daggulka 15.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja nie mam sumienia. tak, wiem... wiem... przerabialiśmy to już ... jesteś postacią czysto fikcyjną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 I to był ten 10 000 post ....HURRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... Barbossa OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 11 Gru 2006 Posty: 10000 lece po szampana .... Barbossa ... bo nie ma o czym gadać .... jak zwykle są głosy za i są głosy przeciw .... trza sie napić i oblać 10.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... Szkoda, bo robi się bajecznie. .... jestem jednak mądrzejszy. Bo z nas dwóch, żaden, zdaje się, nie wie o tym co piękne i dobre, ale jemu się zdaje, że coś wie, choć nic nie wie, a ja, jak nic nie wiem, tak mi się nawet i nie zdaje . Więc może o tę właśnie odrobinę, jestem od niego mądrzejszy, że jak czego nie wiem, to i nie myślę, że wiem. żeby nie było,że jestem złodziejem - Platon "Obrona Sokratesa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 15.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 żeby nie było,że jestem złodziejem - Platon "Obrona Sokratesa" Dobra, dobra. A zgodę autora masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie... i nie szukaj we mnie wroga, bo ja nie mam wrogów.Może jakiś komar, kiedy sobie smacznie śpię.Pierwszy komar jest do zniesienia, ale drugi potrafi mnie rozzłościć.Dalajlama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A ja spotkałam kiedyś człowieka tak nieoczytanego,że cytaty z klasyków musiał ,niestety, wymyślać sam. (prawie S.J. Lec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.11.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A ja spotkałam kiedyś człowieka tak nieoczytanego, że cytaty z klasyków musiał ,niestety, wymyślać sam. (prawie S.J. Lec) Jeśli ta aluzja była skierowana także do mnie, to: im częściej będę Cię czytał , tym smutniejsze refleksje ogarniać mnie będą na mój temat. ( całe własne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... Co Ty, kur.a wiesz o gadaniu! (cytat, niedokładny, wiadomo czyj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Retro faktycznie dał dupy. Najpierw jest przecież beatyfikacja. Taką świętość? Traktować, jak resztę hołoty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 16.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... i było robic awantury z byle czego..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 16.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 RETRO tylko się nie dziw - ..... Revalidon -wszystko można zminimalizować , a najlepiej UDAWAĆ ,że nic nie było- bardzo praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... i było robic awantury z byle czego..? no ja tam nie wiem ... ale dla mnie to nie było beleco po prostu - są ludzie których cytować warto , są ludzie których się nie powinno a wręcz nie wolno... już pomijając fakt , że za mariankossy sie bedzie smrodek ciągnął jakiś czas .... no bo zacytować naziste i się tym chełpić ... może jestem nieco zwichrowana -ale dla mnie nie do przyjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no ja tam nie wiem ... ale dla mnie to nie było beleco Się mie przypomło, jak Jasia siostra poszła do mamy i zapytała, dlaczego Jasiu to ma takiego fajnego siusiaczka, a jej urosło takie beleco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.11.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... i było robic awantury z byle czego..? dzięki niej Ty też skorzystałeś dowiedziałeś się, że są w Polsce miejscowości o dwujęzycznych nazwach na tablicach, szkoda, że tego Twego głupiego postu już nie ma no ale, że musiałeś się do czegoś dop..., to czepiłeś się do Allenstein, mędznie to wygląda, ale cóż, jakość dzieła skąś się bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... i było robic awantury z byle czego..? dzięki niej Ty też skorzystałeś dowiedziałeś się, że są w Polsce miejscowości o dwujęzycznych nazwach na tablicach, szkoda, że tego Twego głupiego postu już nie ma no ale, że musiałeś się do czegoś dop..., to czepiłeś się do Allenstein, mędznie to wygląda, ale cóż, jakość dzieła skąś się bierze Noooo, jednego boli to co ja pisze a moze innych bolec to że wcchodzimy innym do d...y bez mydła, np. sprawa miejscowości o dwujęzycznych nazwach, a od kiedy jest zalegalizowana mniejszość polska w Niemczech ( umowa była już podpisana za Mazowieckiego i Kohla) Mają nas w d.., i tu jest problem czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 16.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wiecie co? nie chce mi się o tym wszystkim gadać... i było robic awantury z byle czego..? dzięki niej Ty też skorzystałeś dowiedziałeś się, że są w Polsce miejscowości o dwujęzycznych nazwach na tablicach, szkoda, że tego Twego głupiego postu już nie ma no ale, że musiałeś się do czegoś dop..., to czepiłeś się do Allenstein, mędznie to wygląda, ale cóż, jakość dzieła skąś się bierze Czy możesz drogi panie wymienić przepisy, na które to sie powołujesz... Czekamy zatem... I wyjdzie szydło z worka... Owszem czepiłem się Olsztyna, bo nie lubię nedznej hipokryzji... Ale może też wytłumacz dlaczego Allenstein a nie Olsztyn... Masz swoje 5 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.11.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 o jakich przepisach piszesz? okolice Opola i same Opole (?)uchwałą 21 samorządów (o ile dobrze pamiętam) zamontowano dwujeżyczne tablice z oznaczeniami miejscowości, to wywalczyła sobie mniejszość niemieckatyle wiem, bo więcej mnie nie obchodzi, a i to uważam za pewne nadużycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no ale o czym Wy piszecie w ogóle ? co Wy porównujecie ? przecież to zupełnie coś innego - napisać niemiecką nazwe miejscowości , a w stopce dać sobie cytat faszysty podpisany na dodatek ... przecież to są dwie różne rzeczy ... różnego kalibru .... poza tym odbiegamy od tematu - temat dotycznył stopki Mariankossy a nie nazwy miejscowości przy nicku Barbossy .... może jeszcze zaraz zaczniemy wywlekać czyj dziadek był w SS .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts