limerick 14.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam.Wiam mam takie pytanko, mam otrzymać działkę 10 arów, od cioci, jest to działka rolna, jak wygląda temat z opłatami, ciotka mi coś mówi ze jest jakaś opłata adiacencka, problem jest taki kiedyś tamtędy miała iść droga i nie pozwalali budować, teraz plan zagospodarowania się zmienił i można budować trwało to 30 lat, nie wiem od czego zacząć a chce ja przepisać na siebie.pozdrawiam limerick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 16.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 W skarbówce zapytać oni tam będą wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 16.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 W skarbówce zapytać oni tam będą wiedzieć Opłata adiacencka w "skarbówce"? A bułki u szewca? Kierunek -> urząd gminy, wydział lub referat planowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts