ankieteruj 14.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam, nazywam się Paweł Sumara i studiuję geografię na Uniwersytecie Jagiellońskim. Piszę pracę magisterską na temat postrzegania i oceny przestrzeni miejskiej i chciałem Was prosić o wypełnienie ankiety, potrzebnej mi do napisania pracy. Ankieta składa się z 2 części - tekstowej (8 pytań + metryczka) i graficznej (ocena zdjęć), jednak jeśli komuś by się nie chciało oglądać i oceniać zdjęć to wypełnienie tylko pierwszej części też będzie dla mnie pomocne. Ankieta jest w 2 wersjach - dla mieszkańców Krakowa i dla mieszkańców innych miejscowości. Pytania dotyczą przede wszystkim Waszej opinii na temat różnych rodzajów przestrzeni miejskich, okolicy w której mieszkacie i innych dzielnic Krakowa (w wersji dla mieszkańców). Prawie wszystkie pytania są zamknięte (wybór z listy rozwijanej). Jeśli komuś ankieta się spodoba to nie będę miał nic przeciwko jeśli poprosi znajomych lub rodzinę o wypełnienie (nie ma ograniczenia w postaci jedno ip - jedna ankieta) Wszelkie uwagi i komentarze można zamieszczać w temacie, bądź pisać do mnie na adres: [email protected] . Nie próbuję niczego sprzedawać i nie zarabiam na wypełnianiu przez Was ankiety, dlatego uprzejmie proszę administratorów i moderatorów o nie usuwanie tego wątku przynajmniej przez kilka dni. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link do ankiety: http://antek.netiz.pl/ankieta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Fajna, choć troszkę niekonkretna na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 14.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Chciałem wypełnić w wersji dla nie-Krakusów, ale się zawiesiła i nie puściła mnie poza metryczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wypełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wypełniłam. Troche niekonsekwencji w odpowiedziach, bo mnie miejskie tereny rekreacyjne kojarzą się z tłumem ludzi, a na zdjęciach były puste alejki. Ankieta ok. Dobry pomysł ze zdjęciowymi "haczykami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Wypełniłam i ja:) Moje samopoczucie było znakomite:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.11.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wypełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 15.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 niom.ja też wypełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 15.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 też wypełniłam a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 nie wypełniłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 16.11.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 wypełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Chciałem wypełnić w wersji dla nie-Krakusów, ale się zawiesiła i nie puściła mnie poza metryczkę u mnie dokładnie tak samo. Szkoda. Ale chciałem, słowo honoru.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankieteruj 19.11.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dziękuję serdecznie za pomoc wszystkim, którzy wypełnili ankietę oraz adminom i modom za nie usunięcie tematu. Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał wyrazić swoją opinię, to przez kilka tygodni ankieta będzie ciągle aktywna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.11.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Chciałem wypełnić w wersji dla nie-Krakusów, ale się zawiesiła i nie puściła mnie poza metryczkę u mnie dokładnie tak samo. Szkoda. Ale chciałem, słowo honoru.............. bo w drugim oknie/zakladce się chce otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 19.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wypełniłem część 1 (tekstową), przy drugiej zerwało mi się połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts