mimmi 01.12.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Po pierwsze - nie trudno mi uwierzyć, że projekty te zostały wykonane w light decor paradyż, bo mimo że darmowy - jest to naprawdę świetny programik (podobnie jak jego pierwowzór power net+). Widziałam słabsze - w mojej opinii - rzeczy zrobione na profesjonalnym sprzęcie.Osobiście nie zgodziłabym się też im mniej decorów tym zawsze lepiej. Z pewnością jest to bezpieczniejsze wyjście, ale czasem warto zaryzykować. Może nie do tego stopnia, aby było pstrokato, ale na tyle, aby urozmaicić wystrój pomieszczenia. Jeśli ktoś ma ochotę na parę elementów dekoracyjnych i czuje, że będą wyglądały ok, to nie ma sensu aby z nich rezygnować, bo inni je krytykują. Gotowa łazienka i tak pewno będzie wyglądać świetnie i większość osób, która ją odwiedzi będzie pod (autentycznym) wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Migalart 10.10.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Po dłuższej przerwie mogę zamieścić zdjęcia ostatecznie wykonanej pracy - Kafaelki pozostały w tonacji bez/braz - Na podłodze położone zostały jasne )co chyba wyszło dobrze) - wszystko skonczylo sie na czyms innym niz "delicate touch" (wieksze w rozmiarze 40x60) http://www.energotest.com.pl/test/we038.JPG http://www.energotest.com.pl/test/we048.JPG przepraszam za te reczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 11.10.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ładnie. Fajny klimat wyszedł.A co takiego jest w oknach? To takie żaluzje z szerokimi panelami?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurak 11.10.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Bardzo fajnie wyszło dobrze że daliście jasną podłogę nadała tej łazience takiej lekkości, a jak już jestem przy temacie powiedzcie jak rozliczaliście .sie z fachowcami za metr , za dniówkę czy od całości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.10.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A ja dla równowagi powiem, że mi się nie podoba. Jest ciężko, zwaliście, wszystko jakieś tak poupychane po kątach. Sufit nad wanną wygląda nieodbrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 mi też się nie podoba. kojarzy mi się z poprzednią epoką i robieniem łazienek zwykłych, beżowo-brązowych i nudnych.i zdecydowanie zgadzam się z jaksie w kwestii sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Jestem bardzo na nie Podoba mi się tylko wielkość tej łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Migalart 21.10.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Bardzo fajnie wyszło dobrze że daliście jasną podłogę nadała tej łazience takiej lekkości, a jak już jestem przy temacie powiedzcie jak rozliczaliście .sie z fachowcami za metr , za dniówkę czy od całości . rozliczenie bylo za calosc - okolo 6000 za lazienke (kafelki + montaze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts