aprilka1000 26.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 bo ja zla okropna kobieta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.06.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Z pomoca dobrych dusz z LS utworzyłam wydarzenie na FB o sprzedazy domu.Serwis LS tez zaangażował się w pomoc. Oby to pomogło. Jutro Wrocław - zobaczymy jak Franula będzie się zachowywał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 .osiwiejemy, wyłysiejemy i się pomarszczymy z tego myślenia.... dla mnie z tymi groźbami juz a późno kartę odbijam - czytam, kibicuję i.......ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.06.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 .......ciekawość mnie zżera to pójdziemy razem do piekła, ale chyba na czele dużego pochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 26.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Aga a listonosza nie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 to pójdziemy razem do piekła, ale chyba na czele dużego pochodu w takim towarzystwie - ja nie wzgardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 to pójdziemy razem do piekła, ale chyba na czele dużego pochodu to ja dołączam do pochodu:yes: Malka ja już te wszystkie objawy, o których pisałam mam ...powiedzmy w stadium początkowym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.06.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Ngel, nie .. No własnie zaczynam się martwić.. I wiecie co..mam ochote po sprzedaniu domu zmienić nazwisko wizerunek i wykasowac się z netu:) Troche mnie to wszysto przerasta powoli Marze aby ten kupiec sie znalazł i zeby troche prywatności odzyskać.. Dobra, koniec biadolenia, czas wracac do roboty;-) Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 i wiecie co..mam ochote po sprzedaniu domu zmienić nazwisko wizerunek i wykasowac się z netu nawet tak tak nie mów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.06.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malka, Was ZAWSZE znajdę Ale na powaznie - ja sie sprzeda dom wyłącze lapka i komórke na tydzień. Babeczka z LS podpowiedziała mi, abym kupiła sobie tel na karte, karte wsadziła do jakiejs starej komórki - chyba cos mamy w domu i na str podała nr tel. Po akcji karta i nr tel do kosza . To jest jakas myśl , prawda? Dzien kończymy z ilością 3.214 wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 z kartą bardzo dobra myśl, tak samo jak z e maile wyłącznie do tych celów. A studentom zrób zo z topografii Waszego domu ;)oczywiście po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 dobrze będzie.. pierdołmi się nie przejmować... osądzać łatwo, myśleć trochę trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.06.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ech ciotka, Ty się ciesz, że Was jeszcze nie ukamieniowali. Masz dom, samochód, dziecko starsze chodzi o kanapce z mnięskiem do szkoły.. w Waszym przypadku robiła bym zakupy poza województwem. a nie daj Bóg jeszcze kto Was zobaczy jak wcinacie klopsiki w Ikei ( za 7.99 za porcję żeby nie było ) Co tam masz dom za pół miliona... Jak by Was na wolnym rynku sprzedać..to łooooho ho ! Sama Natalia w krajach dziwnych poszła by za co najmniej stado wielbłądów bo wiek jeszcze ma odpowiedni. I R można by wylicytować za konkretną sumę, bo dobrze potrafi pogrywać... A tu się chwalisz, że dom Ci wytykają durna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.06.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Aga zawsze będą "przychylni inaczej" głowa do góry i Olewaj takie komentarze:yes: A pomysł a adresem mailowym i nr tel specjalnie do celów sprzedaży domu jest bardzo dobry. Kochana student też człowiek, też ciekawy i tak naprawdę to nic złego, że Twoi uczniowie wiedzą o Was więcej aniżeli byś sobie życzyła. Jestem pewna , że większość z nich Wam "kibicuje":hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Oczywiście, że specjalny mail i specjalny nr telefonu! A w ogóle to ja nie wiem, jak Ziaba to robi, ale znowu rację ma! Ziaba - co bierzesz na jasnowidzenie, przyznaj się? Chętnie sobie uwarzę, jakem wiedźma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.06.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ziaba - co bierzesz na jasnowidzenie, przyznaj się? Się nie śmiej. Jak powiedzięli w TV , że ten chłopczyk ze stawu ma na imię Szymon, zasłabłam. Wiedziałam o tym od 2 lat od momentu kiedy zobaczyłam zdjęcie. Wiedziałam też, mieszkał w dziwnym domu z powygryzanymi ścianami. I co ? miałam pójść na policję i to powiedzieć ? kaftanik by mi obstalowali na specjalne zamówienie. Czemu nie potrafie przewidzieć numerków z lotto ? jak by tak kumulację podzielił na ludki forumowe sercu bliskie...to by dopiero impreska była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.06.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ziaba ...ale Masz zdolności:jawdrop::jawdrop:a raczej dar:jawdrop: A śmierć Szymona ...Boże straszna historia...nie wiem co bym zrobiła rodzicom tego dziecka:mad::mad:cała ta historia jest dla mnie niepojęta:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Hmmm, kochana Ziabo - wypada troszkę się Ciebie bać... No to czego nie gadasz, że NAPRAWDĘ tak możesz?! To jak będzie z Frankiem, Szwajcaria czy kariera poważna w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 27.06.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) dobre - dobre to z egz z topogr. po szwargolsku - tak zrob Agnes niczym sie nie martw , glowa do gory ja to mowie zawsze sa ludzie i taborety . Edytowane 27 Czerwca 2012 przez aprilka1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.06.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wróciliśmy z Wrocka:) pani psycholog w szoku byłą Korytarz ciągle problematyczny ale bez pawia bylo i histerii. Płakał troszkę, bo z 5 min musieliśmy poczekac na korytarzu. Ale w pokoju już było gites:) Karta kupiona, nasz "chwilowy" nr tel to: 505 340 633 całe 5 zł mamy na koncie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts