AgnesK 06.10.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 No tez tak myslę DPS. Żeluś, bedą. Daj ino chcwilkę Z fotkami teraz gorzej, bo moja komórka padła, kupiłam sobie uzywkę i ona nie robi już takich fajnych zdjęć. Ale coś tam udało mi się wybrac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.10.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Franio i Rysiohttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/s76BhDx0dPwzpje6DX.jpg i kucykihttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/Jgtya5FUjsprNHz5aX.jpg i kangurkihttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/CbJHeaD2eJUqeWMm7X.jpg ZOO w Opolu jest rewelacyjne po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Cudny jest nasz Franiutek w tym zoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.10.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Melduje, że dojechałam do domu cała i zdrowa. Zaraz biorę sie za robotę. A Wy pamiętacie o glosowaniu na Franiowy blog?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.10.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Melduje, że dojechałam do domu cała i zdrowa. Zaraz biorę sie za robotę. A Wy pamiętacie o glosowaniu na Franiowy blog?.. dobrze że przypominasz Codziennie masz się wszystkim przypomnieć. Na pewno nikt nie zgłosi obiekcji. Ja kliknąłem - dzięki przypomnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.10.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ja bez przypominania klikam:PPozdrawiam i kciukuję nadal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A można klikać więcej niz jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Pamiętam i klikam... A i jesteś na I miejscu. A już nie ma Laury??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.10.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No właśnie , blog Laury jakby "zniknął" ? To teraz jak nas tak dużo klika to blog Franusia jest pierwszy ! Super ! cieszę się ! A czy klikać można tylko 1 raz na dzień ? - tak jakoś zakodowałam sobie i tak właśnie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Powinno sie, o ile zrozumiałam, jeden raz na dzien klikać z tego samego komputera. Ja tak robię, ale raz kliknęłam drugi raz, bo zapomniałam czy klikałam już w ten sam dzień czy to było wczoraj. Udało sie kliknać, ale potem mi sie przypomniało, że jednak już klikałam w tym właśnie dniu. Tyle, że już dwa razy nie klikam by nie zrobić jakiejś krzywdy zamiast pomóc. Ale niech lepiej Aga powie sama jak to z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka_1976 08.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Pamiętam i klikam... A i jesteś na I miejscu. A już nie ma Laury??? ja też pamiętam i klikam codziennie Mama Laury się wycofała, po mailach jakie otrzymywała od "dobrych" ludzi...pisała na swoim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.10.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Hej kochani, można klikać z 1 IP nawet i 100 x dziennie, ale liczy się tylko 1 klikniecie. Walczę z oknami. mam ambitny zamiar umyć wszystkie. No i o klikaniu przypominam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Kilknąć przylazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Klik zaliczyłam.... Maciejka... ale ludzie "dobrzy" są popierdo....ni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.10.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja też pamiętam - klikam z pracy i z domku. Franio w zoo jak zwykle zachwyca. Arnika, bo niektórych to się powinno izolować. A już na pewno zakazać dostępu do internetu. Dopóki nie miałam tak dużo czasu, żeby siedzieć w necie (aktualnie w pracy mam plażę) to nie zdawałam sobie sprawy ilu kretynów chodzi po świecie... I to bez względu na wiek. Wcześniej wydawało mi się, że to reforma edukacji wprowadzająca gimnazjum wyrządziła ogromną krzywdę społeczeństwu. Teraz to myślę, że już nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Społeczeństwu krzywdy nikt nie wyrządził. To społeczeństwo skrzywdziło samo siebie, pozwalając wyrosnąć ludziom na takie jednostki, jak "dobrzy" ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.10.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wróciłam do Opola. Jutro znowu w trasę, jakieś 210 km przede mną/ Dzięki ze klikacie i pamiętacie:)Zachęcajcie znajomych. Ale padnięta jestem cholera..nooo Radek sprawił się na medal. Norrrmalnie ostoja cierpliwości, choć dzis Franek wystawił go na ekstremalną próbę. Dzień wscieku na maxa miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Carrramba, do którego poniedziałko-wtorku tu czekamy? Bo już sobie paznokcie do łokci obgryzłam... bankowo. Na pocieche: klik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts