alfa36 15.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Moje wnętrza mają być nowoczesne. Zaczelismy od bialej kuchni na wysoki polysk z metalicznymi dodatkami. Ale.... w domu mojej babci stoi stary kredens. Zniszczony ale taki... z duszą. Zastanawiam się, czy do tego mojego nowoczesnego wnętrza nie moznaby go wstawic. Widzialabym toto w salonie (salon jest z otwartą kuchnią). Tyle, że po pierwsze nie mam pojęcia w jakim kolorze ten kredens odnowić, a po drugie, czy to nie bedzie pomieszanie z poplątaniem wstawienie takiego cuda. Może ktoś widzial wnętrze z takim kredensem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 15.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Świetny pomysł.Mam w planie też białą kuchnię i posiadam stary kredens(jasny dąb z doadatkami czarnego).Osobiście kocham takie połączenia ,chociaż nie jest to proste i diabeł tkwi w szczegółach ale powodzenia i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 15.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ach i jeszcze jedno:widziałam tu na forum kuchnię nowoczesną z pięknym starym kredensem...no ale nie pamiętam u kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 alfa pomysł świetny mój cały dom to bedzie poplatanie z pomieszaniem nowoczesnosci, starego i klasyki bo bardzo mi sie to podoba i świetnie czuje sie w takich wnetrzach. Dodatkowo jesteśmy juz posiadaczami kilku pieknych mebli z duszą,które bedą mieszkać razem z nami. Co do koloru to zależy gdzie on bedzie stał, tzn w sąsiedztwie jakich mebli, jakie bedą kolory scian, stolarka, podłoga itp. Zajrzyj do galerii Betib - Ona ma piekny dom z duszą gdzie łączy stare z nowym http://forum.muratordom.pl/nasz-szeregowiec,t128982.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Uwielbiam takie łączenia http://foto3.m.onet.pl/_m/b925388e60023077856aedf82489fe57,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 15.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzieki za odzew i za link do fantastycznego dziennika. Jutro zaczynam poszukiwania stolarza - grzebki:) oraz zaczynam przekonywać męża do pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dzieki za odzew i za link do fantastycznego dziennika. Jutro zaczynam poszukiwania stolarza - grzebki:) oraz zaczynam przekonywać męża do pomysłu. Jestem za! Glosuje za pomalowaniem kredensu na bilo z takimi przecierkami - zajrzyj do galerii Monah, Ona tak wykanczala drewniane meble do misiowego pokoju coreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 19.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A ja uważam, że kredens powinien być ciemny, może nawet z politurą! Taki jak był oryginalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ale tu nigdzie nie jest powiedziane czy on ciemny był i politurowany czy taki malowany farbą olejną (no chyba że wiesz to z innych źródeł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 19.11.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kredens jest pomalowany farbą olejną (to taki stary kredens z babcinej kuchni). Chcę go odnowic (a scislej poszukac stolarza), więc wybor koloru należy do mnie, bo fabę olejną należy zedrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts