madzia11mk 03.08.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Zagłosowałam I trzymam kciuki - i za qpkę i za zwycięstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Na popędzenie dobry jest sok ze śliwek. Same owoce mają trochę słabsze działanie. Głos oddany EDIT: o, ale widzę, że sok też nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.08.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 AgnesK, zmiana pogody działa na mnie podobnie jak na Frania. Też mam ochotę kopać i gryźć, albo zapadam się w czarną dziurę. U nas dziś jeszcze bardzo upalnie. Głosik na Pogromcę Ognia oddany, trzymam za to, za co trzymać trzeba i mam cały czas poczucie, że Wasza cierpliwość w sprawie zmiany miejsca zamieszkania zostanie nagrodzona. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 03.08.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Filmik obejrzany Głos oddany Mam pytanie czy w 1:35 on powtarza gorące? Czy to tylko ja tak to słyszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Wszyscy to słyszą, matka nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.08.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Aguś na mnie Activia ze śliwką działa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Matka głucha:) kochani, jestescie naprawde przekochani i najlepsi na swiecie w wysłuchiwaniu "co Franio mówi":) Może i sylaby/dźwięki tak sie ułozyły, ale Franio nie potrafi powiedzieć ani 'gorace' ani 'jeszcze' (filmik ze slizgawką Jednakże zauważyliśmy ze dużo gada po swojemu. Ostatnio robimy taka zabawe z nim: Ra mówi - idź powiedz mamie 'costam' Fr przychodzi do mmnie i mówi ke ke ke ke Ja na to - idź powiedx tacie TAK Najczęściej jest to za duzo i do Ra już nie wraca, ale chcemy mu pokazac, że paszcza słuzy do komunikacji, że musi gadać. I jak oczywiście krasnal przyjdzie do mie z tym ke ke ke ke, to powtarzam to, co Ra powiedzial. No i chwalimy kurdupelka jak sie da:) Nadal nie ma qpy:( Moze jutro? Wpadlismy na szalony pomysł - jutro jedziemy do mojej siorki. We wtorek są urodziny Frania, jakoś tak smutno będzie nam tu w trójke bez Natki. Franio uwielbia moją siostrę i szwagra, wiec powinno być super. We wtorek zrobimy mu pikne urodziny:) Takie fajne, rodzinne:) A jak wróci Natulka znad morze, bedzie kinderball. Nie moge tylko przebolec że w tym roku nie uda się pojechac z Franiem nad morze.. Mam nadzieję, że kurdupelek nie odchoruje tego jesienia i zimą.. Z eeg doopa narazie. Wszyscy wyjechani. Musimy czekac na naszą dr Dorotę i wygląda na to, ze bedziemy musieli pojechac z dupeczkiem do Wawy. No i poza tym cały czas mamy nadzieję. Nieustannie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Oooo, jedziecie do S.??? To do nas po drodze na kawę macie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.08.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Głos na filmik oddany. Przytulam Was mocno i - gdybym nie dotarła do Franiowych urodzin - wszystkieeeeego NAAAAAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Nemi, dziękuję DPS Nie zajedziemy - trasa daleka, chcemy polecieć najszybciej jak się da, żeby nie męczyc krasnalka. Ale jak będziemy przejeżdżac pomachamy Wam przez okno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ale on u nas by się nie zmęczył, tylko odpoczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ręce i nogi opadajom na to Twoje "Franio nie potrafy powiedzieć". A raz jeszcze tak powiesz, to masz gwarantowane opitolenie zanim drugą nogę z samochodu wystawisz u nas! Matka, Ty słuchaj lepiej i nie zwalaj potem na Dzieciaka, że Ty starczy słuch dostajesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 matce trzeba chyba pozbierać na aparacik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 03.08.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ręce i nogi opadajom na to Twoje "Franio nie potrafy powiedzieć". A raz jeszcze tak powiesz, to masz gwarantowane opitolenie zanim drugą nogę z samochodu wystawisz u nas! Matka, Ty słuchaj lepiej i nie zwalaj potem na Dzieciaka, że Ty starczy słuch dostajesz! AgnesK ! Słuchaj Żelki, bo jak nie, to stracisz włosy zanim wyjdziesz z samochodu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Matko Bosko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.08.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hmmm, mało atrakcji?????wyjazd, kinderbal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ewa?..nie rozumiem?Teraz jedziemy do Szczecina, Kinderbal - o ile w ogóle się odbędzie - to po powrocie Natki znad morza. Lecimy zaraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.08.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 mówiłyśmy o ograniczaniu atrakcji do minimum, w tym wyjazdów. Czego nie rozumiesz? Po prostu nie pytaj potem "dlaczego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Wiesz, Franio zna doskonale Ewę i Jacka, uwielbia ich. Myslę, że ta wizyta w sumie przyniesie więcej dobrego niż złego. Mam nadzieje taką. Ja wiem , o co Ci chodzi.. Dojechaliśmy dobrze, Francik poszedł spać BEZPAWIOWO przed 19.Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.08.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 nie chodzi o to, co toleruje i kogo uwielbia. chodzi o zmniejszenie liczby bodźców. A ty zwiększasz. Rób co chesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts