swojaczka 07.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Człowiek uczy się do śmierci a i tak głupi umiera(tak mawiała moja Babcia) Plastrowanie jeśli potrzebne i skuteczne "wesprę":stirthepot:Dobrze jest uczyć się nowych rzeczy,aby innym pomóc w razie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 no właśnie, ja też się o tym dowiedziałam dopiero teraz. Ale na kontujzję kolana, to proszę o więcej szczegółów. To mi się może przydać. Mam nawykowe zwichnięcie kostki od czasów wypadku z taczką, ktora mnie wgniotła do wykopu dla kabla prądowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 A te taśme za 150 to gdzie można zamówić? masz adres sklepu internetowego? To jest 1 typ czy kilka różnych? A na ten przykład tu http://igly.net/kategoria/74/Atex-Sports-5-cm-x-32-mb malka gdzie lamer moze sie nauczyc kleic na potrzeby wlasne? ja zapytam o nasze tasmy my chyba mamy 50mb za 50zl. ale cieliste, wczesniej byly rozowe dziewczynskie i niebieskie chlopczynskie ad 1 - nie wiem czy są prowadzone kursy dla "lamerów" te z którymi ja się spotkałam są dla fizjoterapeutów i lekarzy rehabilitacji, krótko mówiąc -na wjazd trzeba okazać dyplom. I nie wiem czy nawet się kalkuluje robienie kursu dla siebie - koszt ok 1000 zł ad 2 - chce 50 mb za 50 zł ad 3 - kolor ma znaczenie tylko u jednego producenta, choć wg mnie głównie marketingowe no właśnie, ja też się o tym dowiedziałam dopiero teraz. Ale na kontujzję kolana, to proszę o więcej szczegółów. To mi się może przydać. Mam nawykowe zwichnięcie kostki od czasów wypadku z taczką, ktora mnie wgniotła do wykopu dla kabla prądowego a konkretnie która kostka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Franula juz po porannych ćwiczeniach. Pani Natalia śmiała się, że nie widziała jeszcze tak zmasakrowanych taśm po 2 dniach:) Dzis w kąpieli bedzie odklejanie, potem oliwkowanie i w poniedziałek naklejanie nowych. Zamówię tę Twoja taśmę Malka. Może potrzyma dłużej:) Poza tym idzie ostatnia piątka małemu. Całe szczęscie już ostatnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 my sie kleimy juz 8 miechow pomaga, Aga naprawde pomaga! ostatnio mnie zakleili bo mialam kontuzje kolana super pomoglo, 3 dni i mogłam chodzić, ulga nieziemska wszystkim kontuzjowanym BARDZO polecam malka gdzie lamer moze sie nauczyc kleic na potrzeby wlasne? ja zapytam o nasze tasmy my chyba mamy 50mb za 50zl. ale cieliste, wczesniej byly rozowe dziewczynskie i niebieskie chlopczynskie A co tam u Was poza tym? I jak długo na Martynce utrzymuja sie taśmy? No właśnie się zastanawiałam o co chodzi z tymi plastrami, bo zupełnym laikiem jestem w tym temacie Ale skoro to Franiowi pomaga, Martynce też, to klejcie się na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 A mi Stefka rehabilitantka kleiła na kręgosłup i ja żadnej różnicy nie czułam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.01.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 mi na kolano bardzo pomogło.Młodej wyprostowało ładnie stópkę bo ją skręcała do środka.może to nie panaceum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 09.01.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) AgnieszkaBardzo często odwiedzam tą stronę i podziwiam Waszą pracę i olbrzymie postępy Frania.Trzymam mocno kciuki za dalsze postępy.Przesłałam do Ciebie zapytanie na pocztę, jak znajdziesz czas to daj znaćPozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2011 przez magdzik76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Halooooo!!! Co to za obijanie się i brak wieści?! Bo zaraz tutaj... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.01.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 DPS to dla Ciebie: http://lh5.ggpht.com/_hPE4oHxSWEA/TSIq0CzW-6I/AAAAAAAAAX8/yBv1V8bkwuM/tn_IMG_4764.JPG i prosimy o jakiś wywar na gorączkę i ząbkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 jejku jak ten czas leci...Sylwia przeciez Stas dopiero co sie urodzil a tutaj juz problem z zabkowaniem, no i widze ze juz siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Hoooo, Staś pięknie wygląda, gentleman w każdym calu! Zaraz mu znajdziemy coś na te paskudne dolegliwości, chyba powinnam dołożyć jaskółczego ziela, hyzopu i ze dwa oczka żmii... Będzie dobrze! A Staś i tak superowy gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Stasio fantastyczny! Arnika, wysłałam Ci priva, sprawdź proszę czy doszedł bo ja nie umiem się po tej skrzynce poruszać Linki do tej poradni Ci wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dziękuję Aniu odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.01.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aga chyba masz skrzynkę pełną. Paczka wysłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.01.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Magdzik, serdecznie dziekuję Sylwia, Stasiu super chłopak!! A jaki już duży!! Aneta, ile jeszcze? Monka, zaraz polecę sprawdzić Ciotki, babciu, wujkowie kochana/-ne/-ni, oj mieszajcie w garach dalej. U nas trochę nerwów, trochę się dzieje, ale mam nadzieję, że sie zadzieje w dobrym kierunku. Zbyt spokojnie być nie może:) Poza tym Franulec znowu ząbkuje, apetyt ma ...nieeeesamowity:) Spokojnie zjeść już w tym domu nie można, bo ciagle "mam=mam":lol2: Dzis wciągnął cały słoiczek obiadku, za 2 godz my mielismy swój obiad: ziemniaki, szpinak, ryba - same przysmaki dziecięce - pałaszował aż miło:) Juz w zartach mówimy kurdupelkowi, zeby nie przeginał bo Synagis do 9.900 kg:yes: tzn te 150 mg, co w lodówce mamy:) I to chyba wsio.. ide czyścić skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.01.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aguś ale się cieszę że Franio wcina- niech je na zdrówko. Słuchajcie czy może być że Staś ma trzydniówke? Bo temp równo 3 dni trwała? Na razie wysypki brak a pediatra mówi że trzydniówka nie występuje przed ukończeniem 6 mies (Staś kończy w pt więc niewiele mu brakuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 11.01.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Kochane nasze chłopaki! Jakie dzielne i dorodne! Skoro jest zapotrzebowanie to mieszam i dobre fuidy posyłam Rośnijcie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aga, Ty sie nie denerwuj, bo Franuś i tak ZAWSZE wygra z choróbskami i dolegliwościami. I bardzo dobrze, że apetyt taki - pamietasz, jak drżałaś, czy on kiedyś nauczy się jeść stałe pokarmy i przełykać kawałeczki? No to teraz "mam-mam"! I z tą resztą obaw też tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aga tylko sie cieszyc, ze Krasnal wcina bo to sama radosc:yes:. ja mam termin na 31 stycznia ale nie wiem czy nie rozpakuje sie wczesniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts