Gosiek33 14.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Kupiliśmy sobie odkurzacz ,,budowlany" Kress i dobrze było do czasu... aż się spalił - pyknęło coś, zakopciło, poszedł biały dym i smród palonego przewodu Odkurzacz na gwarancji - został naprawiony, ale zapach nie zniknął. Wymieniony został silnik i przewód. Z miejsca z którego z obudowy przewód wychodzi śmierdzi okrutnie, ale najgorzej jest po odpaleniu odkurzacza. Dziś używałam go ok godziny i cały czas smrodek dawał mi do wiwatu Czy ktoś zna sposób na pozbycie się tego zapachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 14.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 nowy odkurzacz albo wkladki zapachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jeżeli są wewnątrz jakieś filtry to należy je powymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 15.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ja bym jeszcze raz zareklamował, jak nic nie zrobią z tym zapachem to niech wymienia na nowy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dzięki za podpowiedzi, jutro zadzwonię tam gdzie go naprawiali i może on coś poradzą choć słabo to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts