mia123 13.11.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Chciałabym ochronić jakoś kontakty przed palcowaniem na około nich. Wiem, że istnieją różne nalepki, zwykłe welurowe... już mam dość oglądania ich w każdym domu do jakiego przychodzę. Chciałabym coś innego. Macie może pomysł co?Już myślałam o mozaice, takiej drobnej np. Dune Beige, żeby przykleić ją wokół kontaktu. Ale może macie jakieś inne pomysły lub rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kupilam takie przezroczyste z pcv, ktore montuje sie pod wlacznikiem. Ale sa srednio ladne, zamontujemy tylko w kotlowni.. gdzie indziej dobie darowalismz. MAmy dobra zmywalna farbe tikkurili polozona na scianach, powinna przetrwac kilkukrotne szorowanie. A potem malowanko - jedyne 550m2 scian i sufitow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 13.11.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Te PCV tez widziałam i tez mi sie nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 13.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Można okładzinę z korka - taki pasek dookoła włącznika zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Chciałabym ochronić jakoś kontakty przed palcowaniem na około nich. Wiem, że istnieją różne nalepki, zwykłe welurowe... już mam dość oglądania ich w każdym domu do jakiego przychodzę. Chciałabym coś innego. Macie może pomysł co? Już myślałam o mozaice, takiej drobnej np. Dune Beige, żeby przykleić ją wokół kontaktu. Ale może macie jakieś inne pomysły lub rozwiązania takie dziwy to tylko w szatniach pracowniczych widziałem i warsztacie samochodowym ........... w domu ? po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 13.11.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 zgadzam się z Rezim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.11.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 dobre farby to podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 14.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ja zamierzam pod włączniki dać szklane ramki. O takie: http://www.allegro.pl/item796182048_ramka_szklo_szklany_wylacznik.html Moim zdaniem bardzo eleganckie... i praktyczne zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 14.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Świetne, nie wiedziałam że takie istnieją. Gdybym nie miała włączników dźwigienkowych to bym natychmiast kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 15.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ładne, wygląda jak Gira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 16.11.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no właśnie Moja znajoma ma coś podobnego..., ale chyba orginalne z włącznikiem i bałam się zapytać o cenę - jak sprawdziłam w necie to cena powala - ponad 100zł za pojedyńczy włącznik! Zamówiłam u tego sprzedawcy 3 kolory najbardziej mi pasujące, przymierzyłam z włącznikiem Simon Classic i wygląda super - jak oryginał, a 4xtańszy Wybierając taką szklaną ramkę kierowałam się bardziej wyglądem, a nie praktycznością, ale jak widać jedno nie wyklucza drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 16.11.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ewosek, dzięki śliczne!!! Świetne są te ramki, coś idealnego do mojego wnętrza . I też mam Simon Classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 16.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Super te ramki.Bardzo mi sie podobaja.Na pewno kupie i tez mam te wlaczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 16.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mam wrażenie, że te ramki się będą bardziej palcować niż ściana. Żebyście nie latały codziennie ze szmatką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 16.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Świetne, nie wiedziałam że takie istnieją. Gdybym nie miała włączników dźwigienkowych to bym natychmiast kupiła. Kaszak a gdzie można kupić takie włączniki dźwigienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 16.11.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mam wrażenie, że te ramki się będą bardziej palcować niż ściana. Żebyście nie latały codziennie ze szmatką! Może i tak być ale są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mam wrażenie, że te ramki się będą bardziej palcować niż ściana. Żebyście nie latały codziennie ze szmatką! Dokładnie. Kupiłam czarne, szklane ramki Berkera do kontaktó w kuchni. Na razie je tylko wyjełam z pudełka i od razu widać paluchy. Myślę, że jasne będą ok. Ale czarne - odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 16.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mam wrażenie, że te ramki się będą bardziej palcować niż ściana. Żebyście nie latały codziennie ze szmatką! Dokładnie. Kupiłam czarne, szklane ramki Berkera do kontaktó w kuchni. Na razie je tylko wyjełam z pudełka i od razu widać paluchy. Myślę, że jasne będą ok. Ale czarne - odradzam. ja zakupię jasnoszare... zrobiłam test brudnych paluchów i wyszedł pozytywnie, prawie nie widać A za docenienie mojego allegrowego odkrycia dziękuję Może wpisze tu nick tego sprzedawcy dla potomności, bo aukcja wkońcu trafi do archiwum i link przestanie być przydatny. Sprzedawca to: PYLLUSTR-SC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 16.11.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Teraz ten Pan nie ma wystawionych aukcji, ale dzwoniłam do niego i dalej sprzedaje te ramki jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 16.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Tez planuje takie szklane ramki- na poczatku chcialam kupic simona krysztalowa kplekcje ale tam sama ramka 56 zl- pogadalam z tata i on mi takie zrobi- jest szklarzem i jeszcze inne bajery ze szkala. Czekam na fotki zamontowanego szkielka z włacznikiem simona classic to łatwiej bedzie mi przekonac meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts