andjab 06.01.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Szukam Gościa który podpisał się GMC w poście zaczynajacycym sie od: Ja wynoszę popiół 1 raz na miesiąc bez kurzenia /brudzenia/ posiadam wkład Tarnawa 16KW.Zostosowałem swój patent tzw ruszt tacowy wykonany w taki sposóbże wynosi się całą tacę z zawartością popiołu ponadto żar w tacy utrzymuję się na okrągło wystarczy lekko przerusztować otorzyć wloty powietrza i rozżażony węgiel drzewny/powstały z palenia/ w tacy zapala drewno . Wkład posiada bardzo grube żeliwo 15 mm odlany w całościktóre b.szybko rozgrzewa sie i utrzymuje ciepło .Spokojnie można dołożyć węgla / testowałem całe wiadro/Pozdr.GMC Ponieważ Forumowicze znów mogliby podejrzewać jakieś "romansowe" watki informuję uprzejmie, iż chciałbym wykonać taką samą tacę do Tarnawy i potrzebuję więcej inf. technicznych. Dlatego autora tego postu prosze o ewentualny kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 06.01.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witam,Moze przy okazji ujawni na forum szczegoly wykonania rusztu?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts