Zbigniew100 01.08.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Opitoliła Frania?! A zo co??? Przecież Jemu na pewno się nie należało!!! Naklepię na tyłek Mamie! O!!! To pewnie o włosy chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 O rany!!! Włosy Frania opitoliła, a nie Frania!? Czemu Ty Matka nie mówisz tak aby cię każdy obcokrajowiec zrozumiał?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 01.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich Baaaardzo serdecznie !! Długo nie mogłam bywać na forum, Ale zaległości odpracowane i jestem na bieżąco ! Aguś trzymam mooocno kciuki za Opole! Uściski dla Rodzinki a szczególnie dla Franusia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 01.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 O rany!!! Włosy Frania opitoliła, a nie Frania!? Czemu Ty Matka nie mówisz tak aby cię każdy obcokrajowiec zrozumiał?! Żelka- nie przejmuj się, ja to zrozumiałam dokładnie tak jak Ty. Że Frania. I zdziwiłam się za co? I, że nabiera wprawy? I teraz kulam się ze śmiechu ze swojej pomyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.08.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wiecie co? JA też tak zrozumiałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.08.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Kurde sami obcokrajowcy ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Uf, ulżyło mi! Wyszło na to, że jednak jestem normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Na..się popłaczę ze śmiechu przez was:) Nastepną razą po niemiecku napiszę Friseur schneiden machen ciach-ciach:) he he CHCIAŁAM NAPISAC DUZYMI LITERAMI ŻE CIOCKA DPS MA SUPER ZIOŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie zioło ze Francyś 2 porcje wciągnął Potem klaskał, śmiał się...my sie śmialiśmy...odlot na całego!!! Do rosołku dodaliśmy:) I sosik do spagetti z Twoimi ziółkami zrobiłam, ino bazylia nasza była:) Ciotka, ziółka debeściarskie!!!!!!!!!!!!!! Kupiłam dziś w sklepie ze zdrową zycwościa błonnik dla Francysia. Druga dawka materiału biologicznego ciagle niezebrana. NIC nie skutkuje. Ciotka DPS wie już, ze jej cudowny sposób wyladował na scianie i podłodze. Mam nadzieję, że błonnik pomoże. Za 4 godziny wizytacja. Prosimy o kciuki od 19 do 20:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.08.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 u nas działa dojrzałe kiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 krówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Cieszę się niezmiernie, że ziółka dobre! Jakby kto jeszcze miał ochotę nabyć, to na moim blogu, zapraszam (przepraszam za prywatę). Dobrze, że nie rzucał zupą, jak tymi jagodami! Próbowałaś rano dać mu na czczo wody z cytryną i miodem? Bardzo pomaga na takie trudne sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 I kciuki trzymam, oby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 na czczo Franek jada ino prochy Kiwi nienawidzi krówki nie - bo zęby Licze na błonnik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ale się konkursowo zrobiło:0 Dopiero co napisałam na blogu o konkursie sprzed 2 mies a tu dostałam info ze ruszył kolejny konkurs:) Tym razem w Fundacji Sawanti:) Zgłosiłam filmik Frania jak dmucha swieczkę Jesli klikniecie na Franulaca to...kolejna nagroda będzie:) http://www.sawanti.pl/?p=2790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.08.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 czekamy. Pan Kamienna Twarz. Zero emocji. Jesssuuu jak ja bym tak chciała:) Ja to od razu się gotuje lub cieszę. "Stoicki spokój"...a co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Znaczy rozważa, czy mu sieę opłaca... Twarz kamienna, to i umysł pewnie chłodny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 trzymam kciuki za sprzedażno i głos oddałambuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.08.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Zagłosowałam. Wpadam czasem, czytam i czekam niecierpliwie na wiadomość, że znalazł się kupiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Agus oddalam swoj glos na Francule ....... , ale Kochana On juz ma 78 % ...... kosi konkurencje ..... zaraz wysylam do mojej mamy , brata i znajomych linka zeby glosowali rowniez ..... nie podpatrzylam co jest do wygrania ?! ........ Agus daj Frankowi jablko utarte na tarce i poslodzone ..... albo suszone sliwki ...... Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Edyta...próbujemy wszystkiego - utarte jabłko (w normalnej formie nie daje rady zjeść jeszcze), sok sliwowy, gruszkowy, jabłkowy, b duzo wody do picia. Zawsze to działało.Takich problemów jak mamy z małym od kilku miesięcy nie pamiętam. Tzn były na poczatku, musieliśmy stosowac czopki glicerynowe od czasu do czasu.Oby nam sie udało zlapac druga próbke do badań do poniedziałku.Tzn z łapaniem problemu nie ma, tylko zeby Franula zrobił qpę. Dzis szykuje sie fatalny dzień - leje,, pogoda pod psem. Młosy płacze, krzyczy, rzuca sięZawsze jak jest kijowa pogoda Franio tak ma. Trzeci dzien nie moge się dodzwonić w sprawie eeg:( Aaaaaaa..i dzieki za głosy na krasnala. Ja nie wiem, co jest do wygrania:) Pewnie nagrody dobiorą do wygranych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts