Bramer 02.02.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no jo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dotarli, padli ze zmenczenia i poszli spać. Potem Aga opowie jakie mieli przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Na pewno w tym cholerskim IC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aaaa nie chce mi sie nawert opisywać, pewnie że IC, może w domu na spokojnie.Narazie dostałam maila dzis i tel od IC ze moge sie ubiegac o rekompensatę za stres i szlag wie co jeszcze.Dobra, nie będe sie wyrażała. Dzis trudny dzień, Francio pokłuty, spłakał sie strasznie.Idę do niego i zaraz spać bo głowę mam kwadratową.Jutro dzień 3 x trudniejszy bp w planie 3 lekarzy.Najwyżej napisze kilka słów Żelci, żeby tu napisała Spokojnej nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 No i nic z tego nie wiem...Żelka piśnij coś skoro wiesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aga zdjecia Franczeska cudne , tulimy tulimy to poprostu hit :lol2:mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze, abstrachujac od miejsca gdzie teraz Jestescie boo najlepiej by bylo gdyby Krasnal juz nie mial wiecej przygod szpitalno, lekarskich. Aga mam nadzieje ze sie nie pogniewasz za ten off topic, ktory zaraz u Ciebie popelnie. U nas juz po....Marysia przyszla na swiat 30 stycznia o 14.42, pobyt na porodowce dosc szybki bo od 12 i mozna powiedziec, patrzac na nasz ponad 3 kilogramowy CUD ze udany . tylko sobie nie myslcie, ze tak ekspresowo poszlo, tutaj do szpitala przyjmuja kiedy skurcze sa co 5 minut i sa regularne, co jak dla mnie jest ok bo ogranicza czas tam spedzony do minimum .u nas zaczelo sie w nocy, rano juz bylam pewna, ze to cos wiecej no i po 11 wsiedlismy w samochod.Podobnie jak z Okruszkiem mialam krwotok tyle, ze tym razem na tyle silny, ze hemoglobina spadla ponizej 8, co tutaj oznacza podanie krwi...po licytacji z lekarzem dostalam tylko kilka kroplowek i mega dawki zelaza, mam nadzieje, ze to wystarczy. Poki co nadal wiruje mi w glowie jak po studenckiej imprezie;). Laptopa mialam ale sil na niego nie starczylo - Wybaczcie, no i nie pomyslalam, zeby Mezem sie wysluzyc... Marysia jest cudowna ale przez ta cholerna hemoglobine mam troche problem z pokarmem ale dajemy rade - dzieki Ci BOZE za elektryczne laktatory . a to nasza Marysia , zdjecie ze szpitala zaraz po narodzinach http://img156.imageshack.us/img156/9654/img2737po.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 03.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Anetko, serdecznie gratuluję! Marysia jest cudowna, zresztą wiesz o tym. Zdrówka Wam życzę i takiego szczęścia na całe życie. Agnes, bidulko, jak nie urok, to... przemarsz wojsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Słodka kruszynka! Niech zdrowo rośnie rodzicom na pociechę no i niech Łukaszek się nią pięknie opiekuje:yes:Spokojnych,spanych nocek! Za Franusia kciukasy trzymam. co do IC:mad: to myślę,że jak ufundują Franiowi ze trzy wyjazdy no i grzecznie przeproszą to moooże im darujemy,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Anetka http://www.parafiaminsk.pl/gif/brawo.gif dzielne dziewczynki WIELKIE GRATULACJE Aga- trzymajcie się , no i mów komu trzeba wpieprzyć Edytowane 3 Lutego 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.02.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aneta Marysia tak cudowna, że napatrzeć się nie można! Aż mi się córeczki zachciało! GRATULACJE!!!! Aga No widocznie kurde nie da się tak po prostu Trzymajcie się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Aneta Gratulację! Marysia cudowna! Aga przeslała mi takiego sms-a: " Po psychologu już. Rozwój na 15,5mies! A 2 mies temu było 11,8. Za godz dr rehab. a teraz z radości na frytki poszłam. Drugie sniadanko." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 no to Franek mocno do przodu poraczkował Aneta też gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Aneta - wielkie gratulacje, niech się zdrowo chowa śliczna panienka! A Franuś - niech im wszystkim dalej pokazuje, jak o sibie walczyć trzeba, jeszcze nieraz on wszystkich zadziwi, słoneczko nasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 04.02.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 no to Franio przyśpieszył, super chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Wcale nie jestem zdziwiona. On cały czas się rozpędza i wprawia w zakłopotranie tych co tylko "szkiełko i oko" stosują. Mocno kciukasy trzymam i sił Wam życzxę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 04.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Gratulacje dla Anetki. Marysia sliczna, niech zdrowo rosnie mamusi na pociechę Jeżeli chodzi o Franusia to przecież było wiadomo, że jeszcze wszystkim pokaże co to znaczy być WALECZNYM. Całuski od forumowej babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Aneta[/b [b]Gratulacje, śliczna dziewczynka. Jeszcze przyjdzie czas ,że Frania trzeba będzie spowalniać, tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Aguś prosiła abym napisała do Was. Ale co ja Matce bedę przyjemność odbierała?! Powiem tylko, że wieści są bardzo dobre. Aguś napiszę coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Żelka, to piśnij choć ociupinkę, bo Aga milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Nie powiem nic. Jutro wracają do domku i niech dumna Mama sama powie. Ale trzeba powiedzieć, że Wasza magia działa ciotki czarownice i wujkowie magowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts