AgnesK 20.04.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Jak tak dalej bedziesz karmić Frania to do mojego" klubu" będzie sie nadawał. Oooo...wujek koffany się odezwał! Niech je chłopina, co mu żalować będę Facet to musi być facet a nie jakas chuda popierułka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Pisałam już kiedyś ale powtórzę:uwielbiam jak Depsia napisze coś z całą stanowczością.Słuchaj jej bo ona widzi więcej niz inni.I jeszcze Ci powiem w tajemnicy,że Ona ma miotłę Aaaa, dziękować, dziękować, jakoś tak czasem się coś uda napisać z sensem... Aga - no czułam, widzisz, normalnie czułam, że on koniecznie ruszać się chce i koniecznie rozwijać się chce ruchowo. Po prostu leżenie jest nudne. Będzie siadał, tralala... :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Nawet nie potrafię opisać, ile jest we mnie nadziei i radości teraz, po tej operaci Franek tak ruszył.. Z dziecka leżącego na pleckach nagle zaczyna ciągnąć się na boczki!!!! A łóżeczko masz ze szczebelkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Aga bo Franiowi ta przepuklina przeszkadzała bardzoooo a teraz co ja ci mówiłam? Że ruszy z kopyta To ruszył - mądre dziecko wie że ciotek (i wujków) trza słuchać... za kciuki nie dziękuję przydadzą się... kolejna wizyta w pon to wieczorem napiszę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 20.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Cieszę się że nasz Franek odżył!, gratuluję i gratuluję wózeczka też Ale weź go, AgnesK, tak nie turlaj, niech i odpocznie chłopina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.04.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 A łóżeczko masz ze szczebelkami ? A jakie ma być? Przecież, ze nie z ... kratkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.04.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Brawo Franek "boczkujący" i łapiący ciałko!Tak trzymać i pamiętać,że będzie dobrze. Przytulam nocnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 20.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam! Nie pisałam wcześniej, ale od dawna czytam o Franku na forum i trzymam za Was kciuki!!! Przeczytałam, że można przekazać Frankowi 1% podatku i z tego co wyczytałam, to aby wpłata dla organizacji 'Zdążyć z pomocą' trafiła do konkretnego dziecka, w informacjach dodatkowych na pit-cie trzeba podać nazwisko, imię i nr dziecka. Dobrze doczytałam? Jeśli tak, to jaki jest numer Frania? Nazwisko już sobie znalazłam przeglądając wszystkich Franków Obstawiam, że numer to może 10684, ale chciałabym mieć pewność. Z góry dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Noooooooo dzień dobry, proszę jakim tu optymizmem wieje i tak ma być No przecież innej opcji nie ma Buziaki dl Franusia i wielkie uściski dla Natki-królewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.04.2010 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dzień dobry i ja:) Choc raz udało mi się zaraz po ciotce Kawice:) Szykujemy się powoli do szpitala na kłucie. Wyniki będą na pewno dobre, bo nereczki kochane praaaaacuuuują aż miło:) Izi7, ja nie pisałam tu numeru KRS Franka, bo uznałam, że i tak baaaardzo dużo dla niego zrobiliście.Jeśli jednak ktoś z Was chciałby przekazać 1%, to będzie to naprawdę b cenna pomoc.Oto dane Franuli:1. Nazwa OPP: Fundacja Dzieciom "Zdążyc z Pomocą"2. KRS: 00000379043. Imię i nazwisko dziecka wpisuje się w rubryce "Informacje uzupełniające - cel 1%": Franciszek Kossowski (10684) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (wujkowie coś zamilkli ostatnio) ...całusy nieustające może i zamilkli, ale non stop podczytują co tam u .... (hmm chciałem napisać krasnala, ale on już chyba powinien awansować przynajmniej na małego hobbita) Franka codzienni trzymam kciuki i dużo dobrych myśli śle pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 AgnesKa - dzięki za informacje, teraz już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 21.04.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 WitamOgromnie się cieszę, że Franuś robi tak duże postępy.Jeszcze chwilka a na następnych zdjęciach zobaczymy dumnie siedzącego Frania.Trzymam mocno za to kciukiTrzymaj się AgnieszkaPozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.04.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 A jakie ma być? Przecież, ze nie z ... kratkami... Spotykam czasami takie z siateczka z boku, "kojce". Uwazam ,że te drewniane sa lepsze, dziecko może sie łapac, odpychac. Ty sie ze mnie nie smiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Buziaczki we Franulowe piętki fruną z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Fantastycznie! Brawo Franulek! Ogromnie się cieszę, że nereczki w porządku i że widać duży postęp ruchowy Ale to przecież wiadomo było, że tak będzie Buziaki dla Franulka i jego dzielnej siostry - Aktorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 może i zamilkli, ale non stop podczytują pozdrawiam maksiu żeby nie było, że tylko czytam:oops: a ciotka Ziaba to chyba dopiero w maju wraca i się zdziwi, że Franek fika koziołki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.04.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No to mi się od wujków oberwało:) Z radością donoszę, że wyniki wróciły do normy, kreatynina z krwi, która najbardziej nam się dała we znaki, jest nawet poniżej normy! (podobno to dobrze) Z tym fikaniem koziołków to spooookooojnie:) Ale myślę, że Franula dobry kierunek obrał i niedługo pokaże co potrafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No i czy ja nie mówiłam? No. Teraz prosze tylko cieszyć się życiem, razem wypoczywać, podziwiać jak Franek rośnie i jak sobie radzi z poruszaniem się! I proszę przekazać Natce specjalne pozdrowienia od ciotki DPS - to bardzo dzielna dziewczynka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Z radością donoszę, że wyniki wróciły do normy, uff uff ....bardzo dobre wieści nam serwujesz .....buziaki ps... maila dostałam-dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts