Barbossa 13.11.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Z przykrością odbieramy Panu tytuł, ale wywoływanie awanury o cytat i zamieszczanie na forum swastyki jest działaniem niezgodnym z duchem tego forum. Pozdrawiamy Barbossa napisał: sami nie potraficie? Potrafimy zablokować użytkownika. to tyle w temacie nie to abym cierpiał, ale trochę szkoda ot by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a mariankossy za podpis faszysty w stopce to co dostał w nagrodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 13.11.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Barbossa, jak pamiętam (nie mam czasu szukać cytatów), to domagałeś się zmiany Twojego tytułu. Czyżby sukces? "Po trupach do celu", nie wiem, z kogo cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 13.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Z przykrością odbieramy Panu tytuł, ale wywoływanie awanury o cytat i zamieszczanie na forum swastyki jest działaniem niezgodnym z duchem tego forum. Pozdrawiamy A to dobre... A tego, że ta swastyka była deptana to nie zauważyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dojdziemy zaraz do absurdów, bo w historii jest wielu szubraców, którzy coś celnie powiedzieli, co przeszło do historii. Smutne, że tak gorliwie te same osoby szukają okazji do awantury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.11.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ach, bo to tak nijak wygląda - "poprosili" o usuniecie tegożstąd groźba o zablokowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.11.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dojdziemy zaraz do absurdów, bo w historii jest wielu szubraców, którzy coś celnie powiedzieli, co przeszło do historii. Smutne, że tak gorliwie te same osoby szukają okazji do awantury. czyli jestem JG, AH, czy tez innym PP zajebiste redakcjo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Popierałam kandydaturę Najlepszego Doradcy dla Barbossy ponieważ uważam, że posiada facet wiedzę ogólnobudowlaną , dzieli się nią i mu się należy .... to raz dwa - wiem, ze Redakcja karze w ten właśnie sposób - zabierając tytuł ... czasowo ... więc - ponieważ w awanturze z Nitubagą za pomocą "wrzeszczaczek" taki tytuł Owa odzyskała , więc niech tym razem taką "wrzeszczaczką" ja będę ... w sprawie innego forumowicza .... Barbossa założył temat w którym padły argumenty "za" i "przeciw" ze strony rozmówców ... niestety rola autora wątku kończy się w momencie jego założenia ... tak było i tym razem ...ludzie wzięli sprawy w swoje ręce ... argumenty padały różne , ale nie auważyłam żeby krew się lała drzwiami ioknami ...ot, każdy wyraził swoja opinię ... nie uważam, zeby Barbossa wszczął awanture ... napisał to co czuje .... a potem rozwinęła się dyskusja z udziałem marianakossy który chełpił sie tym, że ma podpis faszysty w stopce ... ot , może ten typ tak ma ... ale dlaczego został ukarany Barbossa skoro w stopce motto faszysty ma mariankossy? a Redakcja zabrała tytuł Barbossie to za co? za przekonania nktóre popiera spora grupa forumowiczów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 13.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Redakcja zabrała np. za obraze innego użytkownika Popieram jeśli ktoś ma mieć tytuł to niech on do czegoś zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 13.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 akurat nie zgadzałem się z Barbossą ale o ile pamiętam to swastyka była pod butem... to też źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.11.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dagganazistyw firmie inaczej mnie tytułują, ten tu mnie nie buduje, szanuję chęć nazwania mnie takim, ale nie na siłę, redakcja dała znać o co kaman, nie warto tu kruszyć kopii, bo to nie o to chodzi, są pewne priorytety, chęci, potrzeby, po co tu mieszać innychredakcja wystawiła sobie laurkę, niech oni się z tym boksują, nie Ty/ja lub ktokolwiek, nie w tym sensszkoda nie tytułu, tylko reakcji na podniesiony temat, to jest zatrważające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Popieram jeśli ktoś ma mieć tytuł to niech on do czegoś zobowiązuje Barbossa dostał tytuł "pomimo" tego że na forum jest jaki jest ... bo wielu doceniło Jego wiedzę ..... i to nie ma nic do rzeczy , bo Redakcja karze w ten sposób użytkowników ... zasłużonych utytułowanych zabierając czasowo tytuły , ipomnieniem , banem ..... a forumowiczów bez tytułu - tulko upomnieniem lub banem .... to , ze Barbossa ma tytuł - ne ma nic do rzeczy ... po prostu została mu wymierzona kara pozbawienia tytułu ... w innych aferach ostatnio ujawniających sie na forum - padały głosy w obronie , że delikwent jest Najlepszym Doradcą i ma radzić a nie "Świętą Teresą z Kalkuty" żeby świecić wazeliniarstwem i przykładem na każdym rogu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.11.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dodałbym, że skasowali też i motto te rzeczywiście obrażało tekst JG był bardziej przyswajalny dla redakcji nomen omen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 akurat nie zgadzałem się z Barbossą ale o ile pamiętam to swastyka była pod butem... to też źle? dokładnie .... ta swastyka była pod butem, czyli była symbolem zdeptania faszyzmu ... więc Redakcja chyba opacznie odczytała ten symbol ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 13.11.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Według mnie Tutuł nadany przez FM do Czegoś zobowiązuje. Dobrze się stało!!! A tak po za tym to Barbossa przecież na swoim zdjęciu w profilu to chyba propagujesz wytwór Komunizmu- Dziadka Mroza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dodałbym, że skasowali też i motto te rzeczywiście obrażało tekst JG był bardziej przyswajalny dla redakcji nomen omen weź se ten mój o Miriam ... ubolewając - daję Ci go w prezencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 13.11.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja myślę że się po prostu bali że ktoś dobierze im się do zadka o propagowanie nazizmu. Bo skoro swastyka (co prawda pod butem) i dyskusja o cytatach z MK to pewnie pochwała nazizmu. Dla mnie to trochę chore. Natomiast Barbossa, którego w sumie szanuję, ma niewyparzoną buzię i to inna sprawa niezwiązana z tytułem itd. Można było temat przenieść do tego działu i szlus. A co do tego co jest zatrważające... Redakcja zachowała się podobnie do Ciebie Barbossa, zobaczyła diabła gdzie go nie było. Cytat w stopce mariankossego na pewno nie był pochwałą nazizmu - może buntem ale nie tym co Ty zobaczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Tak się zastanawiam. Redakcja odebrała tytuł Barbossie za to że: Z przykrością odbieramy Panu tytuł, ale wywoływanie awanury o cytat i zamieszczanie na forum swastyki jest działaniem niezgodnym z duchem tego forum. Pozdrawiamy Niech mi Redakcja wybaczy, ale to się nie trzyma „kupy”. Barbossa pokazał, że na FM zacytowano z nazwiska i imienia zbrodniarza wojennego, przywołując go na swoje motto. Z tego co zdążyłem zauważyć, w swojej stopce Barbossa umieścił reprodukcję plakatu nawołującego do walki z nazizmem, ukazujący deptanie symbolu nazizmu – swastyki. Biorąc literalnie to co napisała szanowna Redakcja, to wynika, że na FM wolno zamieszczać jako sentencje, cytaty zbrodniarzy wojennych, ale nie wolno propagować walki z nazizmem. To jakiś absurd zwłaszcza w kontekście wpisu: Dojdziemy zaraz do absurdów, bo w historii jest wielu szubraców, którzy coś celnie powiedzieli, co przeszło do historii. Smutne, że tak gorliwie te same osoby szukają okazji do awantury. Pomijam tu formę w jakiej uczynił to Barbossa, to czyż nie miał racji? Niestety z uzasadnienia Redakcji wynika coś zupełnie odwrotnego. Jeśli duchem tego Forum jest przyzwolenie na zamieszczanie jako swoich sentencji, cytatów zbrodniarzy wojennych z podaniem autora takiego cytatu (sentencji) i jeśli duchem tego forum jest karanie za walkę z nazizmem, to ja uprzejmie proszę o banana, bo będę rozpowszechniał tą informację w praktycznie każdym swoim wpisie. Tytuł też mi ciąży, bo wychodzi na to, że za coś innego się go otrzymuje, a zupełnie za coś innego traci. Dlatego proszę również o pozbawienie mnie tego ciężaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 noż już miałam wychodzić do domu ... czy Wy chcecie żebym ja w robocie na noc została? podpisuję się pod wszystkim co napisał sSiwy12 ... za wyjątkiem odebrania mu tytułu ... po moim trupie .... jak zabierzenie sSiwemu12 to mnie tez zabierzcie bo poglądy sie pokrywaja a pysk też mam niewyparzony ... więc skoro wszyscy w trójkę myślimy tak samo i jeśli Barbossie został tytuł zabrany za gnojenie nazistowskich cytatów na forum .... więc mysle , ze sprawiedliwie bedzie całej trójce zabrać tytuły albo oddać tytuł Barbossie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.11.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 .... Cytat w stopce mariankossego na pewno nie był pochwałą nazizmu - może buntem ale nie tym co Ty zobaczyłeś. taki bunt skutkował milionami ofiar, tak samo myśleli wtedy, szkoda że taki człowiek jak ty bagatelizuje temat, a jego szef w du.pie miałby autostradę przez twoją chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts