ROBINSON 27.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam serdecznie Chciałbym zaoferować Pani swoje usługi. Opinie o mnie forumowicze: Zygzak, AskaK, Ramotki.Jeżeli jest Pani zainteresowana, to proszę o kontakt. Robert Błoński 505-140-880 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 01.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 wlasnie jestem po spotkaniu z Panem Krzysztofem z firmy krystol i bede robila przez nich kuchnie, mam nadzieje ze bede rowniez zadowolona jak Wy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 wlasnie jestem po spotkaniu z Panem Krzysztofem z firmy krystol i bede robila przez nich kuchnie, mam nadzieje ze bede rowniez zadowolona jak Wy:) no ja czekam na wieści z przebiegu współpracy.... bo jesteśmy z tych samych okolic W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 01.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 w lutym dopiero podziele sie wrazeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna79 05.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam ja polecam firmę Markand Meble http://www.markand.kuchnie.pl Jestem bardzo z nich zadowolona [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meblefronk 09.12.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam! Jestem stolarzem. Mam własną produkcję mebli. Służe pomocą. W razie pytań proszę o kontakt: 668-786-485; 695-609-850, [email protected]Marcin Fronk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgm 28.05.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam,czy ktoś korzystał może z usług firm Stolart Drużyński i Bernaumeble z Łodzi? Jak efekty pracy, cena, będę wdzięczna za wszelkie informacje i za zdjęcia swoich kuchni na priv.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 15.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Do basiakgk czy może masz już zrobioną kuchnię przez p. Jarka ? Maju dopiero teraz zauważyłam pytanie, tak jestem juz dawno po montażu i jestem na tyle zadowolona, że pan Jarek zrobił nam też kuchnie w mieszkaniu szwagierki. Jest naprawde godny polecenia, meble wykonane solidnie i bardzo dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Progres-studio 19.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam Jako producent mebli polecamy ...samych siebie. Jesteśmy otwarci na klienta - to on decyduje jaką chce mieć kuchnie. My możemy doradzić. Wykonujemy wszystkie meble jakie sobie zażyczycie. Zapraszam na naszą stronę http://www.progres-studio.pl zakładka realizacje. Pozdrawiam Andrzej [email protected] 606 796 002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Progres-studio 04.02.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts