Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wolność słowa Art. 31 Konstytucji RP

Barbossa

Recommended Posts

Barbossa - baj de łej - to co masz w stopce jest mylnie przypisane Hitlerowi. Taką opinię wypowiedział nie mniejszy squrwiel, choć przy okazji człek niesamowicie inteligentny, bo sam Józio Goebbels ...

no widzisz, bylo zyg zyg

napisałem DYDAKTYCZNIE że to JG powiedział, powtarzając słowa AH

a że sq był to dostałem warna o redakcji, bo go niszczyłem, mam propagować?

i aby uniknąć dywagacji, mogę tu pisać pod nickiem B, jak i mogę być zbanowany

mam to w du.pie, jak ktoś myśli że to dla mnie problem, to jełop

ZMIANA w poście

pietrekzbronami ten 10k post zachowam dla hes chyba się mu należy :-?

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Baj de łej - czemu nie aktualizujesz dziennika ? Na jednym ze zdjęć widziałem nowiuśką miotłę - zapisałaś się na kurs latania i nie masz czasu aktualizować wpisów ??

no i będzie wojna :) cmok :*

:D

ja też Cie lubię :p :lol:

Barbossa .... wymyśl inna stopkę ... ta mi się nie podoba .... taki ładny chłopczyk i taka brzydka stopka :p :lol:

Dagulkanapisał;

Barbossa .... wymyśl inna stopkę ... ta mi się nie podoba .... taki ładny chłopczyk i taka brzydka stopka

no właśnie

skoro walczyłeś o to żeby nie było propagowania takich treści na forum to nie wklejaj takiego szajsu :-?

Rozumiem,że zrobiłeś to na znak protestu przeciw braku reakcji ze strony redakcji,ale w ten sposób zaprzeczasz temu o co walczyłeś :roll:

Tak więc ponawiam swoją prośbę do Redakcji o oddanie tytułu dla Barbossy .....

skoro szerzenie nazizmu jest na świecie zakazane , a mariankossy dał sobie w podpisie cytat wyjęty z ust zbrodniarza wojennego .... a Barbossa miał w obowiązku napiętnowanie tego faktu - to nie Barbossa tutaj powinien być ukarany za swoje przekonania ....

Dlatego wnoszę o oddanie tytułu Barbossie , a mariankosse Barbosse proszę o zlikwidowanie podpisów w swoich stopkach , bo to nieetyczne i niemoralne cytować zbrodniarzy wojennych i nazistów ....

Tak więc ponawiam swoją prośbę do Redakcji o oddanie tytułu dla Barbossy .....

skoro szerzenie nazizmu jest na świecie zakazane , a mariankossy dał sobie w podpisie cytat wyjęty z ust zbrodniarza wojennego .... a Barbossa miał w obowiązku napiętnowanie tego faktu - to nie Barbossa tutaj powinien być ukarany za swoje przekonania ....

Dlatego wnoszę o oddanie tytułu Barbossie , a mariankosse Barbosse proszę o zlikwidowanie podpisów w swoich stopkach , bo to nieetyczne i niemoralne cytować zbrodniarzy wojennych i nazistów ....

damnant quod non intelligunt

"święto lasu" :D :D

Gość Saxxxnt

Cała sprawa ma dla mnie dwa różne teamty i problemy.

Pierwsza sprawa to podpis Marankossy. Barbossa mógł zgłosić swoje zastrzeżenia redakcji FM i ona powinna się wtedy ustosunkować czy życzy sobie takich cytatów na swojej stronie czy może nie ?? Kolega wolał zrobić zadymkę na forum, przy czym obraził użytkownika Mariankoosy celowo.

Druga sprawa to wspomniany już gdzieś tu art.256 KK

Zabrania on propagowania symboli totalitarnych oraz ich ustrojów politycznych.

I tu jest problem samej interpretacji swastyki którą zamiescił na znak protestu Barbossa w podpisie. Swastyka kojarzona jest z II wojną światową ale jej pochodzenie jest szacowane na około 2500-3000 lat przed Chrystusem i miała ona oznaczać dobre samopoczucie i szczęście.Tak więc można ją interpretować na różne sposoby zależnie dla kogo co oznacza.

Pytanie czy cytaty ludzi związanych z III rzeszą są propagowaniem czy też nie ??

Same cytaty wyrwane z kontekstu nie mają nic wspólnego z nazimem chyba że zawierają w sobie ideologie nazizmu lub inną zakazaną.

Moja subiektywna opinia.

PS. Jestem przeciwnikiem nazizmu i spółki.

Gość M@riusz_Radom

Już tu pisałem, nadużywanie symboliki związanej z nazizmem, choćby była “anty”, sprzyja popularyzacji nazizmu jako takiego - co poniektórzy byli już skazani za popularyzowanie przekreślonej swastyki ;)

PS : Bielsko-Biała w stopce ? :)

(...)

i aby uniknąć dywagacji, mogę tu pisać pod nickiem B, jak i mogę być zbanowany

mam to w du.pie, jak ktoś myśli że to dla mnie problem, to jełop

ZMIANA w poście

pietrekzbronami ten 10k post zachowam dla hes chyba się mu należy :-?

Zezwalam - podnoszę szlaban. Szykujcie szampana.

Stopka z AH faktycznie paskudna.

Ps. Jeszcze wczoraj czułem lekką odrazę, dziś mi przeszło, chociaż dalej

jesteśmy z innej bajki. Najlepszego.