Barbossa 13.11.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Barbossa - baj de łej - to co masz w stopce jest mylnie przypisane Hitlerowi. Taką opinię wypowiedział nie mniejszy squrwiel, choć przy okazji człek niesamowicie inteligentny, bo sam Józio Goebbels ... no widzisz, bylo zyg zyg napisałem DYDAKTYCZNIE że to JG powiedział, powtarzając słowa AH a że sq był to dostałem warna o redakcji, bo go niszczyłem, mam propagować? i aby uniknąć dywagacji, mogę tu pisać pod nickiem B, jak i mogę być zbanowany mam to w du.pie, jak ktoś myśli że to dla mnie problem, to jełop ZMIANA w poście pietrekzbronami ten 10k post zachowam dla hes chyba się mu należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 13.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Otwierajmy szampana! Za chwilę Kolega dopnie swego i będzie miał 10tys postów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jeeszcze jeden i jeszcze raaaz - szybko, zanim zabanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Baj de łej - czemu nie aktualizujesz dziennika ? Na jednym ze zdjęć widziałem nowiuśką miotłę - zapisałaś się na kurs latania i nie masz czasu aktualizować wpisów ?? no i będzie wojna cmok :* ja też Cie lubię Barbossa .... wymyśl inna stopkę ... ta mi się nie podoba .... taki ładny chłopczyk i taka brzydka stopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Otwierajmy szampana! Za chwilę Kolega dopnie swego i będzie miał 10tys postów! eee tam, dopiero 10 tysiaków... Barbossku, lenisz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dagulkanapisał; Barbossa .... wymyśl inna stopkę ... ta mi się nie podoba .... taki ładny chłopczyk i taka brzydka stopka no właśnie skoro walczyłeś o to żeby nie było propagowania takich treści na forum to nie wklejaj takiego szajsu Rozumiem,że zrobiłeś to na znak protestu przeciw braku reakcji ze strony redakcji,ale w ten sposób zaprzeczasz temu o co walczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Tak więc ponawiam swoją prośbę do Redakcji o oddanie tytułu dla Barbossy .....skoro szerzenie nazizmu jest na świecie zakazane , a mariankossy dał sobie w podpisie cytat wyjęty z ust zbrodniarza wojennego .... a Barbossa miał w obowiązku napiętnowanie tego faktu - to nie Barbossa tutaj powinien być ukarany za swoje przekonania .... Dlatego wnoszę o oddanie tytułu Barbossie , a mariankosse Barbosse proszę o zlikwidowanie podpisów w swoich stopkach , bo to nieetyczne i niemoralne cytować zbrodniarzy wojennych i nazistów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Tak więc ponawiam swoją prośbę do Redakcji o oddanie tytułu dla Barbossy ..... skoro szerzenie nazizmu jest na świecie zakazane , a mariankossy dał sobie w podpisie cytat wyjęty z ust zbrodniarza wojennego .... a Barbossa miał w obowiązku napiętnowanie tego faktu - to nie Barbossa tutaj powinien być ukarany za swoje przekonania .... Dlatego wnoszę o oddanie tytułu Barbossie , a mariankosse Barbosse proszę o zlikwidowanie podpisów w swoich stopkach , bo to nieetyczne i niemoralne cytować zbrodniarzy wojennych i nazistów .... damnant quod non intelligunt "święto lasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 13.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 damnant quod non intelligunt (ironia mode=on)To Ci wolno cytować, bo to nie zbrodniarz był...(ironia mode=off) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 damnant quod non intelligunt "święto lasu" Plus est periculi anum lacessere quam canem , quieta non movere Quousque tandem abutere, mariankossy, patientia nostra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 13.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Cała sprawa ma dla mnie dwa różne teamty i problemy.Pierwsza sprawa to podpis Marankossy. Barbossa mógł zgłosić swoje zastrzeżenia redakcji FM i ona powinna się wtedy ustosunkować czy życzy sobie takich cytatów na swojej stronie czy może nie ?? Kolega wolał zrobić zadymkę na forum, przy czym obraził użytkownika Mariankoosy celowo.Druga sprawa to wspomniany już gdzieś tu art.256 KKZabrania on propagowania symboli totalitarnych oraz ich ustrojów politycznych.I tu jest problem samej interpretacji swastyki którą zamiescił na znak protestu Barbossa w podpisie. Swastyka kojarzona jest z II wojną światową ale jej pochodzenie jest szacowane na około 2500-3000 lat przed Chrystusem i miała ona oznaczać dobre samopoczucie i szczęście.Tak więc można ją interpretować na różne sposoby zależnie dla kogo co oznacza. Pytanie czy cytaty ludzi związanych z III rzeszą są propagowaniem czy też nie ??Same cytaty wyrwane z kontekstu nie mają nic wspólnego z nazimem chyba że zawierają w sobie ideologie nazizmu lub inną zakazaną.Moja subiektywna opinia.PS. Jestem przeciwnikiem nazizmu i spółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Już tu pisałem, nadużywanie symboliki związanej z nazizmem, choćby była “anty”, sprzyja popularyzacji nazizmu jako takiego - co poniektórzy byli już skazani za popularyzowanie przekreślonej swastyki PS : Bielsko-Biała w stopce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 13.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 http://files.ithink.pl/Image/slonko2.giftaka zakazana czy dozwolona ??? PS. Zgadza się BB moje miasto.A tu ciekawy artykuł że nie zawsze złe co wygląda zle.....http://www.polskieradio.pl/historia/wiadomosci/artykul116082.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Piękna swarożyca prawostronna Ja bym zakazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 13.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 NO widzisz zakazał byś, a wiesz również że jej pochodzenie nie ma nic ze złem wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nie dajmy się zwariowac, nie po to tyle tyra zeby nie swietowac, podwyzszam na 5: 4 (" warto poczuć swoją siłe " KKx ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 NO widzisz zakazał byś, a wiesz również że jej pochodzenie nie ma nic ze złem wspólnego. Ja to wiem, Ty to wiesz, a 95% osób nie zauważy tam swastyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 13.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 (...) i aby uniknąć dywagacji, mogę tu pisać pod nickiem B, jak i mogę być zbanowany mam to w du.pie, jak ktoś myśli że to dla mnie problem, to jełop ZMIANA w poście pietrekzbronami ten 10k post zachowam dla hes chyba się mu należy Zezwalam - podnoszę szlaban. Szykujcie szampana. Stopka z AH faktycznie paskudna. Ps. Jeszcze wczoraj czułem lekką odrazę, dziś mi przeszło, chociaż dalej jesteśmy z innej bajki. Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 NO widzisz zakazał byś, a wiesz również że jej pochodzenie nie ma nic ze złem wspólnego. A tego, to na pewno nie wiesz. Ja pamiętam, jak wokół niej tańczyli z dzidami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 I ubijali cielęcia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts