daro31ie 14.11.2009 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Jesusicku! Ciupaska w dłoń i goń tą hołotę z budowy! Nic dodac nic ując Takich jaj to moje oczy jeszcze nie widziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 14.11.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 AnetaK 40 tys. piszesz Pewnie materiał 14 tys a 26 robocizna Mam nadzieję, że nie dałaś jeszcze ani złotówki. Na pewno masz kosztorys tej pseudo firmy. Możesz go wkleić? Twój kierownik budowy to widział? Jest już kilka takich podobnych wątków. Algorytm postępowania zawsze jest taki sam. To co pokazałaś na zdjęciach jest nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 14.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Czepiaaaacie się Każdy artysta ma prawo do przedstawienia własnej wizji Sztuki. I za artyzm mu się płaci. http://raider55.blox.pl/resource/w_ze_sanitarny4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nofastbba 14.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 40 tys? za to?jak mysle to jest cena za całą instalację, łącznie z grzejnikami? Instalacja CO nauczyła mnie jednego - cena katalogowa może być 100% wyższa niż rzeczywista. Grzejniki, piec itp. można kupić 40-50% taniej na allegro niż u instalatora więc radze posprawdzać ceny. U mnie to tak wyglądało, że dostałem kosztorys od firmy, sprawdziłem ceny na allegro i instalator obniżył ceny materiałów o ok.40%. A Robocizna wod-kan + CO 4,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 kocioł, wymiennik wody , grzejniki kupowałam sama - piec bezpośrednio u producenta (Fakora) , osprzęt w sklepie .... wynegocjowałam faje ceny ... drobiazgi (pex , rurki miedziane , pompy , itd ) kupował instalator w zaprzyjaźnionej hurtowni ....potwierdzam - kiedy dostałam fakturę - okazało się, że ceny były wysokie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 14.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dramat! Powiem jedno: Goń ich z budowy gdzie pieprz rośnie! Niech już nic więcej nie dotykają. Ja bym im za taką robotę ani grosza nie zapłaciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 14.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Czepiaaaacie się Każdy artysta ma prawo do przedstawienia własnej wizji Sztuki. I za artyzm mu się płaci. http://raider55.blox.pl/resource/w_ze_sanitarny4.jpg No widze ze mamy wielu super fachowcow w kraju! hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 14.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 firma ze Świerklańca, i to z doświadczeniem i referencjami z urzędów, szkół itp. w całym województwie .... a najgorsze jest to, że wycenili się na 40 tys. Miał to być czysty profesjonalizm, co zresztą widać. ...no właśnie... urzędów i szkół.... tam wszystko przejdzie! Znam firmę zajmująca się malowaniem klatek schodowych w blokach... ale czy nadają się do prywatnych mieszkań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaK 14.11.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 podobno do wtorku mają to poprawić ... na pewno pokażę Państwu efekt końcowy i poproszę równieżo o opinie. Na razie wielkie dzięki dla każdego, kto odpowiedział. Co do pytań to owszem, w cenie są grzejniki, bojler , piec i te materiały do wyrażania swoich artystycznych odczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 14.11.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ...no właśnie... urzędów i szkół.... tam wszystko przejdzie! Miałem taką ekipę od ociepleń zewnętrznych. Robili na zasadzie "my tak bloki ocieplamy i zawsze było dobrze". Pomimo zjebki i tłumaczeń nie potrafili zrozumieć że tym razem to ja im na papu daję - rozstaliśmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 14.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 AnetaK podobno do wtorku mają to poprawić ... a coś wiecej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 14.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 przed odbiorem poprzeglądaj dzenniki budowy innych, ja sam nie mam podłogówki więc nie mam co porównywać, ale z tego co na forum widziałem to powinno to inaczej wyglądać, ot zerknij choćby tu: http://forum.muratordom.pl/podlogowka-czy-takie-ulozenie-jest-ok,t156122.htm na zdjęcie wklejone przez VPS'a, wprawdzie tam chodziło o dylatacje, ale będzie pogląd jak ładnie to powinno wyglądać... no i na te dylatacje przy okazji też możesz zwrócić uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 14.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Epoka ,,wielkich płyt" z lat 70-tych i kładzenia przewodów jak się chce to już dawno minęła, czas poszukać kogoś innego. Co do referencji ze szkół i innych instytucji państwowych to ..... tam wszystko przejdzie aby kolor był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dzięki za pomoc w wklejaniu zdjęć, a rurki to woda i ogrzewanie ....... No to ich pogoń (nie ma za co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 15.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czepiaaaacie się Każdy artysta ma prawo do przedstawienia własnej wizji Sztuki. I za artyzm mu się płaci. http://raider55.blox.pl/resource/w_ze_sanitarny4.jpg eeech, wczesny Gomółka... Lza sie w oku kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts