Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Postuluję by taski dzień zdarzał się raz w tygodniu i poza milusianiem się z Franulkiem nie podejmować ćwiczeń.Spokojnej nocki! :wink:
No i bardzo dobrze. :D Franus nam rośnie, wtraja przeciery a wkrótce będzie chrupał marchewkę i gonił okoliczne koty. Sama radość, az sobie zrobiłem grzańca z burgunda. Za Franusiowe zdrowie! :wink:

Buziaki dla Franka i Dzielnej Mamy zostawiam.

Aga, zaufaj swojemu sercu. Serce matki nie klamie.

W modlitwie i zacisnietych kciukach trwac bedziemy. :p

Trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj..żebym się opanowała i dzielna była.. :-?

Jutro opowiem. Lubo w poniedziałek :wink:

Franiu ok :D

Ty nas nie strasz. :evil:

Jak idziesz do dentysty to pisz zaraz. :lol:

Kciuki trzymam. :wink:

Droga Ago- Franiu jest cudny, silny i wesoły- tylko dzięki Tobie. Mamom zdrowych dzieci zdarza sie tracić wiarę, w przypadku chorego dziecka Waszych sił trzeba tysiąckroć więcej. I tej siły Ci życzę.

Dobrze, że wpisali Was na te szczepionki, a Franek w zupie marchewkowej- śliczny :D

Pozdrawiam zimowo :D

AgnesK, nie często piszę, ale zaglądam, czytam, uśmiecham się do ślicznego Frania na zdjęciach i wspieram myślami i trzymam mocno i zaciskam za wszystko z czym się borykasz i kłopoczesz.

Pozdrowienia i buziaki od wielu ludzi z Podlasia :D

Oj, Aguś, co Ty się masz, Dziewczyno...

Na pewno nie wolno Ci zwątpić we Frania, na pewno wszystko będzie dobrze.

Okulistka - cóż zrobić, trzeba wytrzymać... :-?

Nie wiem, za co dzisiaj, ale trzymam kciuki, mocno, jak zawsze. :wink:

Sylwia, może ty już zrezygnuj z pracy?

kiedy ja do pracy nie chodzę od momentu testu... A potem juz i plamienia się pojawiły więc...

Dziś się rozrycze woda nam zimna gdzieś przymarzła. Ja podejrzewam że wiem gdzie. Hydraulik bezradnie rozkłada ręce. To co do wiosny tylko na ciepłej mam być? A co z praniem? Bo zmywarka to pal sześć. Ale pranie? Mąż nie uwierzył, że nasza pralka za mądra i jak wleje wodę do szufladki to nie zastartuje. I teraz zamiast suchych rzeczy do prania mam mokre ciuchy w pralce, której boje sie otworzyc i boję się odpomopować wodę żeby silnika nie spalić. Nie mam nawet siły płakać. :cry: przepraszam że tu :cry: się wyżaliłam

Oj ta zima zanadto rozrabia! Tak wielu ludzi nie ma prądu, co przy obecnych "prądowych urządzeniach"kompletnie dezorganizuje życie. Uświadomiłam sobie,że mam kuchnię gazową i węglową w piwnicy a reszta(min ogrzewanie ) z udziałem prądu Gdyby tak nie daj Boze...No a tam przecież są rodziny z maleństwami :( AgnesK oczywiście,że trzymam kciuki i powiem tylko :dasz radę! :wink:

Najpierw te kciuki wyjaśnię.. Ehm.. Bo chodzi o to, że mieliśmy wizytację.. :roll: Tzn dziadkowie Franka (moi teściowie) zdecydowali się wreszcie odwiedzić wnuka i tak się zastanawiałam..czy ..ehm..będę dzielna.. Ale dzieeeeeeelna byłam, że ho ho :D :D Ot i po sprawie :D Niniejszym dziękuję za trzymanie kciuków :lol:

Te Wasze fluidy cuda czynią :D

O..i wujek Zbysiu wreszcie nas odwiedził :D

A dentysta przede mną jeszcze :D

Gosiek, Artmag, Tolu, Swojaczko dziękuję bardzo :)

To rozszerzanie diety idzie nam troszkę jak po grudzie, choć Franciu rzuca się na nowości kulinarne, tylko...jego brzuszek trochę trudno to znosi :-? Pewnie gdyby nie brał żelaza to by było inaczej. Za tydzień zrobimy morfologię i zobaczymy, może będzie na tyle ok, że będzie można odstawić żelazo?

DPS, nie wątpię i...przez ostatnie trzy dni robiłam pewną próbę Franiowi, która jest elementem próby kontroli trakcji. Jeśli i dziś będzie wynik jak przez te ostatnie trzy dni, to opisze po kąpieli :)

Sylwia, a źal się do woli. Tu jest świetna grupa wsparcia. Szlag z tym mrozem. Juź od dwóch tygodni siedzimy w domu. Jak kilka dni temu strzeliła linia obok naszego domu i zgasło światło, wpadłam w panikę.. Więc jestem sobie w stanie wyobrazić, co przeżywasz. Daj znać. I NIE DENERWU SIĘ!!! Fasolka/fasolek najważniejsza/-y! :D

Niesamowicie cieszy mnie każdy nowy kroczek Frania, nawet najmniejszy. Chyba nie pisałam, źe mały zaczął łączyć rączki w osi ciała a od kilku dni namiętnie ładuje łapki do buzi i obślinia je :D A to dzieje się przecież w czwartym miesiący życia dziecka!!! Czyli zgodnie z wiekiem korygowanym :) Uf... to chociaż ślinienie się ma chłopak na odpowiednim poziomie.. :wink: :D

Czas na kąpiel, lecę :D

mały zaczął łączyć rączki w osi ciała a od kilku dni namiętnie ładuje łapki do buzi i obślinia je :D :D

Jacie jacie :o :D :D :D :D :D Aga, Ty wiesz, że to naprawdę dużo znaczy , nie? :D :D :D :D

Agnesk niniejszym oficjalnie wręczam Ci Order Uśmiechu za przetrzymanie trudnej wizyty :D

Sylwia jak przychodzą trudne momenty powtarzaj sobie,że zawsze tak nie będzie i ta $%#@@ zima w końcu sobie pójdzie :D

mały zaczął łączyć rączki w osi ciała a od kilku dni namiętnie ładuje łapki do buzi i obślinia je :D :D

Jacie jacie :o :D :D :D :D :D Aga, Ty wiesz, że to naprawdę dużo znaczy , nie? :D :D :D :D

Wieeem ciotka :D :D

I jeszcze coś napiszę. Po czterech dniach prób już chyba mogę.. :)

Podczas podciągania Frania za rączki (wiecie o co chodzi), do tej pory głowa Franka zwisała jak u lalki szmacianki. Od owych czterech dni już tek nie jest!! "Coś" zaczęło się dziać!:) Jeszcze nie utrzymuje jej w linii ramion..ale to już jest tak na poziomie (chwila..zajrzę do mądrej książki..) ..trzeciego miesiąca!!!

Nie wiem czy dziś dam radę wkleić zdjęcie Franka z piąstkami w buzi, ale może się uda :)

Galka, dziękuję :D

Aga super wieści :lol: :lol: :lol: Zobaczysz ani się nie obejrzysz a Mały bedzie maszerował :lol: i dopiero sie zacznie :wink:

Ty to jesteś Zuch dziewczyna więc co tam dla Ciebie wizyta teściów :wink:

Ależ te mrozy straszne :o u nas było maksymalnie - 25 a to na pólnocy, teraz mamy raptem - 5 i duuuuuuużo sniegu.

Całusy dla Krasnalka :lol:

Wiedziałam za co trzymam kciuki :D byłam pewna( chyba zacznę grać w totka) Oj wielką radość nam sprawia ten najmilszy z Franków! Chociaż nie powinno mnie to dziwić bo przecież powtarzam cały czas: będzie dobrze.spokojnej nocki :wink: