Kaśka73 15.01.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 " dwa do przodu , krok do tyłu " tak ma być , bo jak nie to "buki" chyba wezmę sobie te słowa do serca i wywalę majstra na zbity pysk bo czekam aż wróci i dokończy pracę od soboty od poprzedniej soboty!!!! mam totalny Sajgon w domu (gładzie) cały zeszły tydzień do niego dzwoniliśmy i nic myślałam ze coś mu się stało nawet do jego brata w końcu w niedzię SMS ( hura niech kończy)będzie w pon. bo był chory bardzo (a o 20 na WOŚP był zdrów z jakąś laleczką miał pecha bo spotkać kogoś przypadkiem we wrocławiu?!) w pon o 9 rano sms że jednak nie bo dalej chory dzisiaj jeszcze go nie ma! Może niech wasze choróbska przejdą na mojego krętacza co? Sorry Aga:) ale musiałam sobie ulżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jak masz kogoś innego, kto Ci to może dokończyć i nie dawałaś zaliczek - zrezygnuj, tak bym ja zrobiła, majster ewidentnie w kulki leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 O matko...teraz to się turnal ze śmiechu:) Kaśka, tzn nie z Twojej sytuacji, tylko sadła, skarpetek i kaszy. Zbysiu, jaka sygnaturke masz nowa? Tak samos pikny jak wczesniej. Różnicy nie widzę. Słuchajcie ciotki miłe, podejrzewamy, że pan dr się rąbnął. Dał R summamed (3 tabletki), powiedział ze to zap oskrzeli, ale Ra walnął sobie wieczorem 2 tabletki Gripexu jeszcze, bo szwagros twierdził rano ze objawy grypowe - np koszmarny ból skóry przy wycieraniu się. Ewa, wiem, że nie badałas, nie tykałas, ale możliwe zeby Ra miał 2 w 1? Ja dzis ok, mi gripex pomógł pieknie. Czuje się dziś 100 x lepiej. Robaczki ok. Dziś rano usłyszałam na TVN24 ze wczoraj w Jeleniej auta stały w dłuuugalasmym korku z powodu ilosci sniegu. Dziekuje Bogu ze jestem tu nie tam. I oby w niedzielę było lepiej. Spokojnego i zdrowiego dnia wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Zbysiu, jaka sygnaturke masz nowa? Tak samos pikny jak wczesniej. Różnicy nie widzę...... Nie avatar a sygnaturka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 15.01.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aga, moja Agata przywlokła w czw przed świętami do domu grypę. Rano 39 st gorączki, kaszlu nie za bardzo, trochę chrypa, niewielki katar. P. dr stwierdziła, że ma grypę z zapaleniem tchawicy. Więc może grypę z zap oskrzeli też można mieć... Oczywiście Agata zaraziła nas wszystkich po kolei. Święta przechorowaliśmy mocno rozgorączkowani, bynajmniej nie z powodu cudnych prezentów nawet Małgosi się dostało choróbska, ale przeszła dużo łagodniej. Za Agatą nadal się coś ciągnie Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie avatar a sygnaturka . to z jabłkami jeszcze dorzuć linka ... z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Zbysiu, ze co..że na dole się zmieniłeś a nie z boku???O to 0,0 chodzi? Po swiętach kazdy tak ma:)Poza tym...szda tracic każdy gram z tak dobrego człeka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 malka, you've exceeded your stored private messages quota and cannot accept further messages until you clear some space że tak powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.01.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Zbysiu, ze co..że na dole się zmieniłeś a nie z boku??? O to 0,0 chodzi? Po swiętach kazdy tak ma:) Poza tym...szda tracic każdy gram z tak dobrego człeka;-) No ja się zastrzelę Agnesk Jakie 0,0 ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dobra. Nic juz nie mówię I nadal nie wiem o jaką zmiane chodzi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 malka, you've exceeded your stored private messages quota and cannot accept further messages until you clear some space że tak powiem... już ,ze tak powiem clear a w ogóle, jaki macie limit wiadomości w skrzynce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 to to wiem :mad::mad::mad::mad::mad:,ale ile dokładnie mieścicie wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 nooo. ja to nie wiem, ale duzo.Ide zobaczyć....poszłam..........Mam 5 stron wiad odebranych i jeszcze mi przyjmujeale nie wiem ile to sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 O matko, na samej górze jest napisane: na teraz 223 wiadomosci mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 nie wiem bo wywalam sukcesywnie przeterminowane Aga, jak się w płucach słyszy coś ponad normę, to się mysli o zapaleniu oskrzeli, przy grypie czy bez niej...Allle 3 tabl Sumamedu to mało. Trzeba min 5 czyli 2 opakowania wykupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Sąsiadka zza sciany jest fizjoterapeutką (ha! my to mamy szczęście).To ona jest ta osobą, o której mówił nam nasz p Radek od SI, która robi wkładki do butów na wymiar i ze wszystkimi szykanami. Młody bedzie miał wkładki na wiosnę. Stopy wołaja o pomoc, mówia o tym juz wszyscy bardzo głośno.Sąsiadka "robi" też cranio-sacralną. Kusi mnie.Franio do tej pory miał 2 zabiegi w czasie całego swojego życia.Jak sądzicie?Bo mnie kusi bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ewa, ale Radek dostał receptę tylko na 1.No i mówi ze tak chwilami jest mu gorzej. Raz ciut lepiej sie czuje, potem znowu gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie rżyj, kobieto nierozumna, z kaszy jaglanej, tylko gotuj dla chłopa!!! Poczytaj TUTAJ i TUTAJ, a potem do sklepu leć po kaszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Sacralną?dalej 3 zdrowaśki?Żartuje ,nie znam się Wiesz co Aga-duuuża jestem a mnie wciąz wkurza jak dziecko,że rodzic sam ma wiedzieć jaka metoda ,jaka reh.?I wąski dostęp do wszystkich metod. Jak mamy piszą ,że Tomatis jest b.pomocny-to czemu rodzic nie może kupić słuchawek i pomagać kiedy i ile chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts