nemi 31.12.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Aguś,12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 31.12.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Duzo zdrowka i radosci dla calej Rodzinki w Nowym Roku!I tez bardzo dziekuje za wiele nauk i wzruszen na FM.Jagustynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.12.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Po roku pełnym emocji, życzę Wam roku pełnego spokoju, żeby jedynymi wartymi zapamiętania wydarzeniami były kolejne wspaniałe osiągnięcia Waszych wspaniałych dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dziękujemy jeszcze raz:) A tu obiecany filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dzięki,perfekcja;wyliczone.odmierzone i pieknie wszystko do buźki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Chodziło o te kluseczki Aga-wody to Franio może sie napić z kranu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 31.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Franiowemu Klanowi: wszystkiego co dobre i wymarzone na nowy rok zyczymy! Niech sie spelni, czego oczekujecie, zeby sie Wam dobrze i spokojnie w Opolu mieszkalo! A Franio i Natalka niech rosna ku radosci Rodzicieli! Bardzo serdecznie pozdrawiamy z Krakowa:Marzena z Michalkiem i Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 31.12.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 miszczostwo swiata w jedzeniu rosołku. wiem jaki to problem Tadek niejadek w domu, ale mam nadzieję że znajdziesz na Franusia swój sposób. Aga w nadchodzacym nowym roku z 13 życzę wam aby się wszystko poukładło, zdrowia, zdrowia i spooookoju. bardzo Wam kibicuję i przesyłam dobre myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego, kochani!! Franek zjadł na śniadanie 3 malutkie kawałeczki śledzia!! Ale czad:) U nas piękne słońce, idziemy zaraz na spacer:) Aaaa, dzis pierwsza odpadłam - o 1:) Masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Najlepszego,Aguś!Ze wszystkich słodkości najlepsze są śledzie:)Ładnie strzelali w Opolu?Franio sie nie boi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 nie martw się, ja pracowałam do 10, potem grzecznie wypiliśmy wino z wujem i poszłam spac o 2. Dzięki temu mogłam już dziś być na spacerze, trochę popracować a nawet znalazłam czas na rejestrację w Ewuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Prababko, troche strzelali, balismy się, że Franio sie obudzi, ale pięknie przespał "strzelaninę":) Ewa, w czym rejestrację??? I ja musze sie juz powoli brac za robotę. NIe ma zmiłuj;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.01.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Też bym przespała,ale R. mnie obudził:)I pierwszą dziś widziałam babę-to żle(tez tak macie?)I minutę po północy od razu złamałam postanowienie noworoczne-zapaliłam:wiggle:Wszystko po staremu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.01.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Zdrowego,zasobnego,radosnego,pełnego dobrych zdarzeń Nowego Roku 2013 Poleguję,mąż przywlókł do domu coś no i ...romantyczny zapach czosnku unosi się wokół. Do tego herbatki z bzu czarnego,maliny z lipą,miód na chlebie i jest już całkiem,całkiem. Jeśli uwierzysz,że ta "baba"wróży dobrze na kolejny rok to tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Aguś, obejrzałam filmik i tak sobie pomyślałam .....A gdybyś na talerzu ułożyła mu równo makaron (jesli zjada 5 nitek ułożyłabym 10), a rosołek bez oczu wlała do jego ulubionego kubeczka, to nie przeszedłby taki numer?Ta marchewka na talerzu też może mu przeszkadzać, tak se myślę .... przecież i tak jej nie zje .....Albo jak jecie śniadanie, to dałabym np suchą bułeczkę pokrojoną na talerzyku, w odstępie na stole, np miód, masełko oddzielnie, wedlinka gdzieś by stała na innym talerzyku, pomidorek itd itd. Nie zainteresowałby się tym Franio? Przecież nie musi jeść gotowych kanapek pod którymi nie wiadomo co się kryje .... Może już tak próbowałaś .....Jak plotę głupoty, to sorki, tak mi tylko przyszło na myśl po tym filmiku.Ściskam Was mocno :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Izat, nie plecisz, ale nie wiem, czy nie jest za mały? W każdym razie na pewno Aga mu podsuwa różne opcje Aga, w Ewuś. Nie wiesz? System rejestracji ubezpieczonych zdrowotnie. teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 01.01.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Noworoczne najlepszości wszystkim! 2013 OK! Jeśli chodzi o technikę jedzenia zupki... Nie widzę w niej nic szczególnego. Wiele dzieci ma taki etap, że np. na widelec łatwiej paluszkami nadziać jako i do łyżki włożyć. Mija jak każda sezonowa atrakcja czy etap uczenia się. Co do monodiety to rozumiem, że zmartwienie większe, ale z tyloma dobrymi myślami od wszystkich ciotek i wujków - też się w końcu musi ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ja padłam o 1 w nocy, jak Aga. Ewa, a to trzeba się jakoś zarejestrować w Ewuś? Do ZOZ lecieć czy jak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 DPSia, spokojnie, to ja się muszę zarejestrować, jeżeli mam sprawdzać pacjentów. Ty nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 ufff..matko, myślałam Ewa, ześ nam zinfantylniała lubo cóś O istnieniu Ewusia czy Ewusi nie miałam pojęcia:) Izat, z tym jedzeniem francowym jest tak: jesli postawimy na stole coś, o czym wiemy, że Franc nie toleruje, to młody wpada w histerię i nastepuje zrzut talerza z zawartoscia ze stołu. O rozdzierleniu rosołu nie pomyślałam! Musze koniecznie spróbować Dzięki za podpowiedź Zauwazylismy dziś że Franek od jakiegos czasu szybciej się męczy. Tzn nie zasapuje się czy cos takiego, ale generalnie ma słabszą kondycję. W lecie chodził z nami przeciez na długie spacery, teraz po ok 20 min marszu nie ma juz siły - zaczyna ciagnąć nogi za sobą (szura butami), prosi by wziąć go na ręce. Poza tym ok godz 17 ma kryzys już - zaczyna ziewać. Franek chodzi spac z zegarkiem w reku o godz 19. Wstaje od jakiegoś czasu ok 7-7.30. Czyli śpi 12 godzin. Nie przesypai calej nocy, budzi się raz z płaczem, biorę go wtedy do nas i młody zaraz zasypia. Z reguły nad ranem już spał b płytko - rzucał się, ciągnął mnie za włosy, teraz śpi nad ranem spokojniej. Mamy takie wrażenie, że kurdupelek ma słabszą kondycję po prostu. Ewa, tu pytnie do Ciebie - przeginamy, czy może byc coś na rzeczy? Zastanawiam się nad zrobieniem młodemu morfologii i TSH. Robiłabyś czy obserwowała? Kolejną wizytę u endokrynologa młody ma miec w lutym, ale jeszcze nie rejestrowalismy się. Pewnie termin będzie na koniec lutego lub poczatek marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts