Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No w sensie, że nie o Twoim Franiu pisałem :) Chociaż także beneficjenta Fundacji Dzieciom. Na szczęście byłego już. Oby tak też się potoczyły losy Twojego Franusia, żeby mógł przestać być beneficjentem wszelkich fundacji :)
  • Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkim życzę miłości , zdrowia , uśmiechów losu i tego, by nigdy nie korzystali z Wspomożenia Dobrym Myślami:rolleyes:

To było czysto formalnie a teraz PS : dziękuję Wam za naganianie Aniołów.

Mam nadzieję, że Nowy Rok przyniesie tylko same dobre, szczęśliwe i wesołe w treści wątki a mieszanie będzie jedynie w celu konsumpcyjnym.

Kochani, a ja Wam życzę przede wszystkim tego, żeby 2012 rok wbrew wszystkim zapowiedziom i prognozom był ZDECYDOWANIE lepszy od poprzedniego.

Życzę Wam zdrowia, bo jest najważniejsze

Życzę szczęścia, bo na Titanicu wszyscy byli zdrowi

Życzę pieniędzy, bo jak wiadomo - zawsze się przydają

Aga dla Ciebie, Frania, Natalki i Męża Twojego wielu uśmiechów, samych pogodnych chwil, radości z kolejnych postępów Krasnala i spełnienia wszystkich, nawet tych najbardziej najskrytszych marzeń. :hug:

Olu, Marcinie dla Was, dla Agatki i Waszego Frania wszystkiego co najlepsze, spokoju, siły i wytrwałości. Anioła Stróża swojego już macie, więc Nowy Rok na pewno będzie dużo lepszy niż ten co się właśnie skończył. We środę jesteśmy z Wami. :hug:

Dzięki że jesteście.

Kochani życzę Wam Wszystkim pogody ducha, zdrowia, samych pięknych chwil i spełnienia marzeń no i oczywiście bezgranicznej Miłości bliskich... Oby ten Nowy 2012 Rok był dla nas wszystkich łaskawy...

Agnieszko, Radku, Natko i Franiu Wam dodatkowo życzę abyście mogli spedzać ze soba cały wolny czas, oby Wasze medyczne ekspedycje w końcu się skończyły i oby Franula nadal pozytywnie zaskakiwał Was i nas wszystkich...

Olu, Marcinie , Agatko i Franiu dla Was dużo siły, wiary, spokoju...Kiedyś znowu Będzięcie mogli być wszyscy razem a do tego czasu Wasz Mały Aniołek na pewno będzie Was strzegł...

Ziabo Kochana - jak się cieszę, że Cię "widzę"!

W Nowym 2012 Roku życzę Wam wszystkim miłości w sercu, pogody ducha, dobrego humoru, szelestu w kieszeni, wiary w ludzi, zrozumienia, chęci do marzeń i jeszcze większej do ich spełniania.

Adze życzę szczególnie takiej samej cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do Franiowego szczęścia;

Oli i Marcinowi - spokoju, odpoczynku, wyciszenia i siły;

wszystkim chorutkom, małym i dużym - wyzdrowienia.

Niech ten Nowy Rok okaże się dla nas wszystkich po prostu lepszy.

Anev, będą zdjęcia. Będą. Obiecuję:)

Zimy już nie mamy, bo nam ciocia Ania pozazdrościła, przyszedł deszcz wczoraj po południu i dzisiaj juz wiosna.

Ale okolice sylwestrowe były przecudne - śnieg, słońce - cudo.

Żelciu, turnus pod koniec stycznia. I zaraz potem do warszawy do neurologa i genetyków.

Mają być wyniki badań genetycznych.

24 stycznia? Już? A raczej..dobrze że wreszcie..

Wyjeżdżacie rano?

Aga a co to za turnus i gdzie i z kim jedziecie?

Ja już wypadłam z rytmu... niestety... prozaiczny powód... kasa...

Z drugiej strony coraz trudniej znaleźć coś dla Aspergerów czy autystyków....

To turnus logopedyczno-pedagogiczny, rehab ruchowa na drugim plane (jest NDT + Halliwick i watsu z ruchowej).

Wczesne wspieranie rozwoju dziecka - jakos tak chyba brzmi pełna nazwa.

Aaaaaa, najwazniejsza informacja:

Wczoraj zapłaciłam druga ratę, niniejszym 5100 jest juz na koncie organizatorów!

Ps. Niestety nie poszło przez Fundacje z subkonta, więc mamy finansowy rów mariański. Dobrze, że było od kogo pożyczyć. teraz czekamy na zwrot z Fundacji jak na zbawienie..

Za to - dla równowagi - aparaty pójdą w całosci z subkonta.

Edytowane przez AgnesK

Zimy już nie mamy, bo nam ciocia Ania pozazdrościła, przyszedł deszcz wczoraj po południu i dzisiaj juz wiosna.

Ojtam, ojtam...

Przepraszam :oops:

;)

Ma być zima po 10 stycznia ;)

Ojtam, ojtam...

Przepraszam :oops:

;)

Ma być zima po 10 stycznia ;)

Aniu, zadne usprawiedliwienia Ci nie pomogą;-)

Najbardziej skwaszona mine ma Natka - stanęlismy na wysokosci zadania i zafundowalismy jej narty (jazdy w weekendy) i...4 litery:(

Ani jedna jazda się nie odbyła do tej pory. Niestety kasa nie do odzyskania - takie ryzyko:(

To mówisz, że po 10? Zooobaczymy;-)

Też bym miała skwaszoną minę :yes:

W sumie mam. Też chcieliśmy jechać na narty. Kasa jakoś z trudem uciułana, a tu... lipa. A od nas to straszna wyprawa jest.Teraz pojawił się cień nadziei, bo prognozy zapowiadają fajną zimę po 10. Zobaczymy :rolleyes: Pawcio nawet poluje na spadające gwiazdy, żeby o śnieg i mróz poprosić :)

Ania... to w Alpy na free sky pas.. wcale nie jest drogo jak zabierzecie swoje jedzenie.... A najeździcie się tak, że nogi wam będą odpadać... a ceny... ja bym wyjazd do Zakopca + karnety + jedzenie choćby u gaździny wcale dużo drożej nie wyjdzie... drożej wychodzi dojazd.... Albo weekendowe wypady... kilka wypadów to cena niejednokrotnie wyższa niż jeden wypad w Alpy...

Tyle, że takie prawdziwe free ski teraz to chyba dopiero pod koniec marca... Na zakończenie sezonu. Grudniowe za bardzo nie wyszło, bo śniegu nie było, ale może w marcu się uda. Jest niemiecki touroperator, działający na polskim rynku który ma prawie całą ofertę ze ski passami w cenie (narciarze pewnie znają: snowtrex.pl).

Przepraszam za off. :)