retrofood 15.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 gdyż - nie kradnę i tego typu dylematów nie mam . Wnoszę do Redakcji o tytul: KANONIZOWAĆ ZA ŻYCIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 noż proszę .... nam się Janosikowy temat zrobił .... a w ogóle to se wkleje ku pamięci stopke którą sobie pierniczne jak się już kulig skończy i mi się miejsce w podpisie zrobi ..... "Życie jest jak Miriam: wszystko ładnie pięknie , a tu nagle jeb - taki wielki ch..... " utożsamiam się z nią i nie obchodzi mnie co se o mnie ktoś pomyśli .... lojalnie się przyznaje iż autora nie znam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wytłumaczyłam CI - jak ja do tego podchodzę ...Wg mnie UKRADŁ, wg Ciebie nie ... Kwestia norm , irozumienia i postrzegania ,a także stosowania itd. Rozbijając każdą wypowiedź na części do wszystkiego można sobie dużo dorobić ........ i się cieszyć z efektu ... MY na szczęście nie musimy nic razem , bo pewnie NIC nie dałoby się zrobić . ŚWIADOMOŚĆ TEGO CO I JAK SIĘ ROBI w komentowanym przypadku zapewne jest . TYLKO konsekwencji się nie przewiduje i wtedy jest zazwyczaj prośba o łagodny wymiar kary....... Wcale, i z żadnym Twoim wywodem się nie zgodziłam ....Weź pod uwagę ,iż celowo i świadomie zarzuciłam to co zarzuciłam i się pod tym dalej podpisuję .......Retro chyba działy pomyliłeś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Retro chyba działy pomyliłeś ! a gdzież tam!. Tu tylko lojalnie ogłaszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Niezależnie o co tu biega (jakie jest sedno=przyczyna sprawy) kopiowanie i wklejanie cudzych tekstów bez podania źródła lub zaznaczenia jest ZŁODZIEJSTWEM - kradzieżą myśli intelektualnej i każdy kto z tego tak korzysta TO ZŁODZIEJ ... i basta ... ale to się nie trzyma „kupy”. Barbossa pokazał, że na FM zacytowano z nazwiska i imienia zbrodniarza wojennego, przywołując go na swoje motto Trudno wam dogodzić ale ja tu nie jestem od " robienia lodów" co napisałem to napisałem. @ MARTINA1 uważaj bo jak się wystrzelasz z amunicji to ci będzie potrzebna dobra " ładowarka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 mariankossy - no skoro już tu zajrzałeś ... to pochwal się może czyj to taki mądry cycat zapodałeś w stopce tym razem .... bo nie wiem czy już mam drzeć morde czy moge jeszcze poczekać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W przeciwieństwie do kolegi .... -Jak WENY nie mam ........... -to nie WKLEJAM CUDZE WPOWIEDZI - JAKO WŁASNE - tylko siedzę cicho ............Taka różnica. a O TYM CYTACIE - jak dobrze poczytać , się nie wypowiadałam ........ A z tymi lodami to dobre ,bo na to ROBIENIE wychodzi ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Do RETRO tak Ci się już nudzi ,że szukasz na siłę sensacji ...DZIEŃDOBERKOWO I PIERNICZENIE O GŁUPOTACH już nie wystarcza ? Własna tfurczość nudzi ? Brak pomysłu na akcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 W przeciwieństwie do kolegi .... -Jak WENY nie mam ........... -to nie WKLEJAM CUDZE WPOWIEDZI - JAKO WŁASNE - tylko siedzę cicho ............Taka różnica. a O TYM CYTACIE - jak dobrze poczytać , się nie wypowiadałam ........ A z tymi lodami to dobre ,bo na to ROBIENIE wychodzi .......To uważaj z tymi lodami , żebyś się nie przejęzyczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Do RETRO tak Ci się już nudzi ,że szukasz na siłę sensacji ... DZIEŃDOBERKOWO I PIERNICZENIE O GŁUPOTACH już nie wystarcza ? Własna tfurczość nudzi ? Brak pomysłu na akcję ? tak se myślę ... czy Ty kolejnym wcieleniem Lumpa Praskiego nie jesteś .... a od dzieńdoberkowa to się odstosunkuj kochana .... zauważyłam, ze jak Ci się argumenty kończą to na ten temat wjeżdżasz jakby nie było innych wątków o pierniczeniu typu rekord wpisów, kawiarenka klubowa czy tylko dla samców ... zresztą co Cię to obchodzi .... nie pierniczysz bo Cie nikt nie lubi? kompleksy se leczysz? zazdrość Ci dupe ściska? no bo nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wytłumacz sobie najprościej jak umiesz ...jak chcesz Jedni są tu inni sa tam .. W innych wątkach tego typu nie bywam , a ten wyjątkowo kojarzy mi się z Retro... I JAK ZACZEPIA tak ma .... Byłam ja i był LUMP gwoli wyjaśnienia OSOBNO .I nie jak mi się argumenty kończą , tylko jak z adresem się pomyli.Odsyłam pod dobry adres ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 .I nie jak mi się argumenty kończą , tylko jak z adresem się pomyli.Odsyłam pod dobry adres ... skleroza? altzhimer? zapomniałaś już, że mnie też tak potraktowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie zapomniałam , a co JEST O CZYM PAMIĘTAĆ ? i kopie kruszyć ? Przecież ten wątek to Twój ...- sama założyłaś..... z dobrym tytułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ja go założyłam dla Anuli nie dla siebie - Anula się przestała udzielać , ale spotkało się tam paru fajnych ludzi i trwa .... oczywiście nie żałuję , bo czasem wpadam - dobrze robi czasem se popierniczyć .... natomiast na pewno nie fair sobie nim gębę wycierać jak Ty to robisz... i tyle w temacie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 O moja droga niezależnie od chęci , skutki nie muszą być do końca przewidziane . Jeżeli wątek właśnie tak się nazywa to i cel i założenia nawet najlepsze mogą być położone ... Dla mnie to kącik do spotkań o niczym ważnym - i tyle .........Co jest nie fair ? Jak masz szczytne założenia to nie lecisz sobie w kulki z nazwą i tyle .....a ,ŻE CHWYTLIWA JEST I FAJNA - to z niczym innym nie skojarzyłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi .... pisząc: Do RETRO tak Ci się już nudzi ,że szukasz na siłę sensacji ... DZIEŃDOBERKOWO I PIERNICZENIE O GŁUPOTACH już nie wystarcza ? Własna tfurczość nudzi ? Brak pomysłu na akcję ? szufladkujesz ludzi ..... a nikt zaszufladkowany być nie lubi ..... a tym bardziej do wątku tak mało znaczącego który jest tylko małym procentem całej działalności forumowej .... Retro ma wiele więcej zasług niż pierniczenie na dzieńdoberkowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Retro zaczepia i prowokuje. Ten post był odpowiedzią na zaczepkę , z innego wątku ... i nawet jeśli nie było to fajne jasno wskazało mu drogę gdzie ma się udać .. a zasługi nie mają nic do rzeczy ...na daną chwilę - tak a nie inaczej . Co nie znaczy ,że zieję do niego nienawiścią i skazuję na wieczną banicję ...mam zasady nimi się kieruję i nie jest to powód by wzywać do kanonizowania mnie za życia (prześmiewczo)... AKURAT TU mam drażliwość dużą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Retro faktycznie dał dupy.Najpierw jest przecież beatyfikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Retro faktycznie dał dupy. Najpierw jest przecież beatyfikacja. Pepeg ... ja Cie prosze ... przez Ciebie piwo mi wleciało nie tam gdzie trza - jakbym sie udusiła to Ty bys miał mnie na sumieniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja nie mam sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts