Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomożecie? ;)

ankieteruj

Recommended Posts

Witam,

nazywam się Paweł Sumara i studiuję geografię na Uniwersytecie Jagiellońskim. Piszę pracę magisterską na temat postrzegania i oceny przestrzeni miejskiej i chciałem Was prosić o wypełnienie ankiety, potrzebnej mi do napisania pracy. Ankieta składa się z 2 części - tekstowej (8 pytań + metryczka) i graficznej (ocena zdjęć), jednak jeśli komuś by się nie chciało oglądać i oceniać zdjęć to wypełnienie tylko pierwszej części też będzie dla mnie pomocne. Ankieta jest w 2 wersjach - dla mieszkańców Krakowa i dla mieszkańców innych miejscowości. Pytania dotyczą przede wszystkim Waszej opinii na temat różnych rodzajów przestrzeni miejskich, okolicy w której mieszkacie i innych dzielnic Krakowa (w wersji dla mieszkańców). Prawie wszystkie pytania są zamknięte (wybór z listy rozwijanej). Jeśli komuś ankieta się spodoba to nie będę miał nic przeciwko jeśli poprosi znajomych lub rodzinę o wypełnienie ;) (nie ma ograniczenia w postaci jedno ip - jedna ankieta) Wszelkie uwagi i komentarze można zamieszczać w temacie, bądź pisać do mnie na adres: [email protected] . Nie próbuję niczego sprzedawać i nie zarabiam na wypełnianiu przez Was ankiety, dlatego uprzejmie proszę administratorów i moderatorów o nie usuwanie tego wątku przynajmniej przez kilka dni. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link do ankiety: http://antek.netiz.pl/ankieta/

Dziękuję serdecznie za pomoc wszystkim, którzy wypełnili ankietę oraz adminom i modom za nie usunięcie tematu. Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał wyrazić swoją opinię, to przez kilka tygodni ankieta będzie ciągle aktywna. Pozdrawiam.