Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:)

Agduś , ja tez tak liczę;-)

Żelciu, wiesz, że i ja się boję cieszyć? Ale powiem Ci/Wam, że perspektywa mozliwego przylotu ludzi z UK daje mi poczucie mega-spokoju.

No i przed chwilą odpowiedziałam na kolejnego maila dot domu. Coraz ich więcej. mam wrażenie, że akcja przekazywania informacji przez FB zaczyna przynosic owoce. Już nawet nie licze tych maili.

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś chwilkę mnie nie było bo w tak zwanym międzyczasie powiłam byłam córkę- 4 kg żywej, kudłatej wagi :D

Ja myślę, że kupiec Waszego domku jest już tuż tuż- jakoś mam takie wewnętrzne przekonanie, że lada chwila będziesz szaleć i szukać pudeł i narzekać "kiedy my tyle rzeczy zgromadziliśmy?" Strasznie się cieszę, że dom w Opolu ma takie dobre wibracje- skoro Franuś tak chętnie i odważnie tam idzie to znaczy, że będzie się Wam tam dobrze mieszkało.

Co do diagnozy to ja i tak już dawno się zgubiłam ale wiem jedno- Franek się wymyka wszelkim diagnozom i czarnym scenariuszom więc w ogóle nie ma co do serca brać "czarnych przewidywań".

A jeszcze.... gdy byłam w szpitalu na noworodkach leżało dwóch chłopców z 31 tc bliźniaki- takie maleństwa...... Ten większy ważył niecałe 1,5 kg :( Serce się krajało jak się patrzyło na te wszystkie rurki, sondy itp. Ale ich stan chyba i tak nie był zły skoro leżeli w zwykłym szpitalu a nie w klinice gdzie trafiają najcięższe przypadki? Tak sobie myślę w każdym razie....

Całuski dla Twoich kochanych, mądrych dzieciaków :D

łomatko i córko:)

Ngel, gratulacje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kruszynko ngelowa , witaj na świecie:)

Oby okruszki dobiły do 2 kg i uciekały do domu:)

Edytowane przez AgnesK

Czy ja Wam pisałam o poważnych możliwych kupujących z Londynu?:)

Oj, chyba pisałam. Dostałam właśnie maila - dziś wieczorem będą zamawiali prom, 2.06 po południu maja byc u nas!!!:)

A na weekend zapowiedzieli sie kolejni oglądacze:)

Nie wiem czy powaznie czy nie, ale baaaardzo im sie dom spodobał i o cene nie pytali:)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

będzie dobrze:)

Wieeeeeeeeeeeeeeem, mówiliście:)

o jaaaaa to njusy!!!!! Aga mocno trzymamy no MUSI coś z tego wypalić- JESTEM PEWNA!!

Drineczek w łapkę i luuuuuuuz ;-)

p.s. dziękuję za gratulacje i życzenia :-)

Ktoś dzieciom na Dzień Dziecka dom kupuje?! Ale czasy! ;-)

My w pierwsze urodziny Agaty kupiliśmy pierwsze mieszkanie ;) stwierdziliśmy, że na osiemnastkę trza będzie jakąś rezydencję :roll: ;)

Aga, mimo, że coś z 17tym nie wypaliło :oops: nieustająco pamiętam.

Olu, a może to 17,06 ma być?:)

Ci państwo przyjada tylko na 3 dni z dzieckiem. Wyjeżdżają w poniedziałek.

Na pewno będziemy wiedzieli w która strone sprawa zmierza.