Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Agnes

( w tle "laaalaaa fiuu fiuu") :D

Oczy mnie się zaszkliły z poniedziałkowego rana.

Ilekroć myślę o Tobie i Franiu, wszystko staje się miłe i banalnie proste..

całuśki takie ojojoj :oops:

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no patrzcie a mówiła ze brzydula jest a włosy ładne, lśniące......kłamała...po prostu kłamała.....Agnes..Ty chyba tragedii koloryzacyjnej nie widziałaś.....

buziaki w piętaszki.....

buziaki na Glizdki.......

będę teraz równo buziolami rozporządzać bo myślę ze tak trzeba......

Kordzina

No ja nie wiem, czy Ty w pirze nie zarobisz, jak zaczniesz rzucać tymi całuśkami jak popadnie. :roll:

Bo jak padnie na Drugą Połowę Agnieszki, to ja się obawiam, czy to przymilanie się 8) względem koloru , będzie stanowić zawór bezpieczeństwa. 8)

No cusz, Agnieszka jest mała, chuda, ale wredna :wink: :wink: :lol: :lol:

I nosi ksywkę "Kosa"

Żeby nie było, że nie mówiłam.. :wink:

Ziaba

ziaba żabie prawdę powie.....dziękuję Ci serdecznie koleżanko droga żeś mnie w porę ostrzegła przed moim za nad to wybujałym paluchem piśmienniczym....pilnować się będę buziole w ryzach przytrzymam i na więcej wyskoków sobie nie pozwolę-a wszystko dzięki Tobie-gracicas.

Moja droga żabciu !

Żeby nie było, że w tych całuśkach Druga Połowa Agnieszki ostała pominięta, trzeba precyzyjnie zlokalizować elementa ocałuśkowane. 8)

I wszystko jasne :D

Mamy „trochę” problemów z małym od 3 dni. Nie chciałam pisac w święta. Dzwoniłam już do dr z Wrocławia. Mówi o skierowaniu w trybie pilnym do szpitala. Jeszcze konsultujemy się z lekarzami..

Boże, trzymajcie kciuki za krasnala..

Trzymam kciuki z całych sił i przesyłam moc pozytywnych myśli. Na pewno będzie dobrze. Przecież to nasz Franio Waleczny, żaden spadek mocy mu nie straszny.

Trzymamy, Agnesko, trzymamy. Z całych sił. I zobaczysz, że to da efekty.

Franek, nie daj się, malutki! Znowu nas zasmucasz, mam nadzieję, że tylko chwilowo i że obędzie się bez szpitala.

Mamy „trochę” problemów z małym od 3 dni. Nie chciałam pisac w święta. Dzwoniłam już do dr z Wrocławia. Mówi o skierowaniu w trybie pilnym do szpitala. Jeszcze konsultujemy się z lekarzami..

Boże, trzymajcie kciuki za krasnala..

:(

Spokojnie Agnieszka.

Będzie dobrze.

Po konsultacji specjalisty z Wrocł z tutejszym i lekarzem pediatrą prowadzącym Frania sprawa przedstawia się następująco: jutro o 11 badanie na miejscu, opis, konsultacja i decyzja: szpital na cito czy silne sterydy czy..Bóg wie co jeszcze może wyjść :-? Narazie nie chcę gdybać. Czekam do jutra.

Agnieszce wydaje się, że pisze zrozumiale :-?

Wiem, że się nie obrazi jak napiszę o co chodzi .

Franciszek znow ma drgawki. :( :(

Naganiajcie dobre mysli , bo ich wiele potrzeba..

Naganiam ile tylko jestem w stanie!

Kurcze, u nas też i w Święta i teraz wciąż w wielkim strachu :(

Niech ten rok już się w końcu skończy a jego smutki nigdy nie wracają! :roll:

Amen!

Franiu walcz dzielnie, nie poddawaj się chłopczyku. Masz "dużą rodzinę" na forum, która trzyma kciuki za Ciebie.

Boże pozwól nam cieszyc się Franiem zdrowym, dopomóż mu w dochodzeniu do pełni zdrowia, pleace.

Naganiam ile tylko jestem w stanie!

Kurcze, u nas też i w Święta i teraz wciąż w wielkim strachu :(

Niech ten rok już się w końcu skończy a jego smutki nigdy nie wracają! :roll:

Amen!

tak, tak to najlepsze życzenia noworoczne, podpinam się pod nie.