Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

My nasze mieszkanie sprzedawaliśmy 3 lata. Ale my gamonie jesteśmy, my nawet trawnika nie umiemy posiać. Właśnie leci juz 4 tydzień a trawy jak nie było, tak nie ma. Ale za to perz rosnie jak na drożdżach. Chyba ponad 800zł poszło w piach.

Co do Agi domku, to ja dzis po 19-tej miałam Znak.., ale nic nie powiem na razie..., nic nie piszą, to może..., oby...

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelcia, ale Aga pisała wyżej, ze jeżeli nie będzie mogła sama, to napisze do ciebie, żebyś to napisała.....

Ale ja nie od agi miałam znak!!! Wtedy!!! Napiszę kiedyś..., ateraz napiszę co AGA NAPISAŁA

JEST DOBRZE

cokoliwiek to ma oznaczać

Na mojego semesa - co to znaczy- nie ma odpowiedzi - a mi ręcę drżą jak tu do was piszę...., ośla łąka jedna nooo

Aga ja z tych podczytywaczy co to się nie ujawniają. Ale kciuki trzymam cały czas i żałuję, że nie mam takiej kasy co by sobie domu koło Karpacza nie kupić ;-).

Zeljcia - Ty jak zwykle, z emocji buczysz. ;)

No to czekamy...

Na wieści od Agi dalsze...

:stirthepot: :stirthepot: :stirthepot: :stirthepot: :stirthepot:

no to sie towarzystwo rozbiesiadowalo... Konca nie widac.

(A Franiu pewnikiem z Londynczykami swoj angielski cwiczy :) )

Edytowane przez Jagustynka
Ja rownież jestem tzw.podczytywaczem :D c.zytam Was codziennie. Franuś to super chlopczyk wierzę, że wszystko dobrze się ułoży. Dzisiaj ściskam bardzo mocno kciuki , zeby wszystko się udało. Serdecznie pozdrawiam.