Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aguś ale się cieszę że Franio wcina- niech je na zdrówko.

Słuchajcie czy może być że Staś ma trzydniówke? Bo temp równo 3 dni trwała? Na razie wysypki brak a pediatra mówi że trzydniówka nie występuje przed ukończeniem 6 mies (Staś kończy w pt więc niewiele mu brakuje).

moje dzieci po trzydniówce nie miały wysypki.

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj Aneta, to trzymamy kciuki:)

A dasz znać jak się zacznie:) Żebysmy wiedziały od kiedy w garach mieszać:) A choćby z komórki:)

Szkoda ze to nie jest forum zamkniete, bo opisałabym kilka mrożących krew w zyłach spraw.

To może post factum opiszę.

Własnie skończyłam klecenie pism do fundacji polsat i TVN. Jutro wysyłka, o dofinansowanie rehabilitacji.

Trzymajcie kciuki za mientkie serca komisji:)

Szkoda ze to nie jest forum zamkniete, bo opisałabym kilka mrożących krew w zyłach spraw.

To może post factum opiszę.

Ha, jak moja mama. dzwoni do mnie i mówi "musimy porozmawiać" No, przecież rozmawiamy. Ale nie, musimy porozmawiać, ale nie przez telefon. Człowiek sobie zaczyna wyobrażać co się stalo, gna do rodzicielki a ona mówi że "a bo zadzwoniła ciocia jakaś tam i ma problem" Ręce z wami opadają i nerwicy można dostać

Ewa bo rodzicielki tak mają, że chcą rozmawiać nie przez wytwór techniki...

A nie masz pacjentek, które notorycznie przychodzą i mówią, że tu je szczyka tam ją boli... tu ją rwie, serce się kołacze?????

To powiem kawał....

Stoi babcia z plikiem recept w aptece za jednym panem... On ma jedną receptę...

podaje aptekarce , a ta podaje mu wiagre...

Babcia się pana pyta a co to za tabletki , na co one...

- na jeb..nie... Odpowiada pan

Babcia daje aptekarce plik swoich recept i później prosi... - o wiagre....

- A po co to pani?? - pyta aptekarka...

- A bo tu mnie jeb..ie, tu mnie je..bie - odpowiada babcia pokazując części ciała....

A propos Babć.... to moja jak dostaje jedną receptę to znaczy , że lekarz się nie zna i za mało przepisał... Trzeba by było babci wiagrę zafundować.... :lol:

:lol2:dzięki Arnika , pomasowałam przeponę i nadal mam banana na twarzy Co do " musimy porozmawiać" to uzmysłowiłam sobie,że ja też mam takie wejścia telefoniczne i już się postaram je zminimalizować Człowiek ciągle słyszy o różnych kłopotach ze zdrowiem i stąd próba"zbawiania świata" a to się nie da tak prosto Czasami mówię"gdybym wygrała duuuuużo kasy to i tak byś nic nie miała bo rozdałabyś innym i miała wrogów" odpowiada kumpelka Może i tak chociaż nieraz rośnie mi ciśnienie gdy czytam lub słucham o walce rodziców o szanse leczenia dziecka..Gdzie my żyjemy??? :mad:Nieustająco za wszystkie forumowe maluchy z Franiem na czele i te które wkrótce poznamy :stirthepot:

Aga trzymamy kciuki.:yes::yes::yes:

Dam znac jakby co:yes:, laptopa bede miala- bo bez nego sie nigdzie nie ruszam, nawet na porodowke no i w szpitalu jest net wiec Bedziecie na biezaco - obiecuje:lol2:

Napiszę maila w najbliższych dniach i puszczę Wam na skrzynki

A narazie... masakra...wszedł VAt na turnusy rehabilitacyjne..23%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie dość że to .............. państwo ma w dupie rehabilitacje dzieciaków, to jeszcze 23% Vatu!!!!!!!!!!!!!! Na dzieciach niepełnosprawnych???????????

Przeciez za turnus majowy miałam płacic 7500 to teraz...jezu... cos koło 9200... ja pierdole... a gdzie reszta??/???

ludzie...w jakim kraju my zyjemy.................

A ja sie zastanawiałam skąd wziąc 4 tys na najbliższy turnus..bossko..nie 4 a prawie 5.

Ja pisze do rzecznika osób niepełnosprawnych. Mam nadzieję, że inne mamy też to zrobią.

Niech działa!

Arnika, Żelcia..napiszcie też kilka słów.

[email protected]

Co tu jeszcze zrobić????

Ja pitolę, ale niezły burdel. To jest celowa zagrywka państwa: eliminacja najsłabszych. Twarde reguły, jak w naturze. Ale człowiek po to ma rozum, żeby naturę poprawiać. Choć nie trzeba długo się zastanawiać, żeby stwierdzić, że jednak nie wszyscy mają rozum.

nie wiem, co powiedzieć

Ale korespondujesz z TVN - może im podpowiedzieć, wysłać im to pismo do rzecznika...