Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agus,

Ksiazka? :) YES! Cudnie!

Finansowanie? - chyba pora odwiedzic http://www.kickstarter.com Nawet gdybys miala wydac w dwu jezykach...

Edytowane przez bratki
ikonka mnie nie zrozumiala
Weszłam. Czytałam na początku, więc wiedziałam, o co biega. Później przestałam czekając na konkrety, a radzić nie umiałam. Widać takie prawo mamy dziwne, że trudno coś dobrego zrobić. Tyle dobrze, że chociaż aukcje mogą być.

Na szybko, bo ledwie dycham:

wróciłąm wczoraj z NAtką ok 23 do domu, jechałyśmy 6 godzin! Wypadek na autostradzie o 15 był, my wyjechałyśmy z JG ok 17, myslicie, ze był jakikolwiek objazd??? Informacja na bramkach?? NIC! Ale się wku..rzyłam! Zjazd za zjazdem nic, zero policji kierującej na objad. W końcu utknęłyśmy na amen w korku, dość blisko zjazdu, zdecydowałam się na krok desperacki (nie ja jedna) - zawróciłam i pasem awaryjnym poganłam do najbliższego zjazdu. Dzięki temu ok 13 byłyśmy w domu. Nie mogę zrozumieć, jak 4 godz po wypadku na całym odcinku płatnym nie było policji kierującej ludzi na zjazdy!!

No to se ulżyłam;-)

Nawiązałam kontakt z dziewczyną, specjalistką w migowym i już mi ona klaruje sprawę. Dostałam rodziały jej pracy mgr do poczytania - okazuje się, że w Pl są 2 systemy migowe (że tak powiem) a Makaton to - kurcze blade - w 80% jeden z tych systemów!!!

Zbysiu, dzięki:) Pooglądam sobie Twoje linki:)

Malka, zaraz puszczę Ci maila ponownie.

Franek ma pierwsze limo po zderzeniu z kolegą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Był płacz oczywiście, ale dumni jesteśmy z naszego , prawie już dorosłego, syna;-)

Aga fajnie by było gdyby była darmowa i trafiła np. do przedszkoli, ale nie wiem czy coś takiego jest realne.

Ale myślę, że akcja żeby taka bajka była np. w przedszkolach jako prezent np. na Dzień Dziecka lub Mikołajki - przedszkola i tak w tym czasie wydają kasę na jakieś prezenty nie zawsze trafiona a taka bajka była by na pewne bardzo wartościowa nie tylko dla dzieci, ale może i głównie dla rodziców.

Trzymam mocno kciuki żeby pomysł wypalił.

To jego pierwsze limo????:rolleyes:

Dopiero...?

Co to za żołnierz bez karabinu....

A4 już kiedyś też nas wyprowadziła z równowagi, jak na wyjazd do bramek czekaliśmy ponad godzinę pod Wrocławiem, i jak źle było wszystko oznaczone nawet wjechaliśmy tam gdzie viatol i facet nas nie skasował.. musieliśmy się cofać i przedzierać w kolejce, jak nie chcieli nas wpuścić..

Oj, Prababko...ale to limo pointerakcyjne;-) Natka dostała się do gimnazjum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Franula od września idzie do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczymy, czy się uda, czy wytrzyma, ale przedszkole dużo chcęci ma:) A na razie Franulka w pogotowiu terapeutycznym Fundacji Dom http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/hNvY9TCsmbfgxDhBsB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/e5X0jaaqMSVr9o6jbX.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/d0cfzavRhC9mAhEdzX.jpg

Gratulacje dla Natki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

I gratulacje dla Franka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

No to będzie się działo, oj, będzie!!! :lol: