AgnesK 07.08.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Taki słodziak jestem jak ten torcik! http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/20RVXRMl8H7Ob0pP8X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Wszystkiego najlepszego Franiu, dużo słońca i uśmiechów, najwyższy czas już ganiać za dziewczynami Mama nie nadąży Krasnal już trenuje! Zdjęcie z wczoraj:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/PhTBxj2Baa0uiFhTHX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 98 lat Franiowi! 98 lat równie skutecznych jak pierwsze 2 Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Franku wszystkiego najlepszego do Ciotki Kasi i Martynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 08.08.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia! Wszystkiego dobrego Słodziaku! Mój Franek też miał urodzinki.. w piątek... tylko troszę więcej latek skończył Agnieszko, ja zawsze miałam schowane żyły... mimo ciężkiej pracy przy domu (np. ocieplanie poddasza "tymi rencami") nic mi nie wyszło... zawsze u mnie był problem przy pobieraniu krwi, ale tym razem było apogeum.. pocieszające jest to, że wszystkie wyniki wyszły super a mi/nam biegnie 11 tydzień w 8mym tygodniu widziałam moje 12-milimetrowe maleństwo, słyszałam jego serduszko i w ogóle... łezka w oku... zakochałam się po uszy rodzinka też się cieszy, dzieciaki nie mogą się doczekać, chociaż jeszcze masa czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.08.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Franula spoźnione ale bardzo , bardzo serdeczne życzenia urodzinowe !!!I jeszcze - niech Ci zawsze towarzyszy ta sila jaką masz w sobie !Cmok słodziaku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.08.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ja też spóźnione, ale szczere: Dużo zdrówka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ha, ha boskie fotki! Jak zawsze Franio strzela minki nie do podrobienia! A nas podtopiło już nie wiem który to raz tego lata. Droga do asfaltu przypomina rzekę ( z błotnym dnem ). Stefek nie chce spacerować w kaloszach, uciekał z powrotem do domu na suche! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dziękuję w imieniu Szanownego Jubilata za życzenia:) Oz, trzymamy kciuki z całych sił Masz się nam tu regularnie meldować i składac raporty z postępów ciążowych:) Żelciu, cholerka jasna, ale w domu wody nie macie?? My już planujemy najazd na Twój dom:) 8.09 po wizycie w IMiDz:) Co ty na to? Jamles, jutro nie jedziemy do Ciebie:( Dr dzwoniła przed chwilą - przełozyła wizytę na piątek, ino do Siemianowic jechać mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wróciłam dzisiaj w nocy z wakacji i dlatego dopiero teraz to o czym myślałam czyli życzenia dla Słoneczka! Rośnij i bądź radością dla swych najbliższych! Mocno przytulam.Muszę poczytać dokładnie bo trochę mi się nazbierało zaległości. Na wszelki wypadek:stirthepot::stirthepot: O Madzi cału czas Dla Oz- niech będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Franuś cudny na fotach, ciotka DPS dziekuje za radosne chwile przy monitorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Aguś, na razie nic nie mam na 08.09. Napisz proszę na priva coś więcej. Co do wody, zalana droga i część ogrodu. Tfu! Wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Jamles, jutro nie jedziemy do Ciebie:( ..... chyba wiedziała, że ja dzisiaj rano jestem w robocie ze Siemianowic potem do Wesołego Miasteczka albo ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Swojaczko, dziękujemy:hug: Depsiu, zawsze dokładam więcej zdjęć specjalnie dla Ciebie, bo poszkodowana jesteś, że filmików oglądać nie możesz.. Żelciu, napisze jak bedzie bliżej 8.09:) Jamles, nic z tego. Potem pędem do Piotrkowa Tryb lecimy. Już dawno planowalismy ze w piątek wyjedziemy na kilka dni do rodziny a tu taki klops.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ok, a my postaramy się niczego niespodziewanego wymodzić, bo w końcy muszę uszczypnąc te policzki Frania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.08.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Z Piotrkowa to jakieś 2 h i jesteście w Sieradzu! Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Aga - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Oj, to my jakieś tournee po Polsce zaplanowac musimy. Ino dłuższe:) Z Piotrkowa lecimy potem w lubelskie:) Ktoś na naszej trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tiaaa... A na północny zachód od Was, taki całkiem niedaleki w sumie, to kiedy sie wybieracie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 W sumie to Łódź, tylko szkoda, ze teraz, bo u siebie te badania bym zorganizowała (znaczy nie dokładnie u siebie ale w jakiś znajomych). A teraz jest pustynia, urlopy, nikogo nie ma dostępnego, z kim by można pogadać. po 15 dopiero można zacząć myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts