FOMFNY 15.11.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ok wiec zamowie tak jak mowicie, a co powiecie na lustro na calych drzwiach srodkowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ok wiec zamowie tak jak mowicie, a co powiecie na lustro na calych drzwiach srodkowych ? Jak potrzebujesz to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 16.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ok wiec zamowie tak jak mowicie, a co powiecie na lustro na calych drzwiach srodkowych ? Witaj, czy już zamówiłaś tą szafe ja mam podobny problem z tą szafą jak Ty, a właściwie będę miała mam właśnie tak u nas w sypialni. Bardzo proszę o umieszczeniu zdjęć jak będziesz już posiadaczka takiej szafy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 16.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witaj dzis dzownilem ale kazalem wstrzymac zamowienie, bede probowal przesunac drzwi o 10 cm dalej mam nadzieje ze mi sie to uda, tylko najgorsze jest to ze drzwi i osnieznice sa drewniane i dopiero co zamontowane a tuz obok drzwi idzie wbudowany kabel ze swiatla sprobuje to jakos wymeczyc ile miejsca w srodku potrzeba zeby kurtki wisialy luzno bez zachaczania o drzwi przesowane ? bo w przedpokoju mam taka szafe na 60 cm glebokosc i jest troche ciasno w srodku ( ok 50 cm srodek)? pozdro nie jestem dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doxxxxlik 17.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 też mi się wydaję, że przesunięcie odrobinkę drzwi to najlepszy pomysł - będzie najzgrabniej i jeśli uda się pokonać przeciwności w postaci kabla będzie dobrze. Jeśli nie to również odradzam jakiekolwiek skosy - jedyne rozwiązanie to segment najbliżej drzwi płytszy. Twój pierwotny pomysł o szafie na całej długości po skosie do zrobienia ale wkurzałoby Cie strasznie - a wtedy byłoby już za późno. Daj znać jak z tymi drzwiami poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaR 17.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj, u nas nie da sie przesunąć drzwi ponieważ są skosy, czekam na wiadomości o Twojej szafie [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 17.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 zrób sobie zabudowę z drzwi suwanych, na profilu zamontowanyn do sufitu i podłogi. Za drzwiami wstawisz sobie regały lub szafy odpowiedniej głębokości i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 17.11.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej bardzo dobrze ze sie wstrzymalem z montazem tej szafy, dzis przyszedl gosciu z olbrzymia wiertatka, wywalenie tego betonu zajelo raptem z 20 minut , katownikiem wycielismy prety, drzwi ladnie zdjelismy razem z oscieznica, przesuniemy je tak ze glebokosc szafy bedzie miala rowne 70 cm od sciany do poczatka drzwi ( wystajacej oscieznicy ) , w srodku zostanie 62 cm, starczy tyle? czy moze na 75 centow zrobic glebokosc? Zastanawiam sie jeszcze nad tym czy robic jakas szczeline miedzy szafa a osnieznica hmm? http://i46.tinypic.com/2wp1px3.jpg A tu jak mi pan z Senatora przyslal jakis standartowy projekt srodka, cos byscie w nim zmienili ? http://i48.tinypic.com/23ps8o.jpg Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka1719505394 18.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 tak, żeby się mieściły wieszaki to środek szafy musi mieć min. 60 oczywiście jak jest więcej to (moim zdaniem) lepiej Jeśli chodzi o szafę w skosie to ja mam taką pod schodami, coś jak schowek tylko ładniejszy Tylko u mnie skos jest z boku, ale to w ogóle nie przeszkadzało. Znaczy nie przeszkadzało Panom z Komandora, bo szukając tylko oni powiedzieli, że dadzą rade - i dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 23.11.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wlasnie skonczylem przesuwac te drzwi w pokoju, jest wneka na 70 cm tak jak zamierzalem, byl jeszcze raz pan z senatora to pomierzysz i do 2 dni mam mu wyslac ostateczny projekt srodka szafy.. http://img80.imageshack.us/img80/1235/szafaanowa.jpg butow tam nie bede trzymal mam szafke na przedpokoju do tego, ubrania i rzeczy beda tam tylko moje ( spodnie, bluzy, koszule, kurtki, bielizna, jakies graty inne, duzo tego nie ma) na przedpokoju mam 2 podobna szafe i tam rodzice trzymaja swoje graty Ja plaszczow zadnych dlugich nie mam, moze garnitur to wloze go do tej szafy na przedpokoju.. Prawa strona i srodek wydaje mi sie dobrym rozwiazaniem, tak samo jak gora dluga na cala szerokosc.. mam watpliwosci tylko do lewej strony do tych 6 polek.. moze 4 wystarcza tylko co dac w pozostale miejsce? Ktos pisal ze chce zobaczyc fotki jak skoncze to je wrzuce. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts