Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, prababka wszystko napisała

po co go truć na zapas? leki nie działają profilaktycznie ale na chorobę. Będzie choroba, to będziesz leczyć.

A sama się zakop do łóżka, wypnij pupą na rodzinę i dużo pij. Aspirynę wziąć możesz, nawet z colą

to ponizej to próba cosgana .. udało się ;) http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k020.gif

Jakiego cosgana?:)

Słuchajcie, znacie ośrodek Komandor w Pogorzelicy?

Dostałam maila z fundacji w sprawie tych naszych wakacji, musza już coś bukować, bo za tydzień uroczystość w Wawie

w necie opinie o ośrodku różne

my chcemy spokoju kurka..pomóżcie plizz

http://www.owkomandor.pl/galeria-zdjec-1200/osrodek-5396/

Npcleg w murowanym domku

tu opinie z netu: http://forum.gazeta.pl/forum/w,192,134873582,,OW_Komandor_w_Pogorzelicy.html?v=2

nie pomogę bo nie znam, ale poradzę - weź silną farelkę albo jakiś olejak. Jeżeli by była stęchlizna, to nagrzejesz i wywietrzysz. W lesie to możliwe. Morze jest morze, proponują coś innego? A i w jakim terminie? Bo to najważniesze. Wiosną to weź... 3 farelki.
Aga, Pogorzelica to jeden z najbardziej obleganych kierunków przez "zielone szkoły" i kolonie. Więc szczerze - na ciszę i spokój bym nie liczyła.

Ja lubię Pogorzelicę.. Emil jedzie tam na zielona kolonię od 1.06 ale do innego ośrodka.

Ośrodek ten jest w bocznej uliczce.. więc nie przy głównej przelotowej do Niechorza.

Cała Pogorzelica jest wśród lasów sosnowych.. jest dość sporą dziurką, ale ma dużo ośrodków wczasowych i jeszcze więcej kolonijnych..

Jest gwar pod sklepami, ale to przy głównej ulicy..

Plaża ładna..

Z Natką przejdziesz spokojnie do Niechorza na spacerek na zakupy bo tam bardzo dużo sklepików sezonowych..

Ja lubię tą część wybrzeża.. I dojedziesz bardzo fajnie na Gorzów- Szczecin-Kamień - Pobierowo- Pogorzelica...

Nic więcej nie napiszę bo nie znam tego ośrodka...

Arnika, sęk w tym, że my nie chcemy nigdzie jeździć na zakupy itp. Chcemy spędzić tydzień razem, na plaży, spacerach itd.

Byął murza zainfekowanych mózgów.

Zaproponowałam coś innego - ośrodek geovita w Dąbkach Bobolinie, 100 m od plazy, z basenem.

Byliśmy w ub roku na turnusie w pobliżu tego ośrodka.

Przestrzelimy budżet fundacyjny o ok 1000 zł. Ale ok, sami w życiu nie zapłacilibyśmy za tydzień nad morzem w takim ośrodku.

A mama może sobie nawet kilka masaży wykupi? A co...Jezu, ale fajnie by było:)

ide zlec na sofie dalej

Nooo Bobolin jak najbardziej....

I knajpę z krową w starej stodole mają fajną klimatyczną...

A Pustkowo Zem Turist.. fajny jest, bdb jedzenie, bufet śniadanie/kolacja obiad serwowany.. trochę bardzo duża stołówka.. ale..

Dwa baseny odkryte.... jeden dla Natki drugi cudny brodzik.. zabiegi są...

Ja tam jadę z młodym.. ma gdzie pływać, nie mam problemu co dzisiaj lubi, a czego nie... ma gdzie kija zamoczyć .. i jest gdzie pochodzić i pojeździć na rowerze...

Pustkowo małe jest, nie ma tego hałasu jak w innych miejscowościach..

Ja nadal zakochana jestem w Poddąbiu... ja bym w Poddąbie na odpoczynek celowała...!!! Jak sklepy i basen nie jest konieczny

Z ośrodków jest Słowiniec i chyba Bałtyk...

Cudna szeroka plaża.. duuużo miejsca.. cudne lasy bukowe.... ścieżki leśne kilometrowe... mrauuuu..

Ale nie było basenu, nie było gdzie pływać, kija moczyć , nie zabrałam roweru.. i było źle:(

W Komandorze nie mieszkałam. ale z racji miejsca zamieszkania znam okolice i mogę powiedzieć jedno: jeżeli Franek źle adaptuje się wśród ludzi to..do plaży z tego ośrodka jest spory kawałek Pod górkę,Mijacie po drodze inne ośrodki, przeważnie kolonijne lub zielone szkoły. Hałas będzie. Klimat Pogorzelicy jak najbardziej na plus-powietrze jak w lesie. Mnóstwo drzew iglastych. Ale tłumy, dosyć uboga infrastruktura, plaża rzeczywiście piękna, chociaż w sezonie ciężko o spokojne miejsce. Ośrodek jest w lesie, jak każdy w Pogorzelicy. Domki nieogrzewane, czyli stęchlizna na bank. Wilgoć też. Ogólnie Pogorzelica opiera się na jednym dużym,luksusowym ośrodku. reszta jest taka sobie.

Aga,nie jedź w wilgoć i stęchliznę.Raz tak byłam-wszystkie skórzane rzeczy "zakwitły po powrocie pleśnią,fuj1codziennie kupowaliśmy nowe jaśki,bo po nocy jez cuchnęly.Uciekaliśmy z domku na całe dni.To mmordęga:(

Jak się czujesz????

Silvayo, dzięki za Twoją opinię. Tylko utwoerdziłą mnie w słuchności zmiany na Dąbki:)

Prababko, dzieki. Lepiej tylko kaszel koszmarny mnie męczy. Ale pan dr dał mi antybola i mam nadzieję ze pomoże.

Pan dr rozbawił mnie lekko, bo spytał czy chcę na dziś L4. Powiedziałam, że na dziś i może na jutro skoro antybola mam brać.

Dał. Poszłam do apteki, pani przyniosła 2 opakowania leku, pytam na ile dni to. 11.

No umierająca to ja nie jestem! I nie będę się tak szprycowała skoro mam 2 dni ino być w domu. Poprosiłam więc, aby sprzedała mi tylko 1 opakowanie.

A u nas słońce. Radek ubrał Franca i poszli na pół godziny na spacer. Od środy ma zacząć lać to niech chłopaczek choć trochę pobryka.

A ja dziś nic nie robię.

NIC

Tylko obiad zrobiłąm.

Będe leżała na sofie i pięknie rzęziście kaszlała.

Taki mam plan. A co:)

Nie wiesz?Na stare lata się dziecinnieje:)Dopadło mnie:)))Ale jest weselej.Wszystko zasługa DPS-si(dzięki DPS-iu)Tylko klawiatura mi szwankuje,a kupić białą trudno:(
Malka,jak Ty mnie znasz:)

Aga-była????Jeszcze ciągle mam biało,noooo!!!

też mam białą :lol2:

No,i wszystko jasne:)

Po tej zimie chyba nie kupię sobie juz nic białego(wyj. bluzeczka do sprzątania-żeby się nie pobrudzić:) no i klawiaturę)