EwaMichał 08.10.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ech fachowcy... niestety nie mieliśmy szczęścia:( trzeba było chodzić za nimi wytykać błedy prosic o poprawki zgroza! ale jakoś zalaliśmy płytę. Wczoraj padało cały dzień także podleawałam płytę tylko 3 razy za to dzisiaj trzeba będzie jeździć częściej bo pogoda nie jest juz taka łaskawa jak wczoraj he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaMichał 04.12.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jak te miesiące szybko mijają. Niedługo święta.... a my jesteśmy w trakcie rozszalowywania. Długo z tym schodzi bo zajmuje się tym głównie sam Michał a samemu to nie idzie zbyt szybko. W każdym razie z tego co odsłoniliśmy czyli jakieś 3/4 domu płyta udała się nawet w salonie gdzie zbrojenie nie było zbyt ładne. Na tym zakonczymy ten sezon ale mam nadzieję, że szybko wrócimy do tematu:) Na poczatek w wolnej chwili chciałabym zamówić okna tak żeby zaraz po dachu zamknąć domek. Myślę że zrezygnujemy z tej ukosnej ścianki w łazience dzięki czemu zyskamy więcej przestrzeni. Postanowiłam też że zamurujemy okno w kuchni od strony wykusza, dzięki temu będzie łatwiej rozplanować meble. Póki co tyle pomysłów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaMichał 11.01.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Po krótkiej przerwie- jak na mnie he he- wracam do pisania. Wzieliśmy się ostro do tematu okien. Wybór jest ogromny!!! Mieliśmy chrapkę na okna drewniane firmy Urzędowski jednak ceny szybko ustawiły nas na swoim miejscu:) drugie w kolejności były okna z krakowa firmy OknoPlast i... te wygrały:) Model Platinum pakiet dwu szybowy 5-cio komorowy. Jutro podpisujemy umowę a montować będziemy prawdopodobnie w maju. Zeby już był maj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta1707 11.08.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ja buduje dom pod jarząbem N, założyłam bloga i zapraszam do komentarzy i pomocy w tym jak trudnym okresie budowy naszego wymarzonego domku my jesteśmy z Lublina, domek buduje się koło Lublina, zapraszam, bo wątpliwości jest bardzo dużo http://budowamarzen.blog.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts