bosia 19.12.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Serdeczne gratulacje !!! ciesze sie razem z Wami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kto umie wkleić fajerwrki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Gratulowałam na blogu, ogromnie się cieszę! Prababko - ja tam bardzo bardzo, Twój nick świetny, bo dobitnie świadczy o poczuciu humoru i dystansie do siebie, szwendaj się, proszę!!! No jakże tak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 http://powodzeniacharlie.blox.pl/resource/fajerwerki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 To jest bajka:prosisz i masz:)Dzięki DPSiu.Piekne! Aga ,zasłużyłaś na takie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 O kurcze,ciągle się ucze-DPSiu,ten jęzor to zbitka zanaków,nie pokazałam Ci jęzora:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 19.12.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Super wiesci gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 O kurcze,ciągle się ucze-DPSiu,ten jęzor to zbitka zanaków,nie pokazałam Ci jęzora:( Kochana, nie przejmuj się, ja kiedyś z emotikonami taki numer wycięłam na forumie (też w początkach swoich) że do dziś niektórzy pamiętają. Miałam wstawić uśmiechnięte buźki, a wstawiłam mnóóóóóstwo fucków, więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.12.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 he he...mało kawa na monitorze nie wyladowała:) Ty się Aneta nie tłumacz! Wszyscy wiemy jak było NAPRAWDĘ W wakacje obiecalismy Natce tydzień nad Bałtykiem i tydzien na Kaszubach zastanawiając sie jak my to zrobimy:) No to na Bałtyk starczy na luziku:) Kto zna jakąs cichą miejscowość? aaaaaaaaaaaaale się cieszymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Głupi wpis na blogu zrobiłam, co?? Ale to ze szczęścia:) Powinien był być taki dostojny, monumentalny a wyszedł...he he:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 19.12.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 cudnie :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Franio jednak szczęścia ma!!! No i oczyiście tyyyyle wspierających Ciotek i Wujków, bez których czasami ciężko by było o to szczęście. Gratuluję i w nosek całuję a mamie proponuję by Franek numerki na lotto wyciagał z koszyczka a mamcia niech potem to wylosowane gra! A do tych wakacji to Frańcio może się i rozgada i sam cos powie do nas na nagraniach wakacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 T chyba się nie słyszysz, matka! Jak nad morze, to tylko 44 wyspy! Ja Ci wszystko wytłumaczę, gdzie masz chodzić i co oglądać, żeby było naprawdę fajosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 I w ogóle - przecież Cie wtedy nie było na RW, nie widziałaś tych fucków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Aga,dumna wrócilaś z wywiadówki????Pytam teraz,bo jak R. się rozprawi z rybą to ja utknę w sprzataniu po tej pomocy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 :wave: Aga jak mała ta miejscowość ma być i jaki standard oraz czy na 2 czy na 4 osoby? i czy środek lata.. bo jak środek wakacji.. to te 3,5 mogą nie wystarczyć.. chyba, że na 2 osoby... i jaki to ma być ośrodek czy może kasę dostaniecie i szukacie kwater, czegokolwiek, i wyżywienie we własnym zakresie, czy ośrodek z wyżywieniem i z wszelkimi wpisami czy bez wpisów... Troszkę znam wybrzeże od 44 do Helu.. a mąż to każdą dziurkę... Trzeba by było się zdzwonić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 oby tylko ta nagroda nie była we wskazanym ośrodku, o dacie nie napiszę a tak wogóle to GRATULACJE dla Franka oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.12.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Wróciłam z jasełek i wywiadówki baaaaaaaaaaaaaardzo dumna:) Natka jako jedyna z 6 klasy spiewała na jasełkach solo W ogóle brała udział jako jedyna z 6 kl. Patrzałam na nią i myslałam sobie: Boże jakie my mamy szczęście.. Biegała, smiała się z innymi dzieciakami..Ona tu wsiakła już. W drodze powrotnej duzooo gadałysmy. Pytam ją, czy cieszy się ze jest w Opolu - No jasne! - A nasz dom, podoba ci się? - No jasne! - A lepszy jest niz ten krzaczynowy? - Nie. Bo krzaczynowy byl NASZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.12.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie we NIC o tym wyjeździe.Nie wiem czy oni jakies osrodki wskażą, nic nie wiem.Zaczęliśmy liczyc z Radkiem, to 3500 na 4 osoby nad morzem na zakwaterowanie i wyzywienie, w takich przyzwoitych warunkach, to powinno starczyc co?Obiecaliśmy Natce ten 1 tydzień nad Bałtykiem i 1 na Kaszubach.Nam też się to marzy.I jak Frania dzis pytałam czy chce jechac nad morze bawić się w piasku, było "TA". DPS. Żadnego zwiedzania, nie tym razem:)Chcemy byc razem, gadać, siedzieć na piasku i bawić się z dzieciakami.O matko, ale się cieszymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 19.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 3500 na 4 osoby Kurczę Agnes,nie chcę Cię martwić,ale jak to przepuszczą jako wygrana konkursowa to 10% sumy Wam odpadnie No chyba że oni płacą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Zapomniałam o zebraniu - znaczy już możesz gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts