Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelus, ja w ogóle nie myślę o komunikatorze dla Frania.

Cały czas wierzymy, ze młody w którymś momencie zacznie mówić. Tylko wiem, że komunikatory sa cholernie drogie - od innych mam.

A książeczka - kochani jesteście, dziekuję Wam, ale ..nie, słuchajcie, bez przesady.

Edytowane przez AgnesK

Stef mi znowu naślinił na klawiaturę nie wszystko działa.

Aguś Ty nam proszę nie odbierać radość z dawania prezentów. pociag pociagiem, to zabwaka jest, a książeczka może być pomocna w komunikacji, jeno proszę zapytać w Prodeste, cobyśmy nie zrobili dziecku krzywdy chcąc pomóc. Czekamy na odpowiedź od Prodeste, jak mamy zielone światełko to książeczka jest nasza, to znaczy Frania. I proszę nie protestować. Mnie kiedyś Ewka nasza forumowa nauczyła, że nie wolno odbierać ludziom radość którą mają pomagając innym, to Ty też się tego naucz Pani Doktór. ;-)

Obiecuję ze zapytam. I tak chciałam:)

Ale mam wypieki:)

Zimna skała ma, znaczy się:)

A wypieki po rozmowie telefonicznej

I zimna skała chciała puścic farbę, ale...dostałam nakaz milczenia, może nawet do poczatku sierpnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja tak długo wytrzymam??????????????????????

Początek sierpnia??????????????????????????????????

Nigdy w życiu! To za długo!! :mad::no:

Ja nie wytrzymam :no:

Wiem, rozpocznę głodówkę! :yes:

Mamo Asi, Asiu - ogromnie Wam współczuję. Bardzo mi przykro...

DPSia, my musimy pogadać, wiesz? :D Wiesz, ze Cię kocham :yes:

Ja byłam pierwsza z ta miłością:)

I DPS coś mi nawet o ten-teges pisała;-)

Ja tez do sierpnia nie wytrzymam. To może na początku lipca puszcze farbę?

A jak sie nie uda to będzie na Was, oki?:)

Dostałam maila od znajomej mamy, którą poznałam w CZD ponad rok temu. Jej synek był tam operowany. Chodziłam do niej na OIOM z Franiem, bo synek też wcze sniak.

Ona jest pedagogiem. Napisałą mi:

"Cieszę się, że zrobiliście diagnozę i że zdecydowaliście się na terapię, zanim się porządnie obejrzycie Franek będzie siedział w szkolnej ławce z rówieśnikami i nikt nie zgadnie ile przeszedł. Mam u siebie w grupie chłopca 5 latek autysta, w wieku 3,5 lat zdiagnozowany,

(..) nie domyśliłabym się, że to autystyczne dziecko. Rok porządnej terapii wyprowadził go tak na prostą, jest tak fajnym chłopakiem, patrząc na niego widzę, że z Frania potencjałem też tak będzi

Agduś, dzięki:)

Mielismy dzis poważna rozmowę - co jeśli sie nie uda..czy wycofujemy ogłoszenie..

Zdecydowaliśmy ze nie. Nawet jesli dom sprzeda się dopiero w listopadzie.. Trudno. Bedziemy wtedy kombinować.

To mi dało jakis spokój. Cały czas jednak wierzę ze się uda do końca lata.

Mam odpowiedż od terapeutki Frania

"Co do albumu - pomysł nie jest zły. Z tym, że trzeba będzie nauczyć Franka funkcjonalnei z tego korzystać, w przeciwnym razie zamieni się po prostu w zabawkę."

Tu już sie zdam na p Ewelinę, żeby nauczyła nas obsługi

I co jeszcze...aaaa, w ciągu 2 dni ma mi odpisac w kwestii oglądania świata do góry nogami (ostatnie filmiki - widać to)

I pyta o postępy w odzwyczajaniu od włosów.

Przyznam szczerze ze jeszcze nic z tym nie robiłam przez ostatni tydzień.

Chodze spac tak późno, wstaje o 6 ze nie mam narazie siły na nocne walki z Franca.

Edytowane przez AgnesK

Gabriela, tak , dałam. jestesmy na 2 portalach.

Narazie zgłosił się 1 b mało powazny pan.

Zapowiada się spokojny weekend:)

Zdołam nadrobić zaleglości - mam nadzieję:)

Żeluś, ok:)

Edytowane przez AgnesK
uzgodnienia z Zelką:)

Ale Żeluś, jestem Ci ogromnie wdzieczna, że napisałas mi o tej książeczce!!:)

I mam nadzieję ze rozumiecie wyjaśnienia moje wszystkie:)

Edytowane przez AgnesK
wyjasnienia:)