freetask 16.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wkleiłem:http://lh4.ggpht.com/_IIY4vc7CkPM/SwEUuwN_MwI/AAAAAAAAAHY/wejY41l6tBY/s640/P1120892.JPG hmm, jeśli Ci przeszkadza, że rura wyjdzie ze styro, to rzeczywiście ... w wylewce się już schowa... u mnie rurka wyszła z wylewki ale nie było problemu bo to wypadło pod brodzikiem, więc ani tego nie widać, ani nie mam tam podłogówki...nie bardzo rozumiem problem z 2 wysokościami, przy jednym wyjściu nie masz kawałka rurki, ale to nawet przy wylewce można wciśnąć, ustaliłaś gdzie ma być toaleta? może drugie wyjście na bidet?inna rzecz: mi hydraulicy doradzali żeby dojścia nie były pod kątem 90 stopni (chodzi o dojście tej rurki fi 50) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 16.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Bidetu nie będzie. Obok będzie tylko umywalka - rurka jest podłączona. To są dwa podłączenia do jednego wc! Rura wystająca ze styropianu to nie problem jeżeli ma byc na tym tylko wylewka, ale u nas mają być jeszcze rury od podłogówki... A to taki drobiazg: nasz majster strasznie pomstował na tynkarzy, którzy jakoby odcieli jedno z tych kolanek do wody, bo spod tynku wystawało tylko jedno zamiast dwóch... twierdził, że oni założyli dwa... po odbiciu kawałka tynku okazało się, że juz przed tynkowaniem było jedno...http://picasaweb.google.pl/lh/photo/lpFwTcpCwCFuya09kkGl4g?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek.w 16.11.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 To są dwa podłączenia do jednego wc! Że co?Pan majster robi dwa podłączenia do WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maristez 16.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 może od punktu ma płacnone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 16.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 To są dwa podłączenia do jednego wc! Że co?Pan majster robi dwa podłączenia do WC. Nie widziałeś kibla dwuosobowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Przecież to proste. Przez ten trójnik będzie się co i raz przepychać to zapchane kolanko 90 st. Chłop otwór rewizyjny zamontował a wy się czepiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 16.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 A może miało tam być zamontowane napowietrzanie lub coś innego? Ja bym tak nie osądzał pochopnie, kobiety strasznie emocjonalne som Przydałoby się jeszcze projekt zobaczyć, wtedy faktycznie można oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 16.11.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 labas1 - masz rację, że to będzie kibel dwuosobowy, zamiast takiej oklepanej już podwójnej umywalki frykow - odpowietrzenie kanalizy jest zrobione dalej i ukryte już w tynku... maristez - umowa była za całokształt prac. I nawet dziś wieczorem wreszcie dostaliśmy fakturę. Niezła kwota za taką fuszerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek.w 16.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 quote]Nie widziałeś kibla dwuosobowego? Widziałem ośmioosobowy.Czerwone koszary w Ostródzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts