bezele 15.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Mam problem : ciumurungwa ciagle zyli . Zyli i zyli a czasem niepokojaco ćwąkla.Czy moze być przyczyną tego doskwierczenie umyka od skrzyni? Sprawdzałem ale awizator jest połaczony na stałcieplenie i czasem korompi przy demontazu.Zjadł mi juz dwa kondensatory rozwala sie przed telewizjorem i chce bym skoczył po piwo . Co robić????? Przywiązać za pomocą sterikulpy do gelyndra eeee to może być za słabe ja bym spróbował zwiazać rozdentką od bulgotnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 18.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A nad tym powiesiłbym na ścianie malowane bryndzle. Wtedy będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzizas - lotajutokinebaut??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefir1 18.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Mam problem : ciumurungwa ciagle zyli . Zyli i zyli a czasem niepokojaco ćwąkla.Czy moze być przyczyną tego doskwierczenie umyka od skrzyni? Sprawdzałem ale awizator jest połaczony na stałcieplenie i czasem korompi przy demontazu.Zjadł mi juz dwa kondensatory rozwala sie przed telewizjorem i chce bym skoczył po piwo . Co robić????? Przywiązać za pomocą sterikulpy do gelyndra eeee to może być za słabe ja bym spróbował zwiazać rozdentką od bulgotnicy... można jeszcze przyfilować klikotajki faliste, ale szurumbury wyglądają przy tym małozawodowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A nad tym powiesiłbym na ścianie malowane bryndzle. Wtedy będzie idealnie. Bryndzle nie! Bo byndzie bryndzlować - a to spowoduje wypadnięcie kowadełka z ucha środkowego i zostanie sam młot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Mam problem : ciumurungwa ciagle zyli . Zyli i zyli a czasem niepokojaco ćwąkla.Czy moze być przyczyną tego doskwierczenie umyka od skrzyni? Sprawdzałem ale awizator jest połaczony na stałcieplenie i czasem korompi przy demontazu.Zjadł mi juz dwa kondensatory rozwala sie przed telewizjorem i chce bym skoczył po piwo . Co robić????? Przywiązać za pomocą sterikulpy do gelyndra eeee to może być za słabe ja bym spróbował zwiazać rozdentką od bulgotnicy... Ale tej bulgotnicy bagiennej, bo rozdentka z inną nie zaćwieka. I będzie dym...siwy dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No że szpryngier się zaćwąklał i teraz problem jest z holajzą, na karbid nie chce pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No że szpryngier się zaćwąklał i teraz problem jest z holajzą, na karbid nie chce pójść. ... eee to nie problem ... można go obejść ... po prostu zaćwąklały szpryngier odćwąklowuje się poziomicą koszącą w pionie (stąd warto brać 90-tkę jednak), co powoduje, że holajza automatycznie idzie na karbid ... i to szybko idzie ... co jest bardzo zdumiewające ... ....bo nigdy wcześniej nie chodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No że szpryngier się zaćwąklał i teraz problem jest z holajzą, na karbid nie chce pójść. od poczatku mówię żeby nie kombinować z tymi różnymi tylko na prund zrobić , a wy w kółko karbid i karbid w tej chwili nieważne już czy autorka weźmie 90 czy 60 to i tak będzie musiała dobudówkę zrobić bo jej to koromysło do chałupy nie wejdzie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jak nie wejdzie - karbidem pośmiurkuje, prundem zatrzewi i się da! Może na początek będzaie miała 60 ale po wejści zrobi 90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 całkiem tandetnie blindujesz...i przypominam, że Lutman ma manufakturę a nie tartak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No ale jak weźmie werkszmucel to się nie zaśmukrwi, tak???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.11.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No jacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No ale jak weźmie werkszmucel to się nie zaśmukrwi, tak???!!! teoretycznie tak, ale pod warunkiem że będzie miała pompę z verksztosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wiem..., ale może chociaż jakaś 90-tka albo szafka niska a dłuższa ciut? No tyle rad.... może malutkie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts