hes 13.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dodałbym, że skasowali też i motto te rzeczywiście obrażało tekst JG był bardziej przyswajalny dla redakcji nomen omen weź se ten mój o Miriam ... ubolewając - daję Ci go w prezencie... Jestem ZA !!! "Ta" Miriam to fajna babka i facet zarazem, a ta złota myśl jest bezcenna. więc mysle , ze sprawiedliwie bedzie całej trójce zabrać tytuły albo oddać tytuł Barbossie .... Jak już będzie miał motto, to tytuł też powinien mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.11.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Hes Ty się ciesz że przez jedno "s" jesteś boby Cię zbanowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.11.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Barbossa, jak pamiętam (nie mam czasu szukać cytatów), to domagałeś się zmiany Twojego tytułu. Czyżby sukces? "Po trupach do celu", nie wiem, z kogo cytat domagałem się, potwierdzam, ale że z takiego powodu to mnie zaskoczyło, oby redakcja w swych decyzjach była konsekwentna, w końcu to o to chodzi i tu proponuję zaintonować horst vessel song, refernik wystarczy przeca to takie melodyjne, co z tego, że śpiewali go "niedobrzy" przy goleniu nucę, a pewnie przy goleniu inni też nucili, w końcu ślady do dziś pozostały a co by przypomnieć domagam się, zgodnie z 256 KK o usunięcie CAŁEGO motta z stopki mariankossy, jako tekstu, który szerzy nazizm, opublikowanie przeprosin jego na FM (o wasze redakcjo nie proszę, sami to powinniście uczynić), jak ktoś ma wątpliwości służę, skanami dość błaznowania przy głupawych wątkach, czas wziąć się za poważne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 .... Cytat w stopce mariankossego na pewno nie był pochwałą nazizmu - może buntem ale nie tym co Ty zobaczyłeś. taki bunt skutkował milionami ofiar, tak samo myśleli wtedy, szkoda że taki człowiek jak ty bagatelizuje temat, a jego szef w du.pie miałby autostradę przez twoją chatę a ja 5:2 jeden extra, bo wyżej du.py próbuje podskoczyć 5:3 dodam jeszcze jeden extra, bo wyżej du.py próbuje podskoczyć " nosił wilk ... ponieśli i wilka .." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 13.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Redakcja zareagowała poprawnie. To nie jest Folwark kilku forumowiczów którzy myślą, że im wszystko wolno bo mają kilka tysięcy postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 13.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Hes Ty się ciesz że przez jedno "s" jesteś boby Cię zbanowali Udam głupa: ale już Barbossę to chyba nie przez to dodatkowe "s" ? Barbossa, nie przeżywaj tak bardzo. Jakby nie patrzeć, tacy skopani zostają u nas gierojami na kilka wsi i zyskują powszechny szacunek. A że sam się prosiłeś, to fakt. Tak nawiasem mówiąc, zupełnie odechciało mi się udzielania na forum. Zrobię sobie dłuższą przerwę, nie wiem jak długą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Qrfa znowu jakaś awantura a ja byłem poza Polską bez dostępu do netu. Kolejnego takiego razu Wam nie wybaczę ...... Proszę się podporządkować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.11.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Barbossa, nie przeżywaj tak bardzo. Jakby nie patrzeć, tacy skopani zostają u nas gierojami na kilka wsi i zyskują powszechny szacunek. zwaniem A że sam się prosiłeś, to fakt. Tak nawiasem mówiąc, zupełnie odechciało mi się udzielania na forum. Zrobię sobie dłuższą przerwę, nie wiem jak długą. Pozdrawiam. polemika z Tobą jest dla mnie wyzwaniem, nie odchodź, potrafisz dyskusję ożywić, pobudzić do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 REDakcja przyjęła, że nadużywanie symboliki związanej z nazizmem, choćby była “anty”, sprzyja popularyzacji tej groźnej ideologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 13.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nooo... działo się... Przypadkiem mam początek tematu B: "mariankossy ma w stopce motto, którego autorem jest niejaki doktor nauk nazistowskichalbo wyp... podpis albo całe motto, ja coś takiego uważam za propagowanie nazizmu, a to jest prawnie ścigane i nie obchodzi mnie z jakiego powodu to zrobiłjeżeli nie właściciel motta to poproszę Admina o korektę mam nadzieję, że nie tylko mnie to bulwersujetemat można skasować, przenieść, nie jest to istotą tego wystąpienianie chcę tego robić na priv bo uważam, że wymaga to szerszego potępienia niż tylko korekty Admina jesteś zerem panie mariankossy" O to poszło, czytajcie szybko, bo admin może skasować, a ja przy okazjicoś dostanę w prezencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Barbossa - baj de łej - to co masz w stopce jest mylnie przypisane Hitlerowi. Taką opinię wypowiedział nie mniejszy squrwiel, choć przy okazji człek niesamowicie inteligentny, bo sam Józio Goebbels ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Qrfa znowu jakaś awantura a ja byłem poza Polską bez dostępu do netu. Kolejnego takiego razu Wam nie wybaczę ...... Proszę się podporządkować ... kurna, taka bitka, a mię też nie było... A kłonice mam przyszykowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a mariankossy za podpis faszysty w stopce to co dostał w nagrodę? sSiwy12 napisał:Barbossa pokazał, że na FM zacytowano z nazwiska i imienia zbrodniarza wojennego Faktycznie cytat podpisałem: Josef G na imię Josef na nazwisko G , G jak Gomulka, Gamoń, Galileusz i gdyby nie gooogle to byscie o niczym nie wiedzieli, bo cytat był od 5 listopada a dzisiaj 13-ty. Jeszcze 998 razy napiszcie ze podałem z imienia i nazwiska , to napewno bedzie to prawdą (prawda, cała prawda i g...o prawda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nooo... działo się... Przypadkiem mam początek tematu B: "mariankossy ma w stopce motto, którego autorem jest niejaki doktor nauk nazistowskich albo wyp... podpis albo całe motto, ja coś takiego uważam za propagowanie nazizmu, a to jest prawnie ścigane i nie obchodzi mnie z jakiego powodu to zrobił jeżeli nie właściciel motta to poproszę Admina o korektę mam nadzieję, że nie tylko mnie to bulwersuje temat można skasować, przenieść, nie jest to istotą tego wystąpienia nie chcę tego robić na priv bo uważam, że wymaga to szerszego potępienia niż tylko korekty Admina jesteś zerem panie mariankossy" O to poszło, czytajcie szybko, bo admin może skasować, a ja przy okazji coś dostanę w prezencie. Jesli to jest TO, to Szanowna Redakcja się nie spisała... tak bardzo delikatnie mówiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Faktycznie cytat podpisałem: Josef G na imię Josef na nazwisko G , G jak Gomulka, Gamoń, Galileusz i gdyby nie gooogle to byscie o niczym nie wiedzieli, bo cytat był od 5 listopada a dzisiaj 13-ty. Nie pochlebiaj sobie. Stopek się często nie czytuje, więc wieksza chwała tym, co to przyuwazyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Faktycznie cytat podpisałem: Josef G na imię Josef na nazwisko G , G jak Gomulka, Gamoń, Galileusz i gdyby nie gooogle to byscie o niczym nie wiedzieli dobrze wiedzieć, że tylko Ty tutaj jesteś inteligentny a cała reszta to ciemniaki zacofane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 13.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nooo... działo się... Przypadkiem mam początek tematu B: "mariankossy ma w stopce motto, którego autorem jest niejaki doktor nauk nazistowskich albo wyp... podpis albo całe motto, ja coś takiego uważam za propagowanie nazizmu, a to jest prawnie ścigane i nie obchodzi mnie z jakiego powodu to zrobił jeżeli nie właściciel motta to poproszę Admina o korektę mam nadzieję, że nie tylko mnie to bulwersuje temat można skasować, przenieść, nie jest to istotą tego wystąpienia nie chcę tego robić na priv bo uważam, że wymaga to szerszego potępienia niż tylko korekty Admina jesteś zerem panie mariankossy" O to poszło, czytajcie szybko, bo admin może skasować, a ja przy okazji coś dostanę w prezencie. Jesli to jest TO, to Szanowna Redakcja się nie spisała... tak bardzo delikatnie mówiąc... Dopiero dalej się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Gógiel za jakieś 2 godziny zindeksuje kopię to se poczytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 tam nic nie było ... oprócz tego co zwykle , czyli:kilku forumowiczów "za" i kilku "przeciw" ... i dyskusja , ale naprawdę nie było nic extra ...no i naprawdę dziwię się Redakcji , ze w tę stronę a nie w tę drugą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Eeeee to lipa, sądziłem, że było ostro, lała się krew a babki szarpały za włosy .. Baj de łej - czemu nie aktualizujesz dziennika ? Na jednym ze zdjęć widziałem nowiuśką miotłę - zapisałaś się na kurs latania i nie masz czasu aktualizować wpisów ?? no i będzie wojna cmok :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts