Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No przecie jak guzik, to znaczy, że coś lepszego się szykuje. :cool:

Ze sprzedażą domu tak samo było.

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

WYGRAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz ide ryczeć ze szczęścia

Rycz, mała, rycz... :lol:

Gratuluję!!!

Teraz to masz normalność przed sobą. :yes:

Brawo, matka, byłaś najlepsza!!!!

WYGRAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz ide ryczeć ze szczęścia

Rycz, Aguś, rycz..., a ja razem z Tobą :wiggle:

Jezu, ale stresior mnie trzyma:) Wszystko mnie boli, jakaś masakra:) Domyślacie się, co się będzie u nas dziś działo po 20? Siorka przyjechała ze Szczecina... Będziemy...czytać książki:) Do samego rana:) Jezu, jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Jaka dobra wiadomość :) Zanim na dobre do tej pracy pójdziesz - przeczytaj dzisiaj z siostrą duuużo książek :)

Czytanie obowiązkowe,tylko nabiał odstaw bo może być niedobrze:lol2:

Aga jesteś Wielka! Gratuluję i serdecznie pozdrawiam! Trzymajcie się zdrowo bo jakieś świnstwa krążą i kładą do łózka.:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot:

Tak myślałam, że to o pracę chodzi. Gratuluję!!! Kolejny duuuży kamień z pleców zrzucony!!! Czyli teraz Ty matka to już oficjalnie jesteś 100% Opolszczanką! Radujcie się dziś i poczytajcie dla nas wszystkich też! :D
No właśnie zaraz jedziemy do księgarni:) Tylko ja się wyprostować nie mogę tak mnie wsio boli:) Stres Gigant dopadł był mnię:)

Super wieści!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wieczorkiem jesteśmy umówieni z sąsiadami

na ognisko to też coś poczytamy ;-);-);-)