marekredmer 14.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Mam problem z automatyka do bramy przesuwnej firmy PROTECO. Ustawiona jest w trybie polautomatycznym. Jesli otwieram i zamykam "do konca" (az zatrzyma ja krancowka) dziala bez problemow. Problem pojawia sie gdy np:- pozycja wyjsciowa to brama zamknieta- wciskam START i brama zaczyna sie otwierac- jako ze nie mam potrzeby aby calkowiecie sie otworzyla to wciskam START w powiedzmy polowie otwarcia (brama zatrzymuje sie)- wciskam START w celu ponownego zamkniecia. Brama zaczyna sie zamykac ale zatrzymuje sie samoczynnie ok 50cm przed krancowka. Jesli ktos spotkal sie z podobnym problemem i wie jak go rozwiazac to bede wdzieczny za wszelkie wskazowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 14.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wyłącz zasilanie główne od napędu, odczekaj z 10 minut i włącz zasilanie. Jeżeli nie pomoże to wezwij instalatora i niech przestawi sterowanie. Tam są 3-y małe przyciski i nimi programujesz napęd w/g instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.kryzys 15.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 może nasz włączoną funkcję furtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts