Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam solidnego wykonawcy mebli kuchennych. Może macie jaki

Recommended Posts

Witam

Szukam solidnego wykonawcy mebli kuchennych. Może macie jakieś sprawdzone już ekipy z okolic Mińska Mazowieckiego, Garwolina?

solidnie? Mpgę polecic firmę, która mi robiła kuchnie i robi szafy, meble łazienkowe.

SSF http://www.ssf.com.pl/index.php?s=19&kat=1

Na pytania moge odpowiedziec na priv.

Siedziba firmy jest pewnie około 50 km od Mińska Maz.

Maja ja go znalazlam na forum gazety. Opinie o nim nie wygladaly na kryptoreklamy i zaryzykowalam, mimo ze nie widzialam nigdzie zrobionej przez niego kuchni. na pomiarze pan Jarek zrobil bardzo dobre wrazenie, nie wciskal nic na sile, podpowiadal, proponowal, ale uwaznie sluchal tez tego jak ja chce niektore rzeczy rozwiazac. wczesniej bylam chyba w 10 studiach kuchennych i wszedzie chcieli cos narzucic, bo ich zdaniem tak jest lepiej, bo ja nie mam racji, nie uzasadniajac tak naprawde czemu ja tej racji nie mam. Kuchnia powinna byc zamontowana w tym miesiacu, dam znac jak efekty.

Mogę polecić mojego wykonawcę. Robił u nas kuchnię, szafy przesuwane, garderobę i szafeczki pod umywalkami. Jestem bardzo zadowolona z usług p.Krzysztofa, miło, szybko a przede wszystkim jak dla mnie b.tanio :) (oczywiście w porównaniu z cenami warszawskimi... :evil: ). Adres dostałam od znajomej u której robił kuchnie drewnianą jesionową. Ja zdecydowałam się na kuchnię z forniru i jestem b.zadowolona.

Pan Krzysztof mieszka koło Siemiatycz, ale robi również w Warszawie;przyjeżdża, wycenia i nie zabija cenami :)))).Nasza kuchnia kosztowała 7400 a jest zrobiona z forniru + stół.

Telefon do niego to 504176809. Miał stronę internetową, ale nie mogę jej teraz wygooglać " KRYSTOL" Krzysztof Leśniuczuk.

Zdjęcia mogę przesłać na priv.

lyszka wygooglal mi sie Twoj pan Krzysztof http://www.krystol.info/news.php . Jest fajniejszy od mojego pana Jarka, bo robi tez szafy wnekowe :) nasz ma nam zrobic tez szafke do lazienki, ale szafy wnekowej powiedzial, ze to nie jego dzialka.

Tak to dokładnie on :))). My za szafę z szybkami zapłaciliśmy 1600, bez szybek 1400.Płytę wybraliśmy ze strony Kronopol, okucia aluminiowe. Generalnie on robi wszystko, nawet komódki, toaletki i inne szafeczki jaki sobie klient zażyczy :)

On tak naprawdę wchodzi na "rynek warszawski", więc jeszcze nie jest "popsuty" i ceny ma bardzo okazyjne.

Naszą kuchnie wycenili nam na Trakcie Brzeskim w jakimś salonie na 25tys, w Markach w salonie na 19tys, w budce przy ul.Grenadierów 13-14tys a u p.Leśniczuka zapłaciłam 7200. Fornir ceni na tysiąc z metra, drewno 1200...wniosek nasuwa się sam :) jest prawie 3x tańszy niż warszawskie salony :)

Także polecam gościa, bo miło się z nim robi interesy.

witam, a gdzie się mieści owa firma, podobają mi sie te meble:)

http://www.drhousestudio.pl

pzdr

Firma wykonująca meble kuchenne i łazienkowe , widoczne na niektórych naszych stronach mieści sie generalnie w woj. mazowieckim.Dwa stanolwiska maja w Warszawie, ale wiadomo sklepy , czynsze itd....zamawiając bezpośrednio u producenta jest taniej jakies 20-30 %.

• 2 weeks później...