DPS 20.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nie, nie, nie, ja do tej mądrości doszłam po rozmowie z Depsią i z Jej pomocą!!! Aguś widzisz, my tu się wszyscy przez Was uczymy być lepszymi. Już byś gupot nie gadała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.07.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 jest związek czasowy ze szczepieniem? Nie mogę znaleźć, co dawaliście? Nie mam na mysli bzdur o szkodliwości rtęci itd ale sam fakt, że szczepionka powoduje reakcje imunologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ja właśnie nieśmiało w tej kwestii - nasz cudny ,zdrowy, roześmiany , dobrze śpiący mały synek przemienił się kompletnie - dwukrotnie w ciągu ostatnich tygodni w marudzącego, wrzeszczącego, prężącego się - na poziomie histerii, nie mogącego spać umęczonego bidaka - dwa razy po dwie doby cięgiem. Po konsultacjach z lekarzem i przemyśleniach własnych dzisiaj jestem prawie pewna , że przyczyną pierwszej akcji była fatalna pogoda - upał w okolicach 30C, stojące powietrze i lepka wilgoć - sama ledwo się snułam. Drugi raz - to była Isza i IIga doba po szczepieniu - trochę słabiej , ale bardzo podobna reakcja. Też byłam przerażona - i rzeczywiście tak to jest , że w takiej sytuacji, jak się jest bezsilnym - to najczarniejsze scenariusze przychodzą do głowy. Po dwóch dobach minęło - odzyskaliśmy malucha i teraz, kiedy pogoda łaskawsza, tak , że oddychać można - to żadne takie akcje się nie powtarzają. To się nie wymądrzam - ale wierzę, że przejdzie a przyczyna jest "zewnętrznie obiektywna". Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Zochna Ty jędzo jedna no!!! Synek??? O Ty nie dobra jedna no!!! GRATULUJĘ MALCA!!! Wszystkiego dobrego dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.07.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 no czytam na blogu że infanrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.07.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Zochna Ty jędzo jedna no!!! Synek??? O Ty nie dobra jedna no!!! GRATULUJĘ MALCA!!! Wszystkiego dobrego dla Was! Przyłączam się do gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 A i ja bardzo serdecznie gratuluję, Zochno! Fantastycznie, Kochana, oby maluch zdrowo się chował i radośnie rósł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.07.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Zochno, gratulacje!!!! Duzo zdrówka dla maluszka:) A my dzis byliśmy na Chojniku. Deliberujemy nad jutrzejsza trasą Coś łatwego musi byc:) Zdjęć kilka:) Franio zdobywa Chojnik:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/9Vc3NYgs4eA6N6LpGX.jpg Nagroda dla zdobywcy http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/o9bsDuwtTvsGTQzdnX.jpg Babeczka - super nagroda dla super piechura na ostatnim postoju:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/OkCt62KhaYpzWbyCvX.jpg Kaaanapeczki:) Wszystkie zniknęły:o:rolleyes: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/mGq7oITPIrZ1gZ569X.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/r3SpTBw1GxML9bYaKX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.07.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 No pięknie. Po takich przygodach pewnie będzie spał jak anioł. A jak apetyt dopisuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 To ostatnie - debeściarskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Zochna Ty jędzo jedna no!!! ... Dziękuję Wam wszystkim bardzo No taki prezent od losu , raczej niespodziewany .. Bo ja już tak bardziej ekhm..raczej w kierunku ciepłe papcie i szydełko powinnam.. Ale cudny prezent Agnes - Franio cudny , dzielny i słodki - jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Gratulacje dla zdobywcy:wave:Cieszy mnie,że nastąpiła zmiana w zachowaniu Frania. Brawo dla wszystkich wędrowniczków. Nieustająco mocno kciuki zaciskam i dobrym aniołom polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.07.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 ooooo,ktoś mi dopisał "wakacyjny pomagacz" ale dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie wiedzieć czemu wszyscy zostali wakacyjmymi pomagaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.07.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie wiedzieć czemu wszyscy zostali wakacyjmymi pomagaczami. Ja nie. Co zrobiłyście z tym pomaganiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Może to chodzi o tą kaskę na wakacje dla dwóch dziewcząt? Była taka akcja i to chy7ba o to chodzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Może to chodzi o tą kaskę na wakacje dla dwóch dziewcząt? Była taka akcja i to chy7ba o to chodzi:rolleyes: Chyba nie, bo ja w niej też brałam udział. i nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.07.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 no to ja już nie mam pomysłu,skąd taki tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.07.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 O jezu, jaki tytuł? Ja tytułu nie dawałam..:o Ino zdjęcia same.. Zochna, padłam z tego szydełka i ciepłych papci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.07.2012 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Agnes zdjecia przepiekne ..... Franio po prostu wymiata !!!!!!! . P.S. Otrzymalam przepiekny noz do papieru .... cudnie zapakowany + kalendarzyk z Franiem ..... Moja Mama srebro doczyscila .... nie odpisalas na moje pytanie ...... ....... Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts