Prababka 13.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Po wyjaśnieniu o co chodzi z Franiem-mam nadzieje ,że sąsiadowi kurę przejechało;)No litości ,zaczęłas prawie od trzęsienia ziemi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.03.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Franiu,nie śpij.Czy ty wiesz jakie masz ważne imię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.03.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Papiez...papież...Franciszek.. NIc nie mówię, ale..Franki to wielkie chłopaki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Kurcze! Aguś, faktycznie! Bardzo sympatycznie papież Franciszek wygląda, zupełnie jak Franulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ale dlaczego na policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Tematy neurologiczne dla mnie też kiedyś były trudne... ale dałam radę.. dziś niewiele z tego pamiętam.. Emilowi nie wróżyła nic dobrego prof M. ale... ja nie słuchałam, nie wierzyłam.. i robiłam swoje..Ty też tak robisz i Franio łamie wszelkie paradygmaty.. Dopiero jest dla doktorów łamigłówką... czyli jest dobrze. A coś Ty zmalowała, że na policje jechałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Faaaajny ten nowy Franciszek, już go lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.03.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dziewczyny ! Też go już lubię ! A jeszcze właśnie dodatkowo za Franciszka ! I że Jezuita to też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.03.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Tylko trochę starszy od naszego Franca jest:) A policja to z powodu niefajnych ludzi. Jak to zwykle bywa. Niech niefajni myślą teraz;-) Dobra, ciotki, trza się brać za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 14.03.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kurcze, ja na pierwszy rzut oka tez zobaczyłam lamki na pisankach Z Papieżem cudnie się złożyło wczoraj powiedziałam mojemu Frankowi, że jak będzie mi dawał w kość jak ostatnio to do samgo Papieża napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Tylko trochę starszy od naszego Franca jest:) A policja to z powodu niefajnych ludzi. Jak to zwykle bywa. Niech niefajni myślą teraz Dobra, ciotki, trza się brać za robotę ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Czyli co, ktos Was po posterunkach targa, że Franio rzucił piłka na trawnik? :bash:No niic, przynajmniej teraz wiesz gdzie jest posterunek police of Opoletown. A to i tak jest rok Franciszkuf, więc się nie przejmujta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 ????piszesz jakoś niezrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie fajnym ludziom mówimy NIE.Mi też się papież spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Eeeej, spokojnie, nikogo nie skrzywdzili Kossowscy, więc nikt ich nie skarży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 O, tu sie robi wątek dla lepszych i lepszejszych. jednym to podajemy troszeczkę i niech się meczą a inny wiedzą co i jak. Ja pierniczę. Aga albo mów wszystko albo nie męcz nas ludzi niegodnych całej informacji. :bash:Czyli językiem łagodniejszym cioci Ewki - piszesz jakoś niezrozumiale. To sie potem nie dziwta, ciocia Depsia, że będziemy „snuć opowieści różnej treści”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 NO WŁAŚNIE... !!! NOOOO:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Aaa co do brzydkich słów.. Kiedyś jeden fajny i bardzo mądry pan neurolog referował mnie co to mojemu dziecku jest.. słuchałam go słuchałam.. i byłam coraz głupsza.. Po wielu miesiącach mieszkania w klinice wiedziałam jak mam słuchać pana adiunkta.. on mówił, mówił .. niezrozumiale.. padało jedno zrozumiałe słowo-dwa.. i znów używał brzydkich słów.. i dalej nic nie rozumiałam.. po czym padało.. podamy to i to.. i może zaskoczy.. Podawał.. zwykle trafny koktajl mu serwował.. i wiedziałam , że będzie dobrze.. Po tych kilku miesiącach jak przychodzili nowi studenci rozkminiać stan Emila.. to i ja się łapałam, ze ja ich instruuję brzydkimi słowami.. Aga.. słuchaj i dziel przez dwa.. Tak jak Ewa powiedziała.. Przecież Ty to już wszystko już wiesz.. A jak w papierku ładnie takie słowa wyglądają... A co do policji, to wiem, że nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts