wick 25.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ot tak pytam. Co do więżby stalowej to zwróć uwage,że stal jest dobrym przewodnikiem ciepło/zimno. Może się skraplać. pamiętać należy o braku konieczności wykonywania nadproży Zbroiłeś,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 26.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Mój wykonawca ma dostęp do taniego betonu, więc z analizy wykluczamy koszty zakupu i wykonania. Czy ten tani beton to będą "końcówki z gruszek", czyli np. codziennie po 2m3, czy dowolna ilość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 26.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nie wiem czy wiesz ale Vulkano obraził się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vulkano 23.01.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Czy ten tani beton to będą "końcówki z gruszek", czyli np. codziennie po 2m3, czy dowolna ilość ? Dlaczego pytasz? wick: nie przypominam sobie, żebym ustanawiał cię swoim rzecznikiem. ogro: serdeczne Bóg zapłać za to, że dzielisz się swoją wiedzą i doświadczeniem. Tego właśnie szukałem. Wysłałem do Ciebie wiadomość na PW jeszcze zanim dotarłem do końca wątku, więc część jej treści jest nieaktualna, ale proszę o odpowiedź w pozostałych kwestiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts