anzys 13.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dziś hydraulicy dali mi do myślenia, byłem przekonany że jak robią podłogówkę (sam się nie podjąłem stety lub niestety) to termostaty też rozprowadzą i podłączą z siłownikami w rozdzielni, a Oni mówią, że to robota elektryka kurde rozprowadzić to żaden problem i dla mnie ale skoro dogadałem się na całość to chyba lekki niesmak pozostanie (w sumie co do roboty to bardzo solidni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 U nas hydraulik pociągnął kable do poszczególnych pomieszczeń, natomiast zakładanie listwe i podłączanie termostatów oraz siłowników robił elektryk (tym bardziej, że w listwach było tylko po 6 miejsc na siłowniki, a potrzebnych siłowników było więcej, więc koneczna była przeróbka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts