Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam! Jak ja lubię wchodzić no to forum, aby podziwiać Franka - jestem jego fanką - chociaż rzadko się odzywam. Jestem pewno, że będzię wszystko ok!!! Franek robi ogromne postępy z dnia na dzień- a do tego taki Przystojniak z poczuciem humoru!
  • Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak i Doktórka i Wiedźma Naczelna mówią jednym głosem, to coś musi być na rzeczy ;)

Buziaki dla Franulka zostawiam!

Ewa, kurcze, ..jestem pod wrażeniem!;)

Niezmiennie dziękuję za wszystki zachwyty nad krasnalem i waszą wiarę w niego:)

Już kiedyś napisałam - tanio skóry nie sprzedamy:)

Dzis wrócilismy na nasza rehabilitację, problemy oddechowe prawie się skończyły, lecimy spokojnie na sterydach i myślę, że mały dłuugo teraz z nich nie zejdzie:(

Franczesko oczywiście siłował się z p rehabilitantką na miny rozpaczy, próby pawienia (nie udało sie, bo 5 godzin nie jadł!!).. No trudno, zanim nie pojmie, ze nie on rządzi (potrwa to jeszcze przez jakieś 4 spotkania), to niestety bedzie szedłna rehabilitacje na czczo. W tym momencie cieszę się ze on do nazbyt łakomych dzieci nie należy:)

Spokojnej nocy i niedzieli:)

zdj:

http://lh5.ggpht.com/_hPE4oHxSWEA/TKjnPraOnRI/AAAAAAAAAIA/8l95znwynZg/IMG_4175.JPG

I to niby ten chłopak co głowy nie unosi, oj matka, matka :D

no bo nie unosił dopiero zmobilizowany pokazał na co go stać... powaznie

a chwilkę po tym było tak:

http://lh4.ggpht.com/_hPE4oHxSWEA/TKjnP67s0zI/AAAAAAAAAIA/uA774wvGa08/IMG_4172.JPG tylko nie zawsze mu wychodzi...

Mama by chciała coby już chodził.:p

Pozdrowienia dla wszystkich mamusiów .:bye:

Staś na 1 zdjęciu taki...dorosły:)

Na drugim super bobas:)

Kaśka73, nooo, boski jest:)

A tak w ogole to dzis chyba Franciszka?..gdzies słyszałam, ale pewna nie jestem:oops:

Dziś na rehabilitacji p Natalia zmuszała Frania do uginania nóg, jak do raczków i robienia rączkami dwóch "kroczków", naprzemiennie prawa, lewa. Wychodziło! W lipcu mały nawet nie uginał nogi (obciążenie prawej str, pomoc z lewej za kolec biodrowy - do góry, i lewa nóżka hooop do przodu, potem od razu prawa nóżka). W lipcu druga nóżka nawet nie drgnęła!:)

Zrobiła kilka serii, może z 7. Wiecie jak Franek był umęczony.. Ja nie pamiętam kiedy widziałam go tak zmęczonego..

Leżał na materacu jak worek kartofli.. .. To unaoczniło mi, jaki kawał roboty przed nami, jak ogromnym wysiłkiem dla niego jest pozycja do raczków.

XX, Malka ale on właśnie tak zaczął podnosić po odpowiedniej motywacji wcześniej ledwo ledwo i tylko bokiem. Nie wiem w 2 dni mi dziecię podrosło czy nagle motywacja zrobiła swoje? No naprawdę... przeca gdyby tak podnosił to bym się nie martwiła...

Stasiu słusznie ogromnie z siebie zadowolony się wydaje ;)

A Franuś wszak Waleczny jest! Nie da się tak łatwo, jestem tego pewna :) Będzie ciężko pracował, ale cel osiągnie :)

OJ ja też jestem pewna że jak to napisała Aga tanio skórki nie sprzedadzą... Najważniejsze że głowa ok to i reszta dogoni... Przydomek waleczny zobowiązuje...:-D
Franczesco Waleczny zawsze da rade .

Stasio przecudny .

a ja wam powiem ze dzisiaj sie dowiedzialam ze beda blizniaki . :-) ale jaja .

:o:o:o:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Gratulacje.:wiggle::wiggle::wiggle:

Aneta-we ma jeszcze wózek .;)

Edytowane przez Zbigniew100