OK 19.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 mazo, a bawełny z Ikei? Wprawdzie to nie są typowo obiciowe tkaniny, więc będą się szybciej niszczyć - ale w tej cenie to chyba można co kilka lat wymienić? Tkanin to jednak lepiej w zwykłych sklepach szukać, bo oferta internetowa jeszcze daleko odbiega od całości rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tak OK, masz rację, że w internetowych kiepsko. Materiały z Ikei są fajne, ale boję się, że szybko będą brzydko wygladać, mogą roku nie wytrzymać. Ciężki orzech do zgryzienia... Najgorzej coś sobie wymyślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Te grubsze co najmniej 2-3 lata powinny wytrzymać, jeśli szyć będziesz sama, to koszt wymiany jest chyba do zniesienia? Czasem bywają też w hipermarketach, mam w oknach takie coś z LM http://lh6.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sb1CHXZ_0mI/AAAAAAAAANs/6PrWkAQDdHc/s512/IMGP0292.JPG Fotka stara, tuż po remoncie. To też bawełna, chyba nawet grubsza niż ta ikeowska Wiszą prawie dwa lata i w zasadzie nic im nie jest, mimo różnych kocich wyczynów już ja dobrze wiem, co znaczy sobie coś wbić do łba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.11.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja chyba wcześniej nie napisałam, że chodzi o obicie fotela - tutaj sprawa wygląda trochę inaczej niż z zasłonami. No i muszę fotel dać do tapicera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Na pewno na obiciach niszczy się szybciej i rzeczywiście, jeśli dajesz do tapicera, to koszty też inaczej wyglądają Ja gdzieś chyba widziałam w necie takie tkaniny, tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie Jakby mnie olśniło, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dzięki! Nie przypuszczałam, że tak trudno będzie coś znaleźć... Muszę jeszcze sprawdzić na niemieckim ebayu, jak tylko dorwę kogoś, kto coś rozumie w tym języku Nie spocznę, dopóki nie znajdę czegoś naprawdę fajnego, ten fotel ma być jedynym akcentem kolorystycznym w salonie i czymś oryginalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.11.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mazo, może tu coś znajdziesz?http://www.swamar.pl/index.php?cPath=33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dzieki serdeczne! sporo tu tych tkanin, przejrzę na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.03.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Może tu zajrzyjcie: http://www.countrycream.co.uk/fabrics-raspberrys-c-31_33.html są też inne kolory i wzory w dziale >fabrics< Wysyłają do Polski Chyba mi się coś na oczy rzuciło bo nie widzę w jaki sposób można tu zrobić zakupy A już się napaliłam na tkaninę w krateczkę ,buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 18.03.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ja poszukuje zasłon szarych, z lekkim połyskiem, widziałyscie gdzies takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 18.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a wiecie, że szary aksamit jest nieosiągalny?przetrząsnęłam cały net chybanicoś, nicość i pogoń za wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 18.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 pewnie szare zasłony beda za 2 lata, jak znowu bez zrobi sie na topie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.03.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja poszukuje zasłon szarych, z lekkim połyskiem, widziałyscie gdzies takie? Uszyłam takie w salonie Eurofiran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 19.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Jaksi ale Ty chyba masz we wzorki prawda?cos mi migneło na watku o szarosciach, a ja szukam gładkich, ewentyalnie struktura supełkowa czy cos, ale bez wzorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 19.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Tez szukam oryginalnych wzorzystych tkanin na obicie fotela. I chyba kupie sobie nie material, a zaslony, ktore przerobie.. zaslony czesto woza ludzie z UK, a tam wzory fajne maja:) Tu np chyba polskie z lat 60-70tych - ktos szukal wyzej? http://www.allegro.pl/item954764986_2_piekne_dlugie_zaslony.htmlhttp://www.allegro.pl/item954765028_6_zaslon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 19.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Może tu zajrzyjcie: http://www.countrycream.co.uk/fabrics-raspberrys-c-31_33.html są też inne kolory i wzory w dziale >fabrics< Wysyłają do Polski Chyba mi się coś na oczy rzuciło bo nie widzę w jaki sposób można tu zrobić zakupy A już się napaliłam na tkaninę w krateczkę ,buu Kasiorku, robiłam tam zakupy pod koniec ub. roku. W tej chwili widzę, że chyba mają stronę w przebudowie i trzeba poczekać do końca maja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 19.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Może tu zajrzyjcie: http://www.countrycream.co.uk/fabrics-raspberrys-c-31_33.html są też inne kolory i wzory w dziale >fabrics< Wysyłają do Polski Chyba mi się coś na oczy rzuciło bo nie widzę w jaki sposób można tu zrobić zakupy A już się napaliłam na tkaninę w krateczkę ,buu Kasiorku, robiłam tam zakupy pod koniec ub. roku. W tej chwili widzę, że chyba mają stronę w przebudowie i trzeba poczekać do końca maja. Pozdrawiam. Tak też sie w końcu tego doczytałam. Nie miałas problemów z realizacja ? jak dlugo czekałaś na przesyłkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 19.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Kasiu, oni byli bardzo pomocni i cierpliwi. Trochę sobie pomailowaliśmy, ponieważ na stronie nie było opcji wysyłki do Polski, więc po wysłaniu listy zakupów - oni je zważyli i wycenili przesyłkę. Po naszej akceptacji stworzyli dodatkowy link z kwotą wysyłki i generalnie prowadzili nas za rączkę Na przesyłkę czekałam chyba ok. 2-3 tygodni, ale to było w grudniu, okres przedświąteczny - sama rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Jaksi ale Ty chyba masz we wzorki prawda? cos mi migneło na watku o szarosciach, a ja szukam gładkich, ewentyalnie struktura supełkowa czy cos, ale bez wzorkow W sypialni mam gładkie szaro-srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 02.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jakby ktoś miał jakiś namiar na fajne tkaniny obiciowe ale takie oryginalne, nie kwiaty i styl PRLu to będę wdzięczna za namiar. Czy może ktoś stosował na krzesła/fotele materiały np. z Ikea - ile wytrzymują? Można je zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts