Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pisałam już kiedyś ale powtórzę:uwielbiam jak Depsia napisze coś z całą stanowczością.Słuchaj jej bo ona widzi więcej niz inni.I jeszcze Ci powiem w tajemnicy,że Ona ma miotłę:yes:

Aaaa, dziękować, dziękować, jakoś tak czasem się coś uda napisać z sensem... :lol:

Aga - no czułam, widzisz, normalnie czułam, że on koniecznie ruszać się chce i koniecznie rozwijać się chce ruchowo.

Po prostu leżenie jest nudne. :cool:

Będzie siadał, tralala... :wave::wave:

Witam!

Nie pisałam wcześniej, ale od dawna czytam o Franku na forum i trzymam za Was kciuki!!! Przeczytałam, że można przekazać Frankowi 1% podatku i z tego co wyczytałam, to aby wpłata dla organizacji 'Zdążyć z pomocą' trafiła do konkretnego dziecka, w informacjach dodatkowych na pit-cie trzeba podać nazwisko, imię i nr dziecka. Dobrze doczytałam? Jeśli tak, to jaki jest numer Frania? Nazwisko już sobie znalazłam przeglądając wszystkich Franków ;-) Obstawiam, że numer to może 10684, ale chciałabym mieć pewność. Z góry dzięki za informacje :-)

Dzień dobry i ja:)

Choc raz udało mi się zaraz po ciotce Kawice:)

Szykujemy się powoli do szpitala na kłucie. Wyniki będą na pewno dobre, bo nereczki kochane praaaaacuuuują aż miło:)

Izi7, ja nie pisałam tu numeru KRS Franka, bo uznałam, że i tak baaaardzo dużo dla niego zrobiliście.

Jeśli jednak ktoś z Was chciałby przekazać 1%, to będzie to naprawdę b cenna pomoc.

Oto dane Franuli:

1. Nazwa OPP: Fundacja Dzieciom "Zdążyc z Pomocą"

2. KRS: 0000037904

3. Imię i nazwisko dziecka wpisuje się w rubryce "Informacje uzupełniające - cel 1%": Franciszek Kossowski (10684)

(wujkowie coś zamilkli ostatnio) ...całusy nieustające

może i zamilkli, ale non stop podczytują co tam u .... (hmm chciałem napisać krasnala, ale on już chyba powinien awansować przynajmniej na małego hobbita) Franka

codzienni trzymam kciuki i dużo dobrych myśli śle

pozdrawiam

maksiu

No to mi się od wujków oberwało:)

Z radością donoszę, że wyniki wróciły do normy, kreatynina z krwi, która najbardziej nam się dała we znaki, jest nawet poniżej normy! (podobno to dobrze) :)

Z tym fikaniem koziołków to spooookooojnie:) Ale myślę, że Franula dobry kierunek obrał i niedługo pokaże co potrafi:)

No i czy ja nie mówiłam? :lol:

No. :cool:

Teraz prosze tylko cieszyć się życiem, razem wypoczywać, podziwiać jak Franek rośnie i jak sobie radzi z poruszaniem się!

I proszę przekazać Natce specjalne pozdrowienia od ciotki DPS - to bardzo dzielna dziewczynka jest! :lol: