nofastbba 14.11.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Mam pytanie, parkieciarze chcą mi dzisiaj przywieźć parkiet na budowę (swieżo wykańczany dom). Parkiet będzie układany w styczniu. Zastanawiam się czy parkiet przechowywany w takich warunkach nie wchłonie wilgoci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 14.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Mam pytanie, parkieciarze chcą mi dzisiaj przywieźć parkiet na budowę (swieżo wykańczany dom). Parkiet będzie układany w styczniu. Zastanawiam się czy parkiet przechowywany w takich warunkach nie wchłonie wilgoci? Oczywiście,że wchłonie, jeśli dom nieogrzewany i zwłaszcza jeśli jeszcze jakieś mokre prace są prowadzone. Jeśli dom już jest ogrzewany, a mokre prace są już dawno skończone - można składować. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 14.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Nie ryzykowałabym z trzymaniem parkietu na budowie do stycznia... Lepiej oszczędzić sobie przykrości mogących wyniknąć potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts