pietrekzbronami 13.11.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czy Redakcja dobrze postapiła karząc Barbossę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Piotruś, wiesz co robi pies, jak nie ma co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Piotruś, wiesz co robi pies, jak nie ma co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 13.11.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kurcze no zadaję proste pytanie a tu jakieś zagadki piszą Nie wiem co Twój pupilek robi jak nie ma co robić. Mi wystarczy, że napiszesz czy zgadzasz sie z Redakcją czy się nie zgadzasz. Ja się całkowicie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 To Twoja sprawa. I szczerze mówiąc, mam to...A co Ciebie obchodzą moje poglądy?Ksiązkę piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrekzbronami 14.11.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 To Twoja sprawa. I szczerze mówiąc, mam to... A co Ciebie obchodzą moje poglądy? Ksiązkę piszesz? Więc po co zabierasz głos w sprawie, która Cię nie interesuje? Posty sobie nabijasz? Chodzi mi tylko o to: jeśli większość Forumowiczów będzie przeciwnych działaniu Redakcji- powinna Ona oddać Tytuł Barbossie. Jeśli ktoś chce zabrać głos w tej sprawie proszę o wpis i bez KŁÓTNI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 skoro piszesz , że to ankieta- to załóż ją ... tak będzie prościej .... i wyniki czytelne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Trza kupić Murator SA i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts