qmoter 14.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Mam do sprzedania sprzęt do wykonania przyłącza energetycznego budowlanego. Jest to ok.150 m kabla napowietrznego typu AsXSn 4x16 oraz skrzynka wkopywana w ziemię na złącze licznikowe wraz z wymaganymi zabezpieczeniami. Sprzęt kupiłem jako nowy i kilka dni temu został zdemontowany - RWE podłączyło łącze stałe.Cena do negocjacji. Odbiór z Wawra ul. PoprawnaKontakt +48 601353608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 09.04.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania sprzęt do wykonania przyłącza energetycznego budowlanego. Jest to ok.150 m kabla napowietrznego typu AsXSn 4x16 oraz skrzynka wkopywana w ziemię na złącze licznikowe wraz z wymaganymi zabezpieczeniami. Do tego 6 szt słupów drewnianych ok 5 m. Sprzęt kupiłem jako nowy Został zdemontowany - RWE podłączyło łącze stałe.Cena do negocjacji. Odbiór z Wawra ul. PoprawnaSprzedam tanio - jest to komplet dla kogoś kto musi wykonać przyłącze budowlane. Taki komplet nowy będzie kosztował min. 1500 pln. Kontakt +48 601353608[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts